02-04-2023 21:20:54

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ YAZDI: NİSAN AYINDA BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ YAZDI: NİSAN AYINDA BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

KOÇ:  Bu ay muzaffer hamleler ve önemli yaratıcı başarılar dönemi olabilir sizler için.

Şanslı Tarihler: 1, 7, 10

Nisan önemli tarihleri: 2, 11, 13, 18, 26

Özel not: İş ve kariyerinize ek olarak, varlığınıza ve ev işlerine katılımınıza güvenen bir aileniz olduğunu unutmamalısınız. Bunu küçümsemeyin ve aileye kariyerinize her zamankinden çok önem verin.

Nisan 2023 İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

3'ünde, bir şeyleri değiştirmeye, kaderinizi ruhunuza göre yönlendirmeye kararlı, güzel gücünüz sayesinde puanlar kazanıyorsunuz.

5'inde, destek size rehberlik edecek. Sezginize güvenin.

17'sinde, düşünmek için zaman ayırdığınızda en ikna edici oluyorsunuz.

19'unda, zorlayıcı arzular tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bir gün yerine getirilebilmeleri için onları kanalize etmeye çalışın.

22'sinde, her şeyi hemen istiyorsanız, öngörülebilir çatışmalardan sakının.

Nisan 2023 İÇİN TAVSİYE

Mars yüksek bir notla başlıyor ama projelerinizin umduğunuz gibi gerçekleşmesi için varlıklarınızı saymaya ve alınması gereken önlemleri değerlendirmeye zaman ayırın! Bu adımı unutmayın. 20'sinden itibaren, Güneş yeni başlangıçlardan yanadır, bu yüzden harekete geçmekten korkmayın. Girişimlerinizi sezginizle yakın bir ilişki içinde başlatırsanız, akıllıca çalışıyor olacaksınız.

 

BOĞA: Gökyüzü Boğa'ya olağan faaliyet yöntemlerini uygulamak için yeni çözümler aramaya teşvik eden yoğun bir girişimci ruh dönemi getiriyor çözüm odaklı hareket edin maddi manevi duygusal olarak kazanın ay boyunca.

Şanslı Tarihler: 2, 7, 11

Nisan önemli tarihleri: 9, 18, 21, 26, 29

Özel not: Kendinize iyi bakın ve dinlenin, başkalarına yetişip kendİnizi ihmal etmek için iyi bir zaman değil. Sadece dinlenmiş ve tazelenmiş bir vücut sizi bekleyen zorluklarla başa çıkmanızı kolaylaştıracaktır.

Nisan 2023 İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

5'inde, projeleriniz konusunda heveslisiniz. İyi bir ruh halindesiniz ve hedeflerinizi yakında uygulamaya koymak için mükemmel bir konumdasınız.

17'sinde, argümanlarınız göze çarpıyor işleriniz ve hukuki konularda şans sizden yana . Daha fazla başarı talep etmek için bundan yararlanın.

19'unda, aşırıya kaçmayın. Cazibeniz ancak ölçülü olarak kullanırsanız işe yarayacaktır.

22'sinde, sesinizi değil sözünüzü yükseltmelisiniz.

Nisan 2023 İÇİN TAVSİYE

 

Mars yüksek bir enerji ile başlıyor sizler için,  İlk başta sahnenin merkezindesiniz, ancak daha sonra yılın başından beri harcadığınız enerjiyi geri kazanmak için oyundan çekiliyorsunuz. Durum sizin hayal gücünüzü destekliyorsa, başkalarının girişimlerinizi teşvik etmeye, hatta desteklemeye devam etmeleri için onları gölgede bırakmayın. Jüpiter'in desteğiyle, evriminizi yansıtan ve yaşam idealinize karşılık gelen bir projeyi bir araya getireceksiniz. Özel yaşamınızda ise tutku sevgi ilişkinizi güçlendirecek ay boyunca.

İkizler:  Başarı bir olasılıktır; bu nedenle, daha iyi olabilmek için doğru planlar yapmanız gerekiyor ay boyunca.

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, enerjiniz yükseliyor  hedeflerinize veya size ilham veren bir ideale ulaşmayı başarabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bunu yapmak için imkanlara sahipsiniz. İyi değerlendirin.

5'inde, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Bu ay sizin için parlama zamanı.

17'sinde, diyalog yoluyla en çok etkiyi yaratırsınız.

19'unda, baskıcı yaklaşımlardan uzak durmalı ani kararlar almamalısıız.

22'sinde, güç ve hırslara olan susuzluğunuz toplumda benimsenecek doğru davranışı dikte etmiyor. Sakinlikle hareket edin tartışmalardan sakının.

Nisan 2023 için tavsiyeler:

Bu ay enerjinizi hiçbir şey bozmayacak. İlerlemek ve bir iz bırakmak için bundan yararlanın. Durum zirveye tırmanmanızı destekliyorsa, özellikle eleştirmenler olmak üzere, başınız belaya sokabilecek çok fazla özgüvene dikkat edin. Hareketi hızlandıracak ve durumunuzu geliştirecek (profesyonel, duygusal) birçok varlığınız var. Bu, derin bir özlemin gerçekleşmesini hedeflemenin zamanıdır.

YENGEÇ:  Nisan yoğun bir ay, o yüzden hazırlanın. Hedeflerinize ulaşmak için can atıyorsunuz ve bunu yapmak için kararlılıktan yoksun değilsiniz. Kapılar açılıyor ve sizler en umut verici olanlara koşuyorsunuz iyi değerlendirin.

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, başkalarını etkilemeye kararlısınız ve bunu başarmak için gökyüzü sizleri destekliyor.

5'inde, kozmik bir konjonktür tarafından desteklenen büyük amaçlar hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için destekliyor sizleri. Onlara inanmanın zamanı geldi.

17'sinde, projelerinizi ve özgünlüğünüzü iyi bir şekilde ortaya koyamlısınız  muhataplarınızı ikna edeceksiniz.

19'unda, sizi aşırıya iten ve çevrenizde kargaşaya neden olan arzu ve içgüdülerinizin kontrolünü kaybetmeyin.

22'sinde, gerginlik hissedilirsiniz kontrollü davranın. Bir projeyi başarıyla savunmak için sesinizi alçaltın ve sakinlikle ilerleyin.

Nisan 2023 için tavsiyeler

Ateşli bir mizaç ve tutkularınızı yaşama ve içgüdülerinizi ifade etme fırsatı veriyor gökyüzü sizlere. Jüpiter inisiyatiflerinizi teşvik eder ve yükselişinizi destekler. Bu, bir şeylere acele etmek ve aşırıya kaçmak için bir neden değildir, çünkü bu tutum size sadece sorun getirir. Muhataplarınızı sizi takip etmeye ve mümkün olanın sınırlarını zorlamaya ikna etmek için hedeflerinizi netleştirin.

ASLAN: Gökyüzü, sosyal ilişkiler için oldukça elverişli bir ay. Güneş ve Venüs'ün etkisi ay boyunca mali durumunuzda ve ilişkilerinizde destekleyecek sizleri. Jüpiter ve Güneş bu ay sizleri destekliyor. Bazı olaylar sizi değişmeye zorlar! Kaderinizi farklı bir şekilde yönlendirmek veya varlığınızın anlamı hakkında bir yansıma yönlendirmek için onlara dikkat edin. Kaçınılmaz gerilimler sizi istikrarsızlaştırıyorsa, bu yalnızca doğru yönde ilerlemek için neyin dönüştürülmesi gerektiğini daha iyi vurgulamak içindir.

Bu aynı zamanda 2. evinizde gerçekleşen Dolunay'a iyi bir geçiştir. 2. ev 8. evin karşıtıdır, dolayısıyla 8. ev harcamayı, 2. ev ise kazanmayı gösterir. Dolunay'ın orada olması, bu daha derin tüketimcilik/materyalizm kavramlarını mantıklı bir şeye dönüştürmek için ihtiyacınız olan enerji olabilir. Bu noktadan sonra, para ve kaynaklarla ilişkinizin daha zorlu yönlerinin üstesinden gelmek için çok daha sağlam bir fikriniz olduğunu fark edebilirsiniz.

Dolunaydan sonra ay, Güneş'in inanç, seyahat ve yükseköğrenimle ilgili 9. evinize taşınmasıyla sona erer. Aslan haritalarında, burası Güneş'in yüceldiği yerdir ve bu nedenle, hayatınızın bu alanlarının çok daha düzgün akmaya başladığını hissedebilirsiniz. Bir bilgin veya manevi bir öğretmenseniz, bu alanlarda otorite bile kazanabilirsiniz. Bu giriş, önümüzdeki ay olası seyahatler için de zemin hazırlayabilir.

Ayın son büyük geçişi, 7. evinizdeki Satürn ve Venüs kavuşumu. Bu transit, daha önce yaşadığınız ilişki  sorunları açısından oldukça memnuniyetle karşılanmaktadır. 28'inde gerçekleşecek ve eğer partnerinizle ciddi bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu konuları ele almak için en iyi gün olabilir. Venüs, Satürn'ün enerjisi Aslan'ın 7. evi tamamen daha iyisi için değişimi teşvik etmekle ilgilidir. Aşkınıza sahip çıkın sevilirken severek ilişkinizi merkeze alın.  Bunu yapabilirsiniz aslanlar.

 

BAŞAK: Gökyüzü bu ay boyunca hayatınızda önemli değişimlere işaret ediyor. Odak, ilişkiler üzerinedir ve ay, tüm hesaplarda muhteşem bir ay olmayı vaat ediyor.

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, duygularınız ve hisleriniz devreye girip duygusal yaşamınızı beslerken yoğun bir atmosfer sizleri karşılıyor.

5'inde, bir çağrışım, duygusal bir bağlılık, onaylanacak bir resmileştirme. Kendinize de duygularınıza güvenerek hareket edin.

17'sinde, diyaloğa açık kalırsanız şaşırtabilecek ve baştan çıkarabilecek fikirlerinizi dile getirip kabul görebilirsiniz.

19'unda, duygusal konularda ani kararlar baskın tepkiler vermeyin.

22'sinde, dünya görüşünüzü empoze etmeye çalışırsanız kargaşa ve çatışmalardan sakının.

Nisan 2023 için tavsiyeler

 

Yönetimi yönetiyorsunuz ve talebe cevap veriyorsunuz. Ancak ayı iyi bitirmek için kendinize biraz enerji ayırmayı düşünün. Bu ay sizin için fırsatlar açar ve çılgın fikirlerinizden vazgeçerseniz avantajlı birliktelikleri destekler. İlişkileriniz, endişelerinizin merkezinde yer alır, başkalarının sizinle takım olmak istemesini sağlayın, sadece potansiyellerinizi ve duygularınızı ifade edin.

TERAZİ: Bu ay Satürn ve Jüpiter aşk ilişkilerinizde önemli değişiklikler getirecek. Bunlar, onları büyük ölçüde geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Terazi Nisan 2023 Burcu, bu yıl hayatınıza büyük değişim getirecek büyük kararlar alacağınızı gösteriyor. İnsanların hayatınıza yön vermesine izin vermeyin. Sizin için iyi olduğunu bildiğiniz şeyleri yapın ve hayatınızı en iyi şekilde yaşayın. İçgüdülerinizi dinleyin ve evrenin sizin için belirlediği yolu takip edin. Ayrıca kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Terazi için yıllık tahmin, geri adım atmadığınız için bu yıl başarının bir kısmı olduğunu tahmin ediyor.

Nisan 2023 için önemli tarihler 3'ünde, ailede yoğun değişimler beklenecek ve çatışmaya dönüşmemeleri için kanalize edilecek. 5'inde, ortak amaca hizmet edecek ve insanların sizinle takım olmak istemesini sağlayacaksınız. 17'sinde, günlük yaşamınızda daha rahat gelişmenizi sağlayacak tartışmaları açmaktan korkmayın. 19'unda, manipüle ettiğiniz izlenimini vermemek için kimseye hiçbir şey empoze etmeyin. 22'sinde, aşırı otoriter bir tutumdan kaynaklanabilecek çatışmalara dikkat edin. Gökyüzü bu ay, Egonuzu kesinlikle sınanacak, ancak yine de işbirliği göstererek bitirmek isteyeceğiniz bir ay. Hız artıyor ve bazı şanslı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kendinizi taahhütlerinizden kurtarmak için aşırı iddialı, çok net bir arzu sergileyerek ruh halinizi bozmaktan kaçının. Dikkatiniz, günlük yaşamınızı gerçekten iyileştirecek araçlara sahip olmak için açıklığa kavuşturulması gereken aile ilişkilerine odaklanmıştır.

AKREP: Gökyüzü bu ay ilişkiler konusunda  astral kombinasyonlardan faydalı bir şekilde etkileyeek sizleri. Değişiklikleri olduğu gibi kabul etmeye hazır olmalısınız.

 

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, şeylerin özü hakkında iletişim kurarsınız. Tartışma konusundaki kararlılığınız, mesajlarınızı iletmek için nazik bir arzuyla birleşiyor.

5'inde, alevi yeniden alevlendirmek veya tam isabet için ışıltınızdan yararlanın.

17'sinde, diğer kişinin daha fazla hareket özgürlüğüne ihtiyacınız olduğunu anlamasını sağlamak için akıcı iletişiminizden yararlanın.

19'unda, güvenlik ihtiyacınız ile bağımsızlık arzunuz arasındaki gerilime dikkat edin.

22'sinde, önceden danışmadan kodlarınızı empoze etmeye çalışırsanız, ailenizde işlerin tıkanması ve hatta patlaması riski vardır.

Nisan 2023 için tavsiyeler

Ailenizde uyum arıyorsunuz. Tüm şansları kendi tarafınıza koymak için kendinizi nazikçe empoze etmelisiniz ki bu bir Akrep için kolay değildir. Ailenizdeki her şeyde haklı olması için kimseye baskı yapmaya çalışmayın. Baştan çıkarmak ve elde tutmak için auranıza güvenin. 26'sından itibaren Jüpiter, baştan çıkarma gücünüzü ve çevrenizdeki dünya üzerindeki etkinizi pekiştiriyor.

 

YAY: Nisan 2023 Yay Burcu'na göre yaşam için gerekli becerilerinizi geliştirmek için çok zaman harcayacaksınız. Satürn ve Jüpiter, faaliyetlerinizi olumlu yönde etkilemeye çalışacak.

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, istediğinizi elde etmeye kararlı olacaksınız, sizin için çok şey yapabilecek kişileri etkilemek için diplomasiyi kullanırsınız.

5'inde, özel ve aile hayatınızı ilgilendiren, ulaşmak istediğiniz bir fikriniz var. Kendinizi tamamen arayışınıza odaklayın ve mutlu olsun.

17'sinde, günlük hayatınızı daha özgür ve özerk bir şekilde yaşamayı hedefliyorsunuz. Arzularınızı kimseyi kırmadan ifade etme zamanı.

19'unda, etrafınızdakilerle gerginlik yaratmamak için herhangi bir belirsizlik veya manipülasyondan kaçının.

22'sinde, istediğinizi elde etmek için birinin size teslim olmasını isterseniz, çatışmalardan sakının.

Nisan 2023 için tavsiyeler

Ayın başında kelimelerinizi nüanslamayı başardığınızı varsayalım. Bu durumda projeleriniz ve fikirleriniz için destek toplamakta zorluk çekmezsiniz. İnsanların hassasiyetlerine karşı nazik olmaya çalışın, bir bakışta size itaat etmelerini talep ederek şansınızı bozmaktan kaçının. İstediğinizi elde etmek için diyaloga, iletişime ve müzakereye güvenin. Bir ideale doğru ilerlemek ve hedeflerinize ulaşma şansınızı optimize etmek için gerekli varlıklara sahipsiniz, hedefe ulaşmak için finansal araçları elde etmek için bedeninizi ve ruhunuzu harekete geçirecek.

 

OĞLAK: Gökyüzü hayatınızda gezegensel yönlerin gerektirdiği önemli değişiklikler getirecek. Bu ay ne olursa olsun mutlu olacaksınız.

Nisan 2023 için ruh hali

Değerlerinizden en iyi şekilde yararlanmaya kararlı, sarsılmaz bir dinamizm sergiliyor, iz bırakıyorsunuz. Çekicilik ve cesareti birleştirirsiniz ve insanlar isteklerinize uzun süre direnmezler. Oldukça cüretkar, hatta cüretkar, beğenilmeyi ve arzularınızın yerine getirilmesini takdir ediyorsunuz. Bununla birlikte, aşırı hevesten, doymak bilmez iştahlardan veya aleyhinize dönen ve eleştiri çeken güç arzusundan sakının. Etkinliğinizi kanıtlamak için Nisan ayında yolunuzdan çıkmaktan korkmayacaksınız ve yükselmeye değer. Yeteneklerini ortaya koyuyorsun. Kendinizi ön plana çıkarırsınız.

 

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, yoğun ve güçlü enerjiler hakim sizler için her konuda ileri adım atma zamanı.

5'inde, iletişim ile ilgili konularda becerilerinizi ortaya koyma zamanı.  Dikkat çekmek için yadsınamaz karizmanıza güvenin.

17'sinde, özgünlüğünüzü ve olağandışı işleyişinizi göstermek için hiçbir argüman veya yetenek eksikliğiniz yok.

19'unda, kendinizi ayrılıklara maruz bırakmaktan kaçınmak için fazla açgözlü olmaktan kaçının.

22'sinde, başkalarına çok fazla baskı uygularsanız, dünyayı ateşe verme riskini alırsınız.

 

Oğlak: Nisan 2023 için Tavsiyeler

İstediğini elde etmek için, ödüllendirilmek için kendi paranla ödeme yapmaktan çekinmez, cazibenle taleplerini yerine getirir ve seni aşırıya götüren enerjiyi kanalize edersin. Bu nedenle, kısır çatışmaları sürdürmek yerine bir kum torbasına yatırım yapmayı tercih edin. Hayallerinizin peşinden gidin ve kendinizi tabular olmadan ifade edin, kanatlarınızı açın ve kendinizi bir maceraya atın.

 

KOVA: Gökyüzü bu ay tüm büyük gezegenlerin olumlu yönlerinden yararlanacaksınız. Muhteşem bir görünüme yol açacak ve iyi bir ilerleme olacak.

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, kaçınılmaz bir iç kargaşa sizi sarsıyor. Gerçekleştirmeniz için size neyin yardımcı olduğunu gözden geçirmek için güçlü duygularınızdan yararlanın.

5'inde, önemli miktarda kar elde ediyorsunuz. Kendinizi zenginleştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmayın.

17'sinde, ailenizdeki şeyleri değiştirmek için gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz.

19'unda, çekiciliğiniz aklınıza gelen her şeyi yapmanıza izin vermiyor. DİKKAT!

22'sinde, yasayı koymaya çalışırsanız, aile içinde çatışmalara yol açan gerilimlere dikkat edin.

 

Nisan 2023 için tavsiyeler

 

Bu, yeteneklerinizi ifade etmek, çekiciliğinizi kullanmak ve ışığınızı parlatmak için ideal bir ortamdır. Kendinizi bu fırsattan mahrum etmeyin. Zenginleşmenize ve tatmin olmanıza katkıda bulunan akışları optimize etmek için, 19'u ve 22'si civarında size karşı çalışan ruh hali değişimlerinizi ve sabırsızlığınızı yönetmeye çalışın. Sizi size neyin hizmet edebileceğini belirlemeye, ilerlemenize ve çiçek açmanıza yardımcı olmaya davet eden bir ay. Utanma. 26'sından itibaren, Jüpiter potansiyelinizi yükseltecek ve bazı umut verici kanallar açacak.

 

BALIK: Bu ay odak noktanız kişisel özellikleriniz ve mali durumunuz olacak.

 

Nisan 2023 için önemli tarihler

3'ünde, projelerinizi gerçekleştirmek için sarsılmaz bir kararlılık sergiliyorsunuz ve yadsınamaz çekiciliğiniz herkesi kazanacak.

5'inde, ışıltılı ve karizmatik, yeni bir genişleme döngüsü açmak için varlıklarınız eksik değil.

17'sinde, akım geçer ve çevrenizdeki insanlar sizin özgünlüğünüze duyarlıdır.

19'unda, herhangi bir belirsizlikten veya manipülasyon girişiminden kaçının.

22'sinde, çok fazla bastırılmış saldırganlık yakınlık veya sıkıntı uyandırır.

 

Nisan 2023 için tavsiyeler

 

Bu ay hareketi hızlandırmaya çalışmanın bir anlamı yok. Enerjinizi kendinize empoze etmek için kanalize etmek için zaman ayırın, ancak başkalarının da aynı şeyi yapma hakkını ihmal etmeyin. Kanatlarınızı açmak için zaten büyük şansınızı optimize etmek için egonuzun arzularını sakinleştirin. Jüpiter, havalanmak için güçlü nefesinden yararlanmanızı sağlar.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI