05-07-2023 14:28:40

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

Gökyüzü enerjilerine göre aylar süren zorlu denemelerin ardından Temmuz 2023, neredeyse tüm burçlar için daha huzurlu bir ay olacağa benziyor. Özellikle ailelerde ve çiftlerde daha istikrarlı ve huzurlu bir dönem geliyor. O halde tatillerin ve romantizm dolu günlerin tadını çıkarın.

 

3 Temmuz'da Oğlak burcundaki Dolunay, Oğlak burcunun güçlü içgüdülerinin hakim olduğu bir dönemi vurguluyor. Bağımsızlıkları, kararlılıkları ve kişisel çıkarları ile tanınan Oğlaklar, bu süre zarfında bir enerji dalgalanması yaşayacaklar. Bu günlerde harekete geçmek Dolunay'ın da desteğini alacak ve bireylerin daha önce erteledikleri veya yarım bıraktıkları işler de dahil olmak üzere görevleri daha hızlı tamamlamalarını sağlayacak. Önemli ilerleme kaydetmek ve kaybettiğiniz zemini geri almak için bu elverişli anı kullanın.

 

Temmuz ayı başlarında, şafak yaklaşırken, gökyüzünde büyüleyici bir göksel manzara gözler önüne serilir. Doğu ufkundan başlayıp güney gökyüzünde zirveye doğru ilerleyen bir gezegen geçit töreni gözlemlenebilir. Diziliş Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn'ü içerir.  Boğa, Koç, Balık, Kova ve Oğlak takımyıldızlarını kateden ekliptik boyunca  uzanan göz kamaştırıcı bir iz oluştururlar. Güneş sistemimizin harikalarının güzel bir göstergesi olan bu göksel yolculuğun akışına odaklanın.

 

Temmuz 2023 burç

Koç burcu

Aylık burçlara göre Temmuz 2023, Koç burçları için oldukça kafa karıştırıcı başlıyor ve bu durum 5 Temmuz'a kadar devam edecek. Böylece kendilerini bataklıkta kapana kısılmış hissedecekler ve 5 gün boyunca her türlü önemli kararı vermekte zorlanacaklar çünkü, bir yandan istikrar, güvenlik arzusuyla karşı karşıya kalacaklar, diğer yandan iç yapıları onları geleceğe, yeni maceralara doğru çekmeye çalışacak. Bu nedenle alışkanlıklardan vazgeçmeleri zor olurken bir yandan da yenilik yapma istekleri yoğun olacaktır.

 

Oğlak burcundaki bu Dolunay, hayatınızın yönünde profesyonel bir zirve veya eşik getirebilir. Bıraktığınız izi düşünün: istediğiniz derinliğe sahip mi? Bu Dolunay, kariyerinizde, mesleğinizde veya yaşam yönünüzde gücünüze sahip çıkmanızı istiyor. Sizi heyecanlandıran fırsatlar için başvurun. Hayat, kendi potansiyelinize körü körüne inanmamak için çok kısa.

 

Boğa burcu

Temmuz 2023'ün ilk haftası, Boğa burçları için iş konularıyla damgasını vuracak. Son dönemde yapılan tüm taahhütler ve görüşmeler hayata geçirilecek. Her şey kendi kendine yoluna girecek, çabalarına devam etmek için gerçekten bir yıldız desteğine ihtiyaç duyan Boğa burçları büyük neşesine sorunsuz bir şekilde akacak.

 

Oğlak burcundaki bu dolunayda, uzun vadeli planlarınız doruğa ulaşıyor. Son zamanlarda hangi hedeflere ulaştınız? Bu maratonun diğer tarafında nasıl hissediyorsunuz? Kendinizi yorgun hissediyorsanız, bunun iyi bir nedeni olduğuna güvenin. Daha derin bir gerçeğe rastladıysanız, yolculuğun bunun için olduğunu bilin. Kendinizle dürüst bir ilişki geliştirmeyi başardığınız yolları onurlandırın çünkü cevaplar açık değildi ve kendi yolunuzu bulmanız gerekiyordu. Kendini bilmek en büyük başarıdır.

 

Yengeç burcu

Yengeç burçları  nihayet aramızda dünyaya geliyorlar ve büyümeye gelişmeye oldukça istekliler. Son zamanlarda oldukça dağınık hale geldiler ve birçok iş görevi atlandı.

 

Bu sefer yapmaları gereken işi teslim etmeleri gereken zaman geldi, bu yüzden Yengeç burçları kolları sıvayıp işe koyulacak çünkü artık hiçbir bahaneye veya ertelemeye yer yok. Bu nedenle, Yengeç burçları daha çok sorumluluk almak zorunda kalacaklar ve akşamları fazla mesaiye kalabilirler.

 

Oğlak burcundaki bu Dolunayda bir işbirliği doruğa ulaşır. Ortak yaratıcılığınızın yeni derinliklerini açığa çıkaran ortak girişimleri benimseyin. Dış mali destek söz konusu olduğunda her şeyi ters çevirin. Bu zor bir zaman olabileceğinden, kendinizi güvenli bir iniş sunan insanlarla ve etkinliklerle çevreleyin. Güvendiğiniz bir sırdaşa, koça veya terapiste içinizi dökün. Kendinizi insan deneyiminin karmaşıklığına tanıtma isteğiniz, sizi hayatın tatlılığına daha da radikal bir şekilde açacaktır.

 

İkizler burcu

Burçlar, Temmuz ayına İkizler burcunun arkadaşlar ve aile arasında yer bulma yeteneği damgasını vuracağını gösteriyor. Hayatın her alanında alışılmadık bir gözlem duygusu göstererek son derece dikkatli olacaklar.

 

 

İçsel hislerinin büyük etkisi olacak ve davranışlarına ya da konuşmalarına kattıkları tutku çevrelerindeki herkesi etkileyecek. İkizler bazen başkalarının duygusal olarak  aynı seviyede yankılanmamasından sıkılacak olsalar da, etraflarında aile ve arkadaşların varlığından tamamen keyif alacaklardır.

 

Bu Dolunay, en yakın ortaklıklarınız arasındaki bağları derinleştiriyor. Samimi alışverişin inceliklerini araştırın. "O" konuşmayı ele alın. Etkinizi en yakınınız ve en sevdiğiniz üzerinde tutun. Yakın zamanda karşılaştığınız bir karşılaşma duraksamanıza neden olduysa, gölge taraflarınızla diyalog kurmak için bu fırsatı kullanın.

 

Aslan burcu

Sevgili Aslan Temmuz ayının ilk haftasında nihayet duygularınızı ifade etmeye çalışmanızı içtenlikle tavsiye ederim. Uygun bir cevap alacaksınız, ancak durum ne olursa olsun, konuşmacı kim olursa olsun, bazı şüphelerinizi giderme fırsatı bulacaksınız.

 

5 Temmuz'dan sonra bir adım geri çekilip çevrenizdekilerin yaptıklarına bakmanızı öneririm. Şu anda doğru olduğunu düşündüğünüz şey büyük bir yanılsama olabilir.

 

 

10 Temmuz'dan sonra, Aslan burçları çok fazla özgünlük gösterecek ve ilerleme fikri onlara giderek daha fazla hitap edecek. Ayrıca, 15 Temmuz'a kadar anlaşmalar, işbirlikleri için yapılan görüşmeler iyi sonuçlanacak iş hayatınızda.

 

18 Temmuz'dan sonra belirsizlik Aslan burcunun coşkusunu azaltacaktır. Bazı kötü anlaşmalar nedeniyle, bataklıkta yürüyor gibi hissetseniz de eş ya da sevgilinizden gelecek destek ile pek çok sorunu aşabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise aşk huzur romantizm zirvede bu ay.

 

Başak burcu

Son zamanlarda gerginlikleri fazlası ile yaşadı Başaklar, etraflarındakilerle türlü türlü çatışmalara girmek zorunda kaldınız, nihayet rahatlama zamanı geldi sizler için. Başakların saflarına gönül rahatlığı yavaş yavaş gelecek ve arkadaşları ve aileleriyle yeniden düzenlenecekler.

 

Bu, savaş baltasının gömüldüğü zamandır ve birçok Başak, son zamanlarda çevrelerine karşı haksız yere gösterdikleri olumsuz tutumlardan pişmanlık duyacaktır. Özür dilemek ve son zamanlarda mahvettiklerini yeniden inşa etmek zorunda kalacaklar. İnsanlar oldukça anlayışlı olacaklar, özellikle de Başaklar yaşanan gerginlikler ve kırıcı durumdan biraz vicdan muhasebesi yapmaya istekliyse ve tavırlarından dolayı pişmanlıklarını içtenlikle ifade ediyorsa daha esnek ve işbirlikçi hale geldikçe, çevrelerindekilerin her zamankinden daha destekleyici enerjiler alacaklar. İş ve özel yaşamınızda istikrar sizleri karşılıyor.

 

Terazi burcu

Temmuz ayının ilk günlerinde Terazi burçlarına yenilik yapmaya çalışmamalarını, yeni aksiyonlar başlatmamalarını öneriyorum. Geleneksel, olumlu yaklaşımlar sizin yararınıza olacak ve onlara şu anda hayal ettiklerinden çok daha pahalıya mal olacak hatalardan onları koruyacaktır.

 

Başkalarından aldığınız bilgiler çelişkili olacak ve bu durumlar sizi yanlış bir karara götürebilir.

 

Bu nedenle kendinizi soyutlamalı, fazla duygusallaşmadan başkalarının tekliflerine dışarıdan bakmalı ve gerekli sonuçları çıkarmanız daha akıllıca olacaktır.

 

7 Temmuz'dan sonra Teraziler, başarılı olabilecek diğer eylemleri tartışmak için nihayet sözleşmeler imzalayabilecekler. Karşılıklı yatırımlar, karşılıklı güven ve yavaş ama emin adımlarla ilerleme genel havayı hareketlendiriyor. 17 Temmuz'da Yeni Ay Yengeç burcuna girecek ve Teraziler her zamankinden daha gerçekçi, mantıklı ve iş odaklı yapacak. Özel yaşamınızda ise anlayışlı tavrınız krizleri aşmanızı sağlayacak.

 

 

Akrep Burcu

Mecazi olarak ifade edecek olursak, akreplerin rüzgarı arkalarında tutarak pedal çevireceklerini, bu da onlara ekstra güç kazandıracağını ve kilometrelerce yol kat ederken daha az efor sarf etmelerini sağlayacağını söyleyebilirim. O halde Temmuz güçlü bir başlangıç ​​yapıyor. Akrep burcu insanı için avantajlı bir dönem ve hayatlarında hoş karşılanacak bazı değişiklikler yapmak için bu ayın ilk 10 gününden yararlanmaları gerekecek. İşte veya aile hayatındaki değişiklikler avantajlı olacak, bazı Akrepler işteki konumlarını yeniden kurmak ve önemli insanlarla konuşmak için 8 Temmuz'daki Başak Yeni Ayı'ndan yararlanabilecekler. Yeni ay, Akreplere çok daha fazla netlik, verir, bu nedenle çevrelerindekileri sözlerinin önemi konusunda vazgeçilmez olduklarına ikna edebileceklerdir. İş ve özel yaşamınızda huzurlu günlerin tadını çıkartın.

 

Yay burcu

1 Temmuz, Yay burcunun ev işlerine odaklanması için iyi bir gün. Ya son anda bozulan bir şeyi düzeltmek ya da genel bir temizlik yapmak için eve müdahale etme ihtiyacı vardır. Son zamanlarda oldukça meşgul olduklarından, daha çok yollarda olduklarından, artık onları çok yoğun bir şekilde baskı altına alan bu ev işlerini de ihmal ettiler.

 

Yay burçları, 2023 Temmuz başında hayatlarında bir miktar istikrarın tadını çıkaracaklar. Her şey bir rutine girmiş gibi görünüyor ve bazı değişiklikler ufukta görünüyor, ancak bunlar oldukça uzak, bu nedenle Yay burçları Temmuz ayının ilk 7 gününün tadını çıkaracaklar. Temmuz. Böylece bu ayın ilk haftasını dinlenmek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, ev ve akrabalarıyla ilgilenmek için değerlendirebilirler. Yay burçlarına çevrelerinin baskısı altında aceleci kararlar almamalarını öneriyorum çünkü daha sonra onlara çok pahalıya mal olacak yanlış kararlar verebilirler. İyi düşünülmüş eylemlere başlarlarsa, işin yarısı bitmiş gibi olur. Bu nedenle sevgili Yay burçları, tüm malzemeyi bozmak yerine 10 kez ölçüp sonra karar vermeniz en yüce hayrınıza olacaktır.

 

Oğlak burcu

Temmuz ayının ilk haftasında, Oğlaklar müzakere masasında başkalarının yeteneklerini göstermesine izin vermek akıllıca olacaktır. Kenardan bakıldığında, iletişim sistemindeki bazı kusurları daha iyi görebilirler ve sonra gerçekten ihtiyaç duyduklarında. müdahale edin, etkili bir şekilde yapın.

 

Temmuz ayının ilk haftası, yatırım yapmak isteyen ya da iş hayatında yeni bir yön bulmayı planlayan Oğlak burçları için oldukça dezavantajlı olabilir. Çevrelerindekiler, onların kişiliklerinden, mizaçlarından yararlanmaya çalışacak ve tartışılmasına bile gerek olmayan bir şeyi kanıtlamaları için onlara meydan okuyacaklardır. Bu nedenle boğaların bu tuzağa düşme riski vardır, günü kurtarabileceklerini göstermek ve sorunu çözebileceklerini göstermek ve buradan çıkması daha zor olacak bir duruma girmekten başka bir şey değildir. Gökyüzü bu ay  Oğlak burçlarından çok çalışmaları, odaklanmaları ve sağlıklarına dikkat etmeleri mesajını veriyor. Özel yaşamınızda ise uzlaşmacı bir tutum içinde olmalısınız. 

 

Kova burcu

Burçlara göre Temmuz 2023 ayı Kova burcu insanları için hızlı başlıyor ve öncelikle çok fazla hassasiyet gösterecekler. Duyguların gezegeni Ay, şans gezegeni Jüpiter ile kare açı yapıyor ve kare açı oldukça gergin bir açı. Bu nedenle Kovalar, iyimserlik ve yaşama sevincinden yoksun kalacakları, çelişkili duygulardan oluşan bir nebulaya yakalanacaklar.nNeyse ki bu durum yaklaşık 3-4 Temmuz'a kadar sürecek ve sonrasında gerilim yavaş yavaş dağılacak. 5 Mayıs'tan sonra  Kovalar nihayet dinlenebilecek ve en çok sevdikleri şeyi yapabilecekler: sosyalleşebilecekler. Evden çıkmak, eski arkadaşlarla buluşmak, iş sorunları nedeniyle son zamanlarda kaçındıkları bir kişi ile uzlaşmacı bir telefon görüşmesi yapmak için iyi bir zaman. 10 Temmuz'a kadar Kova burçları  bir dizi dönüşümden geçecek. 7 Temmuz'dan itibaren, bir süre önce başlatılan projelerin meyvelerini toplayabilecekler ve aynı zamanda hayal gücü ve sanatsal anlamda son derece üretken olacaklar. Başkalarının zevki için biraz egzotik olan alışılmadık fikirleri olacak, ancak bu fikirler uygulamaya konursa, sahip olacakları alışılmadık derecede olumlu sonuçla herkesi şaşırtacak. Özel yaşamınızda ise eski sorunlar tekrar gündeme gelebilir ve sizleri zorlayabilir.

 

Balık burcu

 

Temmuz, finansal baskılar, öngörülemeyen masraflar ve yaşam zorlukları nedeniyle zorlu bir ay olacak. Bununla birlikte, Balıklar başkalarıyla ilişkilerde çok fazla deneyim kazanacak ve sabır gösterme becerilerini geliştirecekler. 16 Temmuz'dan sonra işler daha dinamik ve olumlu olacak ve çözmeniz gereken eylemlere daha iyi odaklanabileceksiniz.

 

Temmuz ayında, kariyer sektörü sizler için fazlasıyla kaotik olacak. Yaptığınızı eylemlere daha fazla odaklanmak zorunda kalacaksınız ve bu sizleri yorabilir. Ayrıca devam etmekte olan bazı projeleri güncellemek için çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve ayrıca çok mutlu olmayacakları bir şey yapmak zorunda kalabilirsiniz başkalarına güvenmek konusunda dikkatli olun ve sezgilerinize güvenin.

 

16 Temmuz'dan sonra tamamlamaları gereken iş o kadar büyük ki, işi bitirmelerine yardımcı olmaları için meslektaşlarını çağırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu, sizlere pek uymayacaktır çünkü kendinizi savunmasız hissedecek ve başkalarının insafına kalmış gibi hissedebilirsiniz.  20 Temmuz'dan sonra kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin olgunluğuna erişeceksiniz. Özel yaşamınızda ise kıskanç insanlardan kaynaklı zararlara karşı dikkatli davranın.

 

 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay DEVİ

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI