06-05-2023 19:21:31 Son Güncelleme: 18-02-2024 20:12:31

Petek Dinçöz: 'Ben hayatımda bir kere aşık oldum. O da çocukluk aşkım Nida.'

Petek Dinçöz: 'Ben hayatımda bir kere aşık oldum. O da çocukluk aşkım Nida.'

Renkli şöhret dünyasının içine güzellik yarışması ile adım attı. Sonrasında ise mankenlik, sunuculuk, oyunculuk derken kariyerinde el attığı tüm projelerde adından söz ettirmeyi başardı. Güzelliği, içtenliği, samimiyeti, kıvrak dansları ile gönüllere taht kuran Petek Dinçöz, müzik kariyeri ile de milenyuma damga vurdu. Türkiye’nin en ünlü gazinolarından biri olan Maksim Gazinosu başta olmak üzere; Günay, Çakıl, Aşiyan, Standart gibi önemli gazinolarda dev assolist olarak sahne aldı. Maksim Gazinosu’nda en uzun süre çalışan, resmi devlet kadrolu sanatçısı ünvanına da sahip. Sanat hayatı süresinde sayısız şarkı, albüm, single yaptı. Hala Petek Dinçöz hitleri en çok dinlenenler arasında yer alıyor. Manşetteyiz Dergisi’nin kapak konuğu olan güzel sanatçı, başarısının sırrından, yeni projelerine, aşkından güzellik sırlarına kadar pek çok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

 

1997 yılında Kıbrıs Güzellik Yarışmasına katıldınız ve ikinci oldunuz. Yarışmaya katılma fikri nasıl gelişti, bize anlatır mısınız?
 

O dönem güzellik yarışmaları çok popülerdi. Ailemden ve dostlarımdan destek gördüm. Onlar katılmamı istediler…

Mankenlik, sunuculuk, dizilerde başrol derken adım attığınız her işte adınızdan söz ettirmeyi başardınız. Bu başarının kaynağı nedir, o süreci bize anlatır mısınız?
Her yaptığım işte işe başlamadan önce bu işi başaracağım diye başlarım, kendime güvenirim. Rabbim çok şükür beni bugüne kadar da alkış sesleriyle bu noktaya getirdi.

Assolist olarak da önemli gazinolarda sahne aldınız ve bu dönemde de pek çok ilke imzanız oldu. Bize bu dönemi anlatır mısınız?
En iyi ekip, en iyi orkestra, en iyi orkestra şefi, en iyi menajer, en iyi fotoğrafçı yani kısacası çok şanslıyım ki hep en iyi ekipler ile çalıştım. Bu durumda da seçimlerimde tabii ki hep güzel yerlerde sahne aldım.

Çok satan albümler ve dinlenme rekorları kıran hitleriniz, izlenme rekorları kıran klipler… Bu dönemi de bize anlatır mısınız?
Çok hızlı ama çok koşuşturmalı zamanlardı. Asla oturmaya zaman bulamıyordum. O zamanlarda tabii ki çok güzel yıllardı, konserler olsun televizyon programları olsun… Her şey az ve özdü, bu da haliyle kariyerine çok güzel yansıyordu.

Başarının sırrı nedir sizce?
Yaptığınız işe ve çalıştığınız ekibe güvenmek.

Pek çok şeyle mücadele etmiş ve dik durmayı başarmış bir kadın, bir anne olarak, kadınlara nasıl bir mesaj vermek istersiniz?
Ne olursa olsun her zaman kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı bilin, kendi doğrularınızı kendiniz belirleyin ve en önemlisi de hiç bir şeyden korkmayın!

Bir oğlunuz var, Allah bağışlasın. Annelik size ne kattı? Anne Petek Dinçöz’ü bize anlatır mısınız?
Daha çok vicdanlı oldum tabii ki. Attığım her adımda onu düşünerek adımımı atıyorum.

Babasını çok küçük yaşta kaybetmiş, babasız büyüyen bir çocuk olarak hayat mücadelesinde ayakta durmayı başarmış bir kız çocuğu bir kadın olarak, evladınıza en önemli tavsiyeleriniz ne olur?
Her zaman kendine güven ve ne olursa olsun ayaklarının üzerinde hep dur.

Aşkı nasıl tanımlarsınız? Aşık olduğunuz zaman nasıl bir Petek Dinçöz olursunuz?
Aşk ruhun güzelliğidir. Ben hayatımda 1 kere aşık oldum. O da çocukluk aşkım Nida. Onun yanında şımarık, komik ve cilveli bir kadın haline dönüyorum.

Yeni projeleriniz neler?
Hem yurtdışı hem de yurtiçi şarkı projelerim var. Ama bir tane Slow aşk şarkısı buldum ki uff diyorum size. Düğün dans şarkısı olacak eminim.

Dizi ya da sinema teklifleri geliyor mu?
Gelen oluyor tabii ki ama ben canlı tv programı sunmayı daha çok istiyorum.

Dijital platforma yönelik projeleriniz var mı?
Şarkı harici belki akustik şarkılar söyleyip, Youtube sayfama yükleyebilirim.

Sosyal sorumluluk anlamında yürüttüğünüz projeler var mı? Bizimle paylaşır mısınız?
Yürüttüğüm yok ama destek olduğum birçok sosyal sorumluluk projesi var.

Ve tabi bu soruyu sormadan geçemeyeceğim. Olağanüstü güzelliğinizin sırrı ne?
Öncelikle çok teşekkür ederim. Çok fazla litre litre su içiyorum, sporumu ihmal etmiyorum ve en önemlisi de gerekmedikçe makyaj yapmıyorum.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Yeni projelerim yolda şimdi bir de yoğun bir yurt dışı konserlerine başlıyoruz. Çalışmaya devammmm.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI