05-08-2023 12:06:11

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ: AĞUSTOS 2023 HİNT ASTROLOJİSİ BURÇ YORUMLARI

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ: AĞUSTOS 2023 HİNT ASTROLOJİSİ BURÇ YORUMLARI

 

 

KOÇ  Ağustos, 2023

Genel

Koç, Mars gezegeni tarafından yönetilen ateşli ve erkeksi bir işarettir. Bu işaret, şiddetli gezegen Mars'a ait olduğu için ateşlidir. Bu burçla doğan kişiler daha agresif, dinamik ve verimlidir ve aynı şeyi yaparlar. Bu işaretin altındaki kişiler de yumuşak kalplidir ve bu nedenle başkalarının acısını göremeyebilirler ve bu onların yardım etme doğasını gösterir. Duygularını başkalarına ifade etmeye her zaman açıktırlar ve sır saklamayabilirler. Bu işaretin altındaki kişiler, hızlı karar verme ve alma konusunda cesurdur. Bazen kararları olumsuza dönebilir. Kendilerine verilen görevleri hemen yerine getirmek isteyebilirler.

Bu ay boyunca, düğüm gezegenleri Rahu/Ketu elverişli konumlara yerleştirilmediğinden ve sırasıyla birinci ve yedinci evlere yerleştirildiğinden sonuçların ılımlı olduğu söyleniyor.

Başka bir faydalı gezegen olan Jüpiter, Rahu ile birlikte birinci evi ve on ikinci evi işgal ediyor ve bu, hayırlı sonuçlar için iyi bir gösterge olmayabilir. Aşk gezegeni Venüs gerilemede dördüncü evi işgal ediyor ve Venüs yanması 8 Ağustos 2023'te olacak ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükselecek. Zeka için başka bir gezegen  Merkür 24 Ağustos 2023'te geri gidiyor. Bu Burçlarıin sahip gezegeni Mars, 18 Ağustos 2023'ten itibaren altıncı evi işgal ediyor.

Jüpiter'in birinci evde Rahu ve yedinci evde Ketu ile birleşimi nedeniyle sağlık yönü Burçları tarafından izlenecek. Bu Burçları, istenmeyen gerilimler ve endişelerle karşı karşıya kalabilir ve bu nedenle sağlıkları üzerinde bir etkisi olabilir. 15 Eylül 2023'e kadar Merkür'ün elverişsiz konumu nedeniyle bu Burçları için sinir sorunları yaşama olasılığı olabilir. Bu Burçları için meditasyon/yoga önerilebilir. Ancak bu burcun sahibi Mars 6. evde bulunduğundan, bu burca ait kişiler yeniden kararlılık kazanabilir ve daha iyi duruma gelebilirler.

Mali cephede, Jüpiter'in birinci evde, Rahu ve Ketu'nun yedinci evde bulunması nedeniyle Burçları daha fazla masrafla karşı karşıya kalabilir ve çocuklarının sağlığı için daha fazla para harcama durumuna gelebilirler. Yukarıdakilerin bir sonucu olarak, tasarruf kapsamı geri tepebilir. İkinci evin efendisi Venüs dördüncü evde olacak ve yanmak mali açıdan geri tepebilir ve kazançlar daha yüksek bir ölçekte olmayabilir ve kazançlar mevcut olabilir ve aynı zamanda harcamalar da yüksek olabilir. .

Düğüm gezegenlerinin yerleşimi nedeniyle ilişkiler istikrarlı olmayabilir  birinci evde Rahu ve yedinci evde Ketu bu Burçlarıi test etmeye devam edebilir.

Ayrıca ikinci evin yöneticisi olan ancak dördüncü evde yer alan Venüs'ün varlığı ve yanması aşk ve ilişkide bazı sıkıntıları beraberinde getirebilir. Bir ilişkide bazı duygusal ve hassas konular olabilir. Ayrıca sevgiyi ve aileyi geliştirmeye olan ilgiyi kaybetme olasılığı da olabilir.

Bu Burçları kendilerini ruhsal uygulamalara ve meditasyona dahil ederlerse, genel olarak daha iyi sonuçlar almak mümkün olabilir.

Jüpiter'in beşinci, yedinci ve dokuzuncu evdeki olumlu yönü, bu kişilerin kolayca kaçınamayacakları bazı engellerle karşılaştıktan sonra sorunlardan kurtulmalarını ve onları başarıyla çözmelerini sağlayabilir.

Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda meyvelerini nasıl toplayacağınızı öğrenmek için Ağustos burcunu ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 aylık burçlarına göre ve Koç burcunda doğan insanlar için, bu ay bu Burçların kariyerleri açısından ılımlı sonuçlar veriyor gibi görünüyor, çünkü kariyer gezegeni Satürn retro hareketinde ve bu nedenle olabilir Bu ay boyunca kariyerde ılımlı bir büyüme olabilir.

Satürn kendi burcunda olduğu için ve bundan dolayı bu kişiler için kademeli bir ilerleme olabilir ve başarı hemen gelmeyebilir. Bu ay boyunca Satürn geri hareket halindedir ve kariyer ile ilgili gelişme anında yüksek bir notta mümkün olmayabilir.

Sahibi gezegen Mars'ın altıncı evdeki konumu sabittir ve bu, bu kişiler için işlerle ilgili olarak iyi bir başarı anlamına gelir.

İdare (devlet organları), Deniz Kuvvetleri ve Polis işlerinde bulunan Burçları, Mars'ın sabit olan konumu nedeniyle bu ay iyi gidiyor olabilir.

Burçlarından bazıları kariyerleri ile ilgili olarak yurtdışına çıkma şansı yakalayabilir ve bu tür seyahatler büyüme odaklı olabilir ve bu Burçları için iyi olabilir. Rahu, dokuzuncu ve on ikinci evin lordu Jüpiter ile birinci evde olduğundan, bu burca ait Burçları yurtdışında iş şansları yakalayabilirler.

İş yapan Burçları için, sahibi gezegen Mars altıncı eve yerleştiğinden ve mali durumu simgeleyen sahibi gezegen Venüs bu ay boyunca yanarak zayıfladığından, bu ay ılımlı faydalar sağlayabilir.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Koç burcunda doğanlar için, bu burçta doğan Burçları bu ayı biraz zor bulabilir, harcamalar artan oranda artabilir. On ikinci evde Rahu ve Jüpiter'in birleşik varlığı.

 

Venüs'ün yerleşimi yanacak ve dolayısıyla zayıflayacak, daha fazla masrafa ve aynı zamanda bazı kayıp durumlarına neden olabilir. Ayrıca ikinci evin efendisi olan Merkür ayın sonunda geri hareket eder ve bu nedenle para kaybetme şansı olabilir.

 

İş yapanlar yüksek kar elde edemeyebilir ve rakiplerle sıkı bir rekabet söz konusu olabilir. Ayrıca iş yapan Burçları, daha az planlama ve ortaklardan destek eksikliği nedeniyle zarar görebilirler. İyi karlar elde etmek bu ay boyunca kolay kolay mümkün olmayabilir.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Koç burcunda doğan insanlar orta düzeyde bir sağlıkla karşı karşıya olabilir. Jüpiter Rahu ile birlikte on ikinci evde bulunur ve durumu biraz zorlaştırabilir ve ayrıca altıncı ev ve birinci evin sahibi gezegen Venüs bu ayda yanar ve bu nedenle bu burca ait kişiler duygusal ve hassas hale gelebilir ve bu, bu Burçları arasında bazı hipertansiyon ve sindirimle ilgili problemler şeklinde sağlık sorunlarına yol açabilir.

Onuncu evde bulunan Satürn, sağlık için önemli miktarda enerji verebilir. Ancak aynı zamanda Satürn'ün görünümü burcunuzun dördüncü evinde olacak ve bu nedenle konforda azalma olabilir. Ancak Satürn, ay burcuyla arkadaş olduğu için, bu Burçları büyük sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olmayabilir. Bu ayın 15'inden itibaren Satürn geri hareketine başlayacak ve bu nedenle sağlıkta bazı gerilemeler olabilir ve aynı zamanda büyük sorunlar olmayabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Bu burç burcunda doğanlar için aşkla meşgul olanlar bu ayı aşkın gerçekleşmesi için uygun bulmayabilirler. Bu burca ait Burçları ile ortaklar arasında bir anlayış eksikliği olabilir. Ayrıca, bu Burçların aşkta ve nişanlanmada başarı bulması tavsiye edilmeyebilir.

Cazibe ve aşk gezegeni Venüs bu ayda zayıflar ve bu nedenle aşk yaşayanlar için bereketli gelmeyebilir, evlenmek isteyenler için de bereketli olmayabilir.

Jüpiter ve Rahu'nun on ikinci evde birleşimi nedeniyle bu aşık kişiler için temel mutluluk eksik olabilir.

Halihazırda evli olan kişiler, evlilik hayatı söz konusu olduğunda bu ayı biraz zor bulabilir çünkü temel mutluluk eksik olabilir. Anlayışın gelişmesi için bu Burçları için evli yaşamda bazı karşılıklı ayarlamalar gerekebilir.

Aile dostları

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Bu burçta doğan insanlar için Jüpiter ve Rahu'nun 12. evde bir arada bulunması nedeniyle ailede bazı kısıtlamalarla karşılaşabilirler.

Ayın sonunda gerilemede bulunan ikinci ev Lordu Merkür, ailede bazı sıkıntılara ve bununla ilgili anlaşmazlıklara neden olabilir. Aile üyeleri arasında mutluluğu engelleyebilecek tartışmalar olabilir.

Bu nedenle, aile bireylerinin mutluluğa tanık olması için aile içinde pek çok ayarlama yapılması gerekebilir. Bunun nedeni istenmeyen tartışmaların yaşanabilmesi ve bu durumun aile içindeki uyumu azaltabilmesi olabilir. İkinci evin sahibi olan Merkür dördüncü evi işgal edecek ve bu nedenle bu burçtaki kişiler, aile üyeleri arasında en iyiyi ortaya çıkarmak için daha fazla sorumluluk üstlenecekler.

BOĞA

Genel

Boğa, Venüs tarafından yönetilen dişil bir burçtur. Bu burcun altında doğan insanlar doğaları gereği tutkulu ve güzelliği çok övüyorlar. Ayrıca müzik öğrenmeye ilgi duyarlar. Yeni arkadaşlar edinmek onların doğasında vardır ve onlar da aynısını geliştirebileceklerdir. Bu Burçları, arkadaşlarının iyi niyetini kazanmak için çok çabalayabilirler. Bu burçta doğan kişiler, uzak yerlere seyahat etmeyi daha çok severler.

Jüpiter, diğer gezegen Rahu ile birlikte ay burcundan on ikinci eve yerleştirildiği için bu ay ortalama olarak kabul edilebilir.

Satürn retro durumdaki onuncu evdir ve Ketu bu Burçların altıncı evidir. Yukarıdaki gezegen konumları nedeniyle, bu kişiler kariyerleri, daha fazla para kazanmaları ve servetle tanışmaları ile ilgili olarak gelişimlerinde bazı engellerle karşılaşabilirler. Bu ay boyunca bu Burçları için şans mümkün olmayabilir ve bu ayı ilerletmek için daha fazla çaba göstermeleri gerekebilir.

Bu Burçları için kariyerde gelişme mümkün olabilir, ancak aynı şey onlar için zorlu ve sürekli çabalardan gelebilir. Bu Burçları için kariyer gelişimi yavaş ve istikrarlı olabilir. Satürn, bu Burçları için oldukça faydalı bir gezegen ve dokuzuncu ve onuncu ev için bir servet gezegenidir.

Jüpiter ve Rahu gezegenleri on ikinci evde olacağından harcamalar artabilir. On ikinci evdeki Rahu ani beklenmedik kazançlar verebilir ve aynı zamanda istenmeyen kayıplar da verebilir.

Rahu ve Jüpiter gezegenleri on ikinci evi işgal ettiğinden, bu Burçları bu ay boyunca uykularında rahatsızlıklar yaşayabilirler.

Aşk gezegeni Venüs retro durumda üçüncü evi işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Zeka için diğer gezegen Merkür 24 Ağustos 24 2023'te geri gidiyor. Bu Burçları için yedinci ve on ikinci evin yönetici gezegeni olan Mars, 18 Ağustos 2023'ten itibaren beşinci evi işgal ediyor.

Yukarıdaki durum göz önüne alındığında, bu Burçları için bu ay boyunca harcamalarla ilgili mali sorunlar olabilir. Ayrıca kişisel yaşam ve aşk bu ay 18 Ağustos'a kadar iyi olmayabilir.

Öte yandan, bu ay boyunca, bu kişiler, on ikinci evde Jüpiter'in varlığı nedeniyle, bu ay boyunca manevi arayışlara daha fazla dahil olabilirler ve bu ay boyunca aynı konuda daha fazla seyahat edecekler. Onuncu evdeki Satürn, bu Burçların kariyerlerinde gelişme sağlamalarını sağlayabilir.

Bu burca ait kişiler, on ikinci evde Rahu'nun bulunması nedeniyle sağlıklarına dikkat etmeleri gerekebilir ve bu nedenle rahatsızlıklar nedeniyle uykusuzluk olabilir.

Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda meyvelerini nasıl toplayacağınızı öğrenmek için Ağustos burcunu ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık burcuna göre Bu Boğa burcunda doğan insanlar için Satürn onuncu evde yer alıyor ve onuncu ev kariyer için. Satürn zorlu bir gezegendir bu nedenle bu burca ait olanların daha fazla ve meşakkatli çaba sarf etmesi gerekebilir ve ancak o zaman iyi sonuçlar alabilirler. Ayrıca bu ayın 15'inden sonra, kariyer gezegeni olarak Satürn gerileme durumuna giriyor ve bu, bu Burçları için kariyer üzerinde öyle bir etkiye sahip olabilir ki, bu Burçları için iş değiştirme veya iş transferleri şansı olabilir. Aniden olur. Ayrıca bu burçtaki kişiler bu ayla ilgili olarak zorluklarla baş etmek zorunda kalabilirler.

Ayın ikinci yarısından itibaren gezegenler Jüpiter ve Rahu, ay burcundan itibaren on ikinci evi işgal eder ve bu nedenle Burçları, teşvik ve ödüller şeklinde faydalar elde etmede gecikmelerle karşı karşıya kalabilirler. Ancak Satürn'ün 10. eve yerleşimi ve 5. evin sahibi gezegen Merkür'ün 1. evde yer alması kariyer açısından size güzel faydalar sağlayabilir.

Bu ay boyunca Burçları, görevlerin zorlaşması nedeniyle bir miktar iş baskısı ile karşı karşıya kalabilir ve bu nedenle bu burca ait Burçların girişimlerinde başarılı olmak için plan yapmaları gerekebilir.

İş peşinde koşan Burçları, 12. evde bulunan Rahu ile Jüpiter nedeniyle iş hayatında yüksek getiri elde etme söz konusu olduğunda bu ayı ortalamanın üzerinde bulabilirler.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Boğa burcunda doğan insanlar için, bu ayı biraz zor bulabilirler, Rahu'nun birlikte varlığı nedeniyle harcamalar artabilir. Jüpiter on ikinci evde.

Bu burcun sahibinin yerleşimi, Venüs'ün yanarak zayıflaması daha fazla masrafı karşılayabilir ve aynı zamanda bazı kayıp durumları söz konusu olabilir. Ayrıca ikinci evin sahibi olarak Merkür ayın sonunda geri hareket edecek ve bu nedenle para kaybı için alan olabilir.

İş yapanlar yüksek kar elde edemeyebilir ve rakiplerle sıkı bir rekabet söz konusu olabilir. Ayrıca iş yapan Burçları, daha az planlama ve ortaklardan destek eksikliği nedeniyle zarar görebilirler. İyi karlar elde etmek bu ay boyunca kolay kolay mümkün olmayabilir.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, bu Boğa burcunda doğan insanlar için sağlık orta düzeyde olabilir. Jüpiter Rahu ile on ikinci evde bulunur ve durumu biraz zorlaştırabilir ve ayrıca altıncı ev ve birinci evin sahibi Venüs bu ayda yanar ve bu nedenle bu burca ait kişiler duygusal ve hassas hale gelebilir ve bu, bu Burçları arasında bazı hipertansiyon ve sindirimle ilgili problemler şeklinde sağlık sorunlarına yol açabilir.

Onuncu evde bulunan Satürn, sağlık için önemli miktarda enerji verebilir. Ama aynı zamanda burcunuza göre dördüncü evde Satürn açısı mevcut olacak ve bu nedenle konforda azalma olabilir. Ancak Satürn, ay burcuna göre iyi bir gezegen olduğundan, bu Burçları büyük sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olmayabilir. Bu ay, Satürn bu ayın 15'inden itibaren geri hareket edecek ve bu nedenle sağlıkta bazı gerilemeler olabilir ve aynı zamanda büyük sorunlar olmayabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Bu Boğa burcunda doğanlar için aşkla meşgul olanlar bu ayı aşkın gerçekleşmesi için uygun bulmayabilirler. Bu burca ait Burçları için sevgili ile anlayışta boşluklar olabilir. Ayrıca, bu Burçlarıin aşkta ve nişanlanmada başarı bulması tavsiye edilmeyebilir.

Cazibe ve aşk gezegeni Venüs bu ayda zayıflar ve bu nedenle aşk yaşayanlar için bereketli gelmeyebilir, evlenmek isteyenler için de bereketli olmayabilir.

Jüpiter ve Rahu'nun on ikinci evde birleşimi nedeniyle bu aşık kişiler için temel mutluluk eksik olabilir. Evlenmek isteyen diğer Burçları bu ayı esnek bulmayabilir ve daha az doyuma yol açabilir.

Halihazırda evli olan kişiler, evlilik hayatı söz konusu olduğunda bu ayı biraz zor bulabilir çünkü temel mutluluk eksik olabilir. Anlayışın çok daha derinleşmesi için bu Burçları için evli yaşamda bazı karşılıklı ayarlamalar gerekebilir.

Aile dostları

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Bu Boğa burcunda doğan insanlar için Jüpiter ve Rahu'nun 12. evde bir arada bulunması nedeniyle Burçları ailede bazı kısıtlamalarla karşı karşıya kalabilirler.

Ayın sonunda gerilemede bulunan ikinci ev Lordu Merkür, ailede bazı sıkıntılara ve bununla ilgili anlaşmazlıklara neden olabilir. Aile üyeleri arasında mutluluk eksikliği ile sonuçlanabilecek tartışmalar olabilir.

Bu nedenle, aile bireylerinin mutluluğa tanık olması için aile içinde pek çok ayarlama yapılması gerekebilir. Bunun nedeni istenmeyen tartışmaların yaşanabilmesi ve bu durumun aile içindeki uyumu azaltabilmesi olabilir. İkinci evin sahibi olarak Merkür dördüncü evde bulunacak ve bu nedenle bu burca ait kişiler, aile üyeleri arasında en iyiyi ortaya çıkarmak için sorumluluklarını yerine getirmelidir.

 

İKİZLER

Genel

İkizler, Merkür gezegeni tarafından yönetilen bir  burçtur. Bu işaret altında doğan Burçları, doğası gereği daha gelişmiş ve zeki olabilir. Müziğe ve diğer yaratıcı arayışlara karşı yüksek tutkuları vardır. Spekülatif alanlara daha fazla dahil olabilirler ve bundan faydalanabilirler. Öte yandan, sık sık karar değiştirirler. Bu Burçları daha çok seyahat etmeyi tercih ediyor.

Bu ay boyunca İkizler burcuna ait Burçları on birinci evde Jüpiter, Rahu olarak mükemmel sonuçlarla karşı karşıya kalabilirler.. Satürn dokuzuncu eve yerleştirilecek.

Genel yararlı gezegen Jüpiter on birinci evi işgal eder ve bu nedenle  bu Burçları iyi para kazanabilecek bir konumda olabilir ve Rahu da on birinci eve yerleştiğinden  Burçları beklenmedik bir şekilde kazanç elde edebilirler.

Altıncı evin yöneticisi olarak dördüncü evde Mars'ın bulunması sağlık, stres ve sindirim sorunları açısından gerilemeler verebilir.

Merkür birinci evin efendisi olarak üçüncü eve yerleştirilecek ve bu nedenle bu Burçları için mali ve eğitim vb.

Aşk gezegeni Venüs gerilemede ikinci evi işgal ediyor ve Venüs sekiz Ağustos 2023'te yanıyor ve on sekiz Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Zeka için diğer gezegen  Merkür yirmi dört Ağustos 2023'te geri gidiyor. Bu Burçları için yedinci ve on ikinci evin lordu Mars, 18 Ağustos 2023'ten itibaren dördüncü evi işgal ediyor.

 

Yukarıdaki durum göz önüne alındığında, bu Burçları için bu ay boyunca harcamalarla ilgili mali sorunlar olabilir. Ayrıca özel hayat ve aşk bu ayın 18 Ağustos'una kadar pek iyi olmayabilir.

 

Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda meyvelerini nasıl toplayacağınızı öğrenmek için Ağustos burcunu ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık Burç'a göre Bu İkizler burcunda doğan insanlar için kariyer gezegeni Satürn'ün dokuzuncu evde bulunması bu ay iyi sonuçlar verebilir. Ancak bu kişilerin elde edebilecekleri olumlu sonuçlar, bu kişilerin ortaya koymaları gereken bazı güçlü çabalardan sonra mümkün olabilir.

Diğer büyük gezegen olan ve uğurlu olan Jüpiter on birinci evde yer alır ve bu nedenle yeni iş fırsatları gündeme gelebilir. mümkün olabilir ve mevcut işte terfiye tanık olma şansı mümkün olabilir. Bazı Burçları bu ay boyunca denizaşırı fırsatlar elde edebilir.

Ay burcundan on birinci eve Rahu ve Jüpiter'in gezegen yerleşimleri, bu Burçları kariyerleri için geniş bir kapsam sağlayabilir. Burçları, işte benzersiz becerilerini gösterecek bir konumda olabilir ve son derece iyi yapmaya hazır olabilir.

İş yapan Burçları, iyi karlar elde edecek ve ayrıca ortaklıktan çok fayda sağlayacak bir konumda olabilir. İş ile ilgili yeni bir ortaklığa girebilirsiniz. Bu burca ait olan kişiler, becerilerini kanıtlayabilecek ve rakiplerinin önüne geçmeyi başarabilecek bir konumda olabilirler. Bu burca ait kişiler, bu ay boyunca yeni iş kollarını takip etme şansı yakalayabilir ve bu tür iş anlaşmaları değerli olabilir.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, İkizler burcunda doğan insanlar için Jüpiter'in ay burcundan on birinci eve ilerlemesi para kazanımlarını artırabileceğinden, Burçları ellerindeki para konusunda rahat olabilirler. Bu ay Jüpiter'in yukarıdaki yerleşimi nedeniyle, Burçları makul miktarda para kazanabilir ve aynı zamanda aynı parayı biriktirebilir.

On birinci eve yerleştirilen Rahu, Burçları beklenmedik parasal kazançlar ve ayrıca miras yoluyla sağlayabilir. Bu ay boyunca hisse senetleri üzerinden kazanç elde etmek de mümkün olabilir. Rahu'nun konumu, bu Burçları iyi miktarda para biriktirmeleri için geniş bir alan da sağlayabilir.

İş yapanlar ayı esnek bulabilir ve Jüpiter ve Rahu'nun on birinci evdeki konumu nedeniyle Burçları iyi karlar elde edebilirler. Merkür birinci ve dördüncü evin lordu olarak üçüncü evi işgal ettiğinden, bu ay boyunca bu Burçları için daha fazla yeni iş şansı da mümkün olabilir. Yukarıdaki yeni iş fırsatları nedeniyle bu Burçları için mümkün olabilir ve Burçları de yurt dışından veya dış kaynak kullanarak iş açılışları yapabilirler.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu İkizler burcunda doğan insanlar için Burçları, Jüpiter'in ay burcuna göre on birinci evdeki hayırlı hareketi nedeniyle sağlığını koruyabilir.

Jüpiter Koç burcunda Rahu ile birlikte on birinci evde olacağından, bu burca ait kişiler sağlıklı kalabilirler. Yukarıdaki gezegen konumları nedeniyle, sağlık açısından bu Burçları için durumlar daha iyi hale gelebilir. Ancak beşinci evde Ketu'nun varlığı, Burçları arasında kaygı ve güvensizlik duygusunu artırabilir.

Rahu'nun on birinci evdeki konumu, bu Burçların iyi sağlık ve enerjiyi koruma kapsamını genişletebilir. Ayrıca, burç lordu Merkür'ün olumsuz yerleşimi sinirle ilgili bazı sorunlara yol açabilir ve Venüs'ün beşinci evin lordu olarak yerleşimi bu Burçları için bazı sağlık sorunlarına yol açabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre,  Bu İkizler burcunda doğan insanlar için  Jüpiter on birinci evde Rahu on birinci evde yer aldığından aşık olan Burçlara hayırlı sonuçlar mümkün olabilir. Yukarıdakilerden dolayı, bu burca ait olan kişiler, sevdiklerine aşık olarak başarılı olabilirler. Bu Burçları için aşk daha fazla olgunlaşabilir ve bu Burçları için bağ da güçlenebilir. Aşktaki olgunluğun bir sonucu olarak, bu kişiler iyi bir mutluluk ve iyi bir anlayış deneyimleyecek bir konumda olabilirler.

Ayrıca henüz evlenmemiş Burçları de on birinci evdeki Jüpiter ve Rahu gezegen kombinasyonları nedeniyle bu ay evlenmeyi başarabilirler.

Aşk ve evlilikle ilgili önemli kararların alınması bu ay yapılabilir, çünkü yararlı gezegen Jüpiter bu Burçları için on birinci evi işgal ediyor.

Aşk gezegeni Venüs gerilemede ikinci evi işgal ediyor ve Venüs sekiz Ağustos 2023'te yanıyor ve on sekiz Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Venüs'ün yukarıdaki gezegen yerleşimi, aşık çiftler ve çiftler arasında daha az mutluluk ve anlayış eksikliğini gösterir.

Aile dostları

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Bu İkizler burcunda doğan kişiler için Jüpiter, Rahu, Burç lorduMerkür gezegen kombinasyonları iyi bir konuma yerleştirildiği için ailede iyi değerler olabilir. .

Jüpiter'in bu ay ay burcundan on birinci eve geçişi, ailede barışı teşvik edebilir ve aile üyeleri arasında iyi bir anlayış için olası şanslar olabilir.

Mars bu ayın on sekizinci gününden itibaren dördüncü evde yer alır ve bu ay olumlu olmayabilir ve bu durum aile ve ilişkilerde daha az uyum sağlayabilir.

 

 

YENGEÇ

Genel

Kanser bir su burcudur ve doğada dişil bir burçtur. Bu işaretin altında doğan Burçları, iyi bir zihin çerçevesine sahiptir. Bu burçta doğan bu Burçları, seyahat etmekten hoşlanırlar ve karar verme konusunda iyi özelliklere sahiptirler. Sıkıcı görevleri kolaylıkla başarmak onlar için kolayca mümkün olabilir. Bu Burçları her zaman yaratıcı arayışlarda harikalar yaratmayı düşünüyor olabilir. Bu burca ait Burçları, okült becerilerini geliştirmede daha yetenekli olabilir.

Bu ay boyunca Yengeç burcuna mensup kişiler kariyer, para ve sağlık vb. konularda ılımlı sonuçlarla karşı karşıya kalabilirler.

Bu Burçları, Jüpiter'in ay burcundan onuncu evde geçişi nedeniyle iş değişikliği ile karşı karşıya olabilir. Genel olarak, onuncu evdeki Jüpiter geçişi bu kişiler için uygun bir konum değildir. Satürn'ün sekizinci evde bulunması nedeniyle, bu kişiler bu ay boyunca iş baskısıyla karşı karşıya kalabilecekleri için kariyere rıza göstermeleri gerekir. Onuncu evde Jüpiter'in varlığı, bu burca ait kişileri iş değiştirmeye veya iyi iş beklentileri için yer değiştirmeye sevk edebilir. Bu kişiler için kariyerleriyle ilgili zorlu zorluklar olabilir.

Seyahat sırasında ihmal nedeniyle para kaybı yaşanabilir. Satürn'ün sekizinci evdeki konumu, Satürn yedinci evin yöneticisi olduğu için ilişkilerde sorun yaratabilir ve ayrıca Satürn, eğer Burçları iş yapıyorsa ortaklıkta sorunlar verebilir.

Dördüncü evde Ketu'nun varlığı ailede sorunlara yol açabilir ve bu, ailede yaşanabilecek mülkiyetle ilgili anlaşmazlıklardan kaynaklanabilir.

Kişinin bu ay boyunca özellikle göz ve diş sağlığına dikkat etmesi gerekebilir. Meditasyon/yoga yapmak onları daha sağlıklı tutmak için iyi olabilir.

Aşk gezegeni Venüs, geri hareket halindeyken on ikinci evin sahibidir ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanar ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükselir. Zeka için diğer gezegen  Merkür 24 Ağustos 2023'te geri gider. Bu Burçları için beşinci ve onuncu ev yöneticisi Mars, 18 Ağustos 2023'ten itibaren üçüncü evi işgal ediyor.

 

Yukarıdaki durum göz önüne alındığında, bu Burçları için bu ay boyunca harcamalarla ilgili mali sorunlar olabilir. Ayrıca bu ay boyunca bu kişiler için kişisel yaşam ve aşk iyi olmayabilir.

 

Ancak Mars'ın beşinci ve onuncu evin efendisi olarak konumu, ailede mutluluğu sürdürmek ve ayrıca daha fazla para kazanmada bir artış sağlamak için alan sağlayabilir. Mars'ın bu yerleşimi, yeni kariyer fırsatları için kapsam sağlayabilir ve aynı şekilde seyahat edebilir ve bu da bu Burçları için bir amaca hizmet edebilir.

Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda meyvelerini nasıl toplayacağınızı öğrenmek için burçları ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Yengeç burcunda doğan kişiler için, Jüpiter ay burcundan itibaren onuncu evde yer aldığından, bu ay boyunca iş baskısı ve engellerle karşı karşıya kalabilirler.

Sekizinci evin efendisi olarak sekizinci eve yerleştirilen Satürn, yüksek iş beklentileri hedefleyen bu Burçları için uygun olmayabilir. Bazı Burçların işlerini kaybetme veya iyi bir ilerleme için işlerini değiştirme şansları olabilir.

Üçüncü evdeki onuncu evin yöneticisi olarak Mars daha iyi bir konumdadır, iş değişikliğini gösterir. Bu ay boyunca terfi veya başka avantajlar bekleyen Burçları, aynı şeyi başarabilecek bir konumda olabilir.

İş hayatındaysanız, bu ay yüksek kar elde etmek için pek cesaret verici olmayabilir ve bu Burçların bu ay karşılaşabilecekleri bir rekabet olabilir. Bu Burçların kariyerlerinde bazı programlara bağlı kalmaları daha iyi olabilir, böylece oldukça arzu edilen sonuçlar mümkün olabilir. Ayrıca, beklenen karlar mümkün olmayabileceğinden, bu Burçların bu ay boyunca yeni bir iş koluna gitmemeleri tavsiye edilebilir.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Yengeç Burcu'nda doğan kişiler, Satürn'ün 8. eve, Jüpiter ve Rahu'nun da onuncu eve elverişsiz yerleşimi nedeniyle finansal yaşamda rahatsızlıklar yaşayabilir.

Onuncu evdeki Jüpiter, Burçları arasında talep arttıkça istenmeyen harcamalara yol açabilir. Bu kişiler, Jüpiter'in onuncu eve yerleştirilmesi nedeniyle mesleklerinde veya iş değişikliğinde sorunlar yaşıyor olabilir ve bu durum finansal ilerlemeyi bozabilir.

Merkür 24 Ağustos 2023'te geri hareket edecek. Bu Burçları için beşinci ve onuncu evin lordu olan Mars, 18 Ağustos 2023'ten itibaren üçüncü evi işgal ediyor. Yukarıdaki gezegen konumu nedeniyle iş peşinde koşan Burçları, rakipleriyle yüksek rekabet görebilir ve başlarını belaya sokabilir. Bu ay boyunca, Burçları işlerini uygun bir şekilde yönetemeyebilir ve iyi para getirisi elde edemeyebilir. Satürn sekizinci eve yerleştirildiği için bu ayda yüksek kar elde etme ile ilgili beklentiler kolay gerçekleşmeyebilir. Ayrıca, bu tür hareketler karlı olmayabileceğinden, bu Burçların yeni işlere girmemeleri tavsiye edilebilir.

 

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Yengeç Burcu altında doğan insanlar, dördüncü evde Ketu'nun varlığı nedeniyle konfor eksikliği yaşıyor olabilir.

Ketu'nun dördüncü evde bulunması nedeniyle bu burca ait kişiler annelerinin sağlığı için para harcama ihtiyacı duyabilir ve harcamaları artabilir.

Sekizinci evdeki Satürn ve ikinci evdeki görünümü, bu Burçları için dişlerde ağrı ve gözlerde tahrişe neden olabilir. Satürn'ün sekizinci evde bulunması nedeniyle bu Burçları için bacaklarda ağrı olabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, bu Yengeç Burcu altında doğan insanlar için, Satürn'ün yedinci ev yöneticisi olarak sekizinci evde, Jüpiter'in elverişsiz yerleşimi nedeniyle Aşk ve evlilik hayatında rahatsızlıklar yaşıyor olabilir. Onuncu evde vb. Satürn yedinci evin efendisidir ve sekizinci eve yerleştirilmesi aşk hayatında gerilemelere neden olabilir.

Ancak beşinci evin yöneticisi olan Mars bu ay üçüncü evde yer alıyor ve bu nedenle kişi sevdikleriyle iyi bir iletişim kurabilir ve samimiyetlerini ifade edebilir. Ayrıca bu Burçları arasında sevdikleriyle iletişimde tatlılık olabilir. Evlilik hayatında olanlar doyuma tanık olabilirler.

Aşk gezegeni Venüs, geri giden durumdaki ilk evi işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Bu ay 18 Ağustos'tan sonra aşk ve evlilik hayatında iyi gelişmeler olabilir.

Aile dostları

Temmuz 2023 Aylık Burçlarına göre  Bu Yengeç Burcu'nda doğan insanlar için  Burçları, Satürn'ün bu ay boyunca sekizinci evde olumsuz yerleşimi nedeniyle aile hayatında rahatsızlıklar yaşıyor olabilir.

Ayrıca bu ayda aile bireyleri arasında mutluluğu sürdürmek için gerekli olabilecek karşılıklı işbirliği ve anlayış olmayabilir.

Ay burcuna göre Ketu'nun dördüncü eve yerleştirilmesi, ailede daha az mutluluk ve rahatlıktan yoksun sorunlar yaratabilir. Onuncu eve yerleştirilen Jüpiter, aile üyeleri arasında ego sorunları ve güvensizlik verebilir. Jüpiter'in onuncu eve yerleştirilmesi, aile üyeleriyle tartışmalara ve iletişim sorunlarına neden olabilir. Jüpiter'in onuncu evde bulunması nedeniyle, Burçları aile üyeleriyle karşı karşıya kalabilir ve bir tartışma savaşı yaşayabilir.

Aşkın gezegeni olan Venüs, geri hareket halindeyken ilk evi işgal ediyor ve 8 Ağustos 2023'te Venüs yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Yukarıdaki konumlardan dolayı ailede ve aile üyeleri arasında iyi bir uyum olmayabilir.

 

ASLAN

Genel

Aslan erkeksi ve ateşli bir burçtur ve Güneş'e aittir. Bu işaretin altında doğan Burçları, yaklaşımlarında hızlıdır. Karar vermede hızlıdırlar ve bunu zarafetle yaparlar. Bağlılık, onların içinde takip edecekleri ve ona göre hareket edecekleri anahtar kelimedir. İşlerinde daha kararlı olabilirler ve ilkelerine göre hareket edebilirler. Bu işaret altında doğan kişiler, yaşamları boyunca zorluklarla yüzleşmek için daha hevesli olabilir.

Jüpiter bu ay dokuzuncu evde bulunduğundan ve ay burcuna açı verdiğinden, bu ay bu burçtaki Burçları için oldukça elverişli olabilir. Satürn yedinci ev görünümünde ay burcundadır ve bu nedenle yaşam partnerleriyle ilişkilerde sorunlar olabilir. Bu burca ait Burçlarıin sorun yaşaması olası olabilir. Ailedeki ego sorunları ve kafa karışıklıkları nedeniyle hayat arkadaşı ile bazı tartışmalar olabilir ve bu Satürn'ün yedinci eve yerleştirilmesi nedeniyle mümkün olabilir. Ancak Jüpiter'in yerleşimi, ay burcu üzerindeki açı etkisi ile bu Burçlarıi korumak için burada.

Özetlemek gerekirse, büyük gezegen Satürn iyi bir konumda değil ve bazı aksiliklere yol açabilir. Ancak Jüpiter, para açısından iyi sonuçlar ve evlilik, yeni girişimlere başlama, yeni yatırımlar yapma vb. Ayrıca dokuzuncu evde Jüpiter'in varlığı nedeniyle, bu Burçlarıin kariyerlerinden alabilecekleri terfi şeklinde servetlerini artırabilir.

Ketu üçüncü evde bulunuyor ve yararlı Jüpiter'in veçhesini alıyor ve bundan dolayı bu Burçları için ruhsal amaçlar için daha fazla seyahat olabilir ve bu Burçları için bu tür seyahatler oldukça faydalı olabilir. Burçları bu ay boyunca sezgi güçlerini elde edecek bir konumda olabilirler ve bu Ketu'nun konumu nedeniyle mümkün olabilir.

Aşk gezegeni Venüs geri hareket halindeyken on ikinci evi işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Bunun dışında Merkür 24 Ağustos 2023'te geri hareket ediyor.

 

Yukarıdaki durum göz önüne alındığında, bu Burçları için bu ay boyunca harcamalarla ilgili mali sorunlar olabilir. Ayrıca kişisel yaşam ve aşk bu ay 18 Ağustos'a kadar iyi olmayabilir.

 

Bu burca ait kişiler, Satürn'ün yedinci evde ve Rahu'nun dokuzuncu evde bulunması nedeniyle ilişkide sorunlarla karşılaşabilir. Ailede bu kişileri rahatsız eden sorunlar olabilir ve bu durum aile bireyleri arasındaki ego kaynaklı sorunlardan kaynaklanabilir ve bu durum mutsuzlukla sonuçlanabilir.

Bu Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda nasıl sonuçlar alacağınızı öğrenmek için burçları ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Aslan Burcu'nda doğan kişiler için kariyer açısından iyi sonuçlarla karşılaşabilirler. Jüpiter'in dokuzuncu evde bulunması ve Jüpiter'in ay burcuna açı vermesi nedeniyle İş. Jüpiter'in ay burcu üzerindeki faydalı yönü nedeniyle, bu burca ait Burçları terfi ve diğer faydaları güvence altına alabilir.

Görev ustası Satürn yedinci evi işgal eder ve ay burcuna açı verir ve bu nedenle kariyerde bazı zorluklar olabilir. Bu burca ait Burçları, meslektaşlarından ve üstlerinden sorun olabilecek zorluklarla karşılaşıyor olabilir. Tek şey, bu burca ait Burçların kariyer yollarını sistematik olarak planlamaları gerekebileceğidir, bu da iyi bir ilerlemeye yol açabilir ve böylece tatmin elde edebilir. Burca açı veren Jüpiter, bu Burçları iyi bir kariyer için koruyabilir.

Bu zodyak burcuna ait kişiler, bu ay boyunca iyilik gezegeni Jüpiter dokuzuncu eve taşınacağından ve ay burcuna açı vereceğinden, sonsuza dek değişecekler. Jüpiter'in yukarıdaki uğurlu hareketi nedeniyle, bu burçta doğan Burçları için olumlu sonuçlar olacak ve bereket mevcut olabilir.

Jüpiter transiti olumlu bir konumda olacağı için iş yapanlar bu ayı kazançlı bulabilirler. Burçları bu ayı birden fazla iş kolu yapmak için kullanabilirler. Ayrıca bu burca ait Burçları yeni ortaklık işine girebilirler. O zaman bu burca ait Burçları, rakipleriyle uygun bir rekabet sağlayacak bir konumda olabilir.

Yeni ortaklık işine gitmek, bu Burçları için bu ay boyunca elverişli olabilir, çünkü bu tür işler karlı olabilir.

Üçüncü ve onuncu evin lordu olarak Venüs gerilemede on ikinci evi işgal eder ve bu nedenle, bu burca ait kişiler işlerinde biraz daha az tatmin olabilir veya istenmeyen nedenlerle yer değiştirebilirler.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, bu Aslan Burcu altında doğan insanlar, Jüpiter dokuzuncu evi işgal ettiğinden ve ay burcuna açı verdiğinden, iyi para kazanma şansı yakalayabilir.

Jüpiter'in dokuzuncu eve elverişli yerleşimi nedeniyle, bu burca ait kişiler olası tasarruflarla birlikte daha iyi kazanç elde edecek bir konumda olabilir.

Yedinci eve Satürn yerleşimi, büyük harcamaları karşılamada sorun yaratabilir. Bazen Satürn'ün bu yerleşimi, bu Burçların güçlükle kararlar almasına neden olur ve bu Burçları için bu istenmeyen harcamalar söz konusu olabilir. Burçları, hayat arkadaşlarının sağlığı için istenmeyen harcamalar yapmak zorunda kalabilirler.

Merkür'ün ikinci evdeki elverişsiz konumu nedeniyle, iş peşinde koşan lordlar yüksek düzeyde kar elde edemeyebilir ve Kar Yok/Kayıp Yok durumu olabilir. Ayrıca Burçların iş ile ilgili olarak başarı ile tanışmak için biraz mantık uygulamaları gerekir. Ayrıca bu ay, bu Burçların rakipleriyle rekabet etmeleri veya yeni ortaklıklar kurmaları veya yeni işlere girmeleri için uygun olmayabilir.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Jüpiter ay burcundan itibaren dokuzuncu evde yer aldığından ve burca açı verdiğinden, bu Aslan Burcu altında doğan insanlar sağlıklı olabilir. Jüpiter'in yönü uygun olacak ve bu, Burçların sağlıklı bir şekilde buluşabilecekleri şekilde yardımcı olabilir.

Bu burca ait kişiler, Jüpiter'in olumlu etkisi nedeniyle daha fazla enerjiye ve coşkuya sahip olabilir ve bu, bu ay için mümkün olabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Aslan burcunda doğan kişiler bu ay aşk ve evlilik hayatı ile ilgili güzel sonuçlarla karşılaşabilirler. Bunun nedeni Jüpiter'in dokuzuncu evde bulunması ve ay burcu üzerindeki etkisi olabilir. Jüpiter beşinci evin efendisidir ve beşinci eve olan yönü sevginin yükselmesi için faydalı olabilir. Aşık olanlar başarılı bir şekilde aşık olabilir ve bu evlilikle sonuçlanabilir.

Üçüncü ve onuncu evin lordu olarak Venüs on ikinci evde retro pozisyonundadır ve bu nedenle bu burca ait kişiler aşk hayatında ve çekicilikte daha az tatminle karşı karşıya kalabilirler. Bu yüzden bu Burçları için, aşık olanlar için cazibe eksikliğine tanık olmak ve ayrıca evlilik hayatında henüz mutluluk görmemiş Burçları için daha iyi olabilir. İlişkisi devam edenler evlilik kararı alabilirler.

Jüpiter'in ay burcu üzerindeki faydalı yönü, beşinci ev bu Burçları daha fazla romantizm katabilir ve aşk çiçek açarak daha fazla mutluluğa yol açabilir.

Evlenmek isteyen Burçları bu ay evlenecek ve aşk başarılı olabilir.

Aile dostları

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Aslan Burcu altında doğan insanlar için, yararlı Jüpiter dokuzuncu eve yerleştirildiği için bu ay iyi sonuçlarla karşılaşabilir. Ancak aynı zamanda ikinci evin yöneticisi olan Merkür, 24 Ağustos 2023'te aynı gezegenin geri hareketine girmesi nedeniyle bu Burçları için aile hayatı ile ilgili bazı sorunlar yaratabilir. argümanlar şeklinde mutluluk.

 

 

BAŞAK

Genel

Başak, ortak ve dünyevi bir işarettir ve Merkür tarafından yönetilir. Bu burcun Burçları, hareketlerinde, analitik becerilerinde ve mantıklarında zekidir ve bunlar, bu burçlar için kullanışlı bir araç olabilir. Bu burca ait burçlar, daha fazla iş bilgisine sahip olabilir ve bunlarla ilgili olarak büyük ilgiye sahip olabilir. Çoklu görev, bu burçlar arasında benzersiz bir niteliktir ve aynı şeyi iyi tanımlanmış bir şekilde yürütmek için iyi bir konumda olabilir.

Düğüm gezegenlerinin konumu olan Rahu ve Ketu sırasıyla ikinci ve sekizinci evlere yerleştirildiğinden, bu ay ilişkiler açısından ılımlı sonuçlar veriyor olabilir.

Satürn, ay burcundan itibaren altıncı evde yer alır ve bu başarı oranı nedeniyle kariyerinizde çaba gösterme konusunda iyi olabilir. Burçlar daha fazla iş odaklı hale gelebilir. Satürn geri hareket halinde olacak ve bu nedenle bu burçlar tarafından yapılan işlerde birikmiş işler veya gecikmeler olabilir.

Aşkın gezegeni olan Venüs on birinci evde geri hareket halindedir ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanar ve 18 Ağustos 2023'te tekrar yükselir. Bunun dışında Merkür gezegeni 24 Ağustos 2023'te geri hareket eder.

 

Yukarıdaki durum göz önüne alındığında, bu burçlar için bu ay boyunca harcamalarla ilgili mali sorunlar olabilir. Ayrıca kişisel yaşam ve aşk bu ay 18 Ağustos'a kadar iyi olmayabilir.

 

Ancak Jüpiter Rahu ile birlikte sekizinci evi işgal ettiğinden, bu Burçları bireysel sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Jüpiter'in elverişsiz yerleşimi nedeniyle bu burçlar için mali sorunlar ve sağlık sorunları olabilir.

Ancak Jüpiter'in sekizinci eve yerleştirilmesi, bu ay boyunca genişleme ve yeni şeylere girişmek için uygun olmayabilir. Bir bütün olarak kariyer pozisyonu bu kişilere yeni fırsatlar getirecektir ve bu tür fırsatlar bu kişilere yüksek düzeyde memnuniyet verebilir ve bu, Satürn'ün altıncı eve yerleştirilmesi nedeniyle mümkün olabilir.

Jüpiter'in sekizinci eve yerleştirilmesi, bu burçlare ruhsal bilgi içgüdüsü ve aynı şeyi geliştirme konusunda fayda sağlayabilir. Ayrıca, bu Burçları miras yoluyla kazanma şansları olabilir, çünkü iyi bir şekilde kazanma şansları olabilir.

Bu Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda nasıl sonuçlar alacağınızı öğrenmek için burçları ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Başak Burcu altında doğan insanlar için, Jüpiter sekizinci evde olduğu için kariyerlerinde genellikle ılımlı sonuçlarla karşılaşabilirler. Venüs on birinci evi işgal ediyor ve bu, kariyer açısından bu burçlar için mümkün olabilecek bazı uğurluluklara işaret ediyor.

Satürn'ün altıncı eve yerleştirilmesi, işe daha fazla bağlılık, özveri ve mükemmel bir şekilde performans gösterme coşkusu ve iyi gelişme girişimi ile bu burçlara fayda sağlayabilir. Bu aynı zamanda iş yapan burçlar için de geçerlidir.

Satürn altıncı evde geri hareket halinde olacak ve bu nedenle kariyerdeki faydalar ılımlı hale gelebilir.

Bu ayın 15'inden sonra Mars'ın 1. eve yerleştirilmesi, bu kişiler için kariyer gelişimi açısından rahatsızlıklara neden olabilir.

Jüpiter'in sekizinci eve yerleştirilmesi, Burçları iş baskısı ve bununla ilgili zorluklarla yüzleşmeye teşvik edebilir. Burçlar, bu ay boyunca kariyerlerinde üstlerinden gelen zorluklarla ve iş baskısıyla karşı karşıya kalabilirler. Burçları başarı ile buluşmak için işlerini planlamaları ve buna göre yapmaları gerekir.

Düğüm gezegenleri Rahu sekizinci evde ve Ketu ikinci evde olduğu için, bu burçlar bu ay boyunca üstleriyle bazı sorunlar yaşıyor olabilir.

Bu ay ticaretle uğraşan burçlar, işlerini genişletme kapsamı bu ay ılımlı olabileceğinden iyi karlar elde edemeyebilirler. Ayrıca bu ay boyunca bu Burçları ortaklığa girmesi akıllıca olmayabilir ve bu ay boyunca rakipleriyle daha fazla rekabet etme şansı olabilir.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, bu Başak Burcu altında doğan insanlar, Jüpiter Rahu ile birlikte sekizinci evde olacağından, bu ay boyunca artan harcamalarla karşı karşıya kalabilir.

Aşk gezegeni Venüs, geri hareket halindeyken on birinci evi işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor

Venüs'ün bu yerleşimi, bu Burçları de para kaybına uğrayabileceğini gösterir. Burçlar ihtiyaçlarını karşılamak için daha yüksek kredilere yönelmek zorunda kalabilir ve bu durum onları rahatsız edebilir.

Ay burcuna göre sekizinci eve yerleştirilen Jüpiter, harcamalar artabileceği için kişinin ihtiyaçlarını karşılamayabilir ve bu nedenle kişi krediye gitmek zorunda kalabilir. Jüpiter'in yerleşimi nedeniyle bağlılık yüksek oranda artıyor olabilir ve burçlar taahhütlerini yerine getirmekte zorlanabilirler.

Satürn altıncı eve olumlu bir şekilde yerleştirilmiştir ve bu, bu Burçları çabalarla para kazanmada başarılı olabileceğini gösterir. Taahhütleri yerine getirmek için borç almak bu ay boyunca bu burçlar için iyi olabilir, ancak ikinci evde Ketu'nun varlığı bu ay boyunca kazanılan parayı yiyebilir. Bu ay, burçlar için para kazanmak ve tasarruf etmek için zorlayıcı olabilir.

Burçlar iş yapıyorsa, bu ay onlar için pek karlı olmayabilir. Başka bir iş de olsa, burçlar bu ayı yüksek karlar elde etmekte zorlanabilirler ve rakipleriyle rekabet edecek konumda olmayabilirler.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Başak Burcu altında doğan insanlar için, uğurlu gezegen Jüpiter'in konumu sekizinci evde olacağından bu ay orta düzeyde bir sağlıkla karşı karşıya kalabilir ve bu, bu Burçları sağlıklarında şu gibi rahatsızlıklara neden olabilir: sindirim sorunları ve baş ağrısı vb. Ayrıca Rahu, Ekim 2023'e kadar sekizinci evde Jüpiter ile birlikte olacak.

Ay burcuna göre ikinci ve sekizinci evdeki düğüm gezegenleri RahuKetu'nun konumu bu burçlar için iyi olmayabilir. Burçlar, Ketu ikinci evde bulunduğundan gözle ilgili enfeksiyonlara eğilimli olabilir.

İkinci evdeki Ketu, bu burçlare sindirimle ilgili problemler ve gözlerde tahriş vb. verebilir.

Rahu ile birlikte bu burçlar için sekizinci evde bulunan Jüpiter, vücuttaki tümörlerle ilgili sorunları artırabilir. Ayrıca bu burçlar için obezite ile ilgili problemler yaşama şansı olabilir. Obeziteden kaçınmak için, bu Burçları diyet kontrolüne bağlı kalmaları ve egzersizleri sürdürmeleri gerekli olabilir.

Ancak Satürn altıncı evde bulunduğundan, bu kişiler büyük sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olmayabilir ve bu kişilerin daha fazla bağışıklık kazanma şansları yüksek olabilir. Bu Burçları yeterince formda olabilmeleri için sürdürebilecekleri iyi bir direnç olabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burç'a göre, bu Başak Burcu'nda doğan ve aşık olan insanlar, Jüpiter sekizinci evde ve düğüm gezegenleri Rahu ve Ketu bu evde olduğu için bu ayı aşk için cesaret verici bulmayabilirler. ikinci ve sekizinci ev.

Aşk gezegeni Venüs on birinci evde geri hareket halinde yer alıyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Aynı durum evli olan burçlar için de geçerlidir. Çiftler arasında anlayış eksikliğinden dolayı bazı tartışmalar olabilir ve tüm bunlar hassas konular şeklinde olabilir.

 

Beşinci evin efendisi olan Satürn, ay burcuna göre altıncı evi işgal eder ve bu nedenle bu burçlar, çoğu zaman sevdiklerine karşı sabırlarını kaybedebilirler. Henüz evlenmemiş olan Burçları daha fazla beklemesi gerekebilir ve evlilik hayatında olanlar ihtiyaç duydukları doyumu elde edemeyebilirler.

Aile dostları

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Başak Burcu'nda doğan burçlar, ailede bazı kafa karışıklıklarıyla karşı karşıya olabilir. Karışıklıklar, aile üyeleri arasında mevcut olabilecek ego problemlerinden ve ayrıca ailede artan bağlılıklardan kaynaklanabilir. Bunun nedeni Jüpiter'in dördüncü evin lordu olarak sekizinci eve yerleştirilmesi olabilir.

Jüpiter'in bu ay Rahu ile sekizinci eve yerleştirilmiş dördüncü ev yöneticisi olması nedeniyle, ailede huysuzluk olasılığı olabilir.

Satürn'ün altıncı evde bulunması ve sekizinci evde Jüpiter'e açı vermesi ailede yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Aile içinde yaşanan bu tür yanlış anlamalar, aile içindeki parasal sorunlar ve anlaşmazlıklar nedeniyle ortaya çıkabilir.

 

 

TERAZİ

Genel

Terazi havadar ve hareketli bir burçtur ve Venüs'e aittir. Bu burçta doğan kişiler yaratıcı şeylere daha çok ilgi duyarlar. Bu burçlarin seyahat tutkusu daha fazladır. Eğlenceye ilgi duymak ve bunu geliştirmek istemek. Mizah duygusu yüksek ve bunu kullanma özellikleri onlarda bulunabilir. Bu burca ait burçlar müziğe daha fazla ilgi duyuyor olabilir.

Buna ait burçlar, gelecekleri hakkında bazı güvensiz duygular yaşıyor olabilir. Bu, sırasıyla birinci ve yedinci evde düğüm gezegenleri Rahu/Ketu'nun varlığından kaynaklanıyor olabilir.

 

Ancak Jüpiter'in bu ay ay burcunuza göre yedinci eve yerleştirilmesi, bu burçlari makul miktarda para, ailede hayırlı olaylar, yeni kariyer fırsatları vb. birinci evde, bu burca ait kişiler, elde edebilecekleri avantajlardan yararlanamayabilirler.

 

Birinci evdeki Ketu'nun zayıflamış konumu nedeniyle bu ay boyunca bu kişiler için sindirim sorunları gibi sağlık sorunları olabilir, ancak aynı zamanda Jüpiter'in ay burcu üzerinde faydalı etkisi mevcuttur ve büyük sorunlar olmayabilir.

 

Ay burcu lordu Venüs onuncu eve iyi bir şekilde yerleştirilmiştir ve dokuzuncu evin lordu Merkür bu ay onbirinci eve yerleştirilmiştir ve bu olumlu sonuçlar verebilir.

 

Aşk gezegeni Venüs gerilemede onuncu evi işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te yeniden yükseliyor. Bunun dışında Merkür yirmi dördüncü Ağustos 2023'te geri hareket ediyor.

 

Yukarıdaki durum göz önüne alındığında, bu burçlar için bu ay boyunca harcamalarla ilgili mali sorunlar olabilir. Ayrıca kişisel yaşam ve aşk bu ay 18 Ağustos'a kadar iyi olmayabilir.

 

Bu Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda nasıl sonuçlar alacağınızı öğrenmek için burçları ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına Göre Bu Terazi Burcu'nda doğan insanlar için görevleri tamamlamada gecikmeler olabilir ve bu burçların karşı karşıya kalabilecekleri işten tatmin olmayabilir. Düğüm gezegenlerinin yerleşimi Rahu ve Ketu iyi olmayabilir ve bu burçları kariyerleriyle ilgili olarak daha fazla zorluk verebilir ve bu düğüm gezegenleri Rahu ve Ketu işte rahatsızlıklara ve üstlerinden iş baskısı verebilir. İş baskısı nedeniyle, burçlar bu ay boyunca işlerinde hatalar yapabilirler.

Buna rağmen, Jüpiter'in olumlu etkisi nedeniyle, bu burca ait olan kişiler işlerinde mükemmel sonuçlar alabilir ve yeni iş fırsatlarıyla da kutsanabilirler.

Ancak aynı zamanda burç lordu olarak Venüs, bu ayın sonlarına doğru on birinci evde retro durumda yer alıyor ve bu olumlu bir konum olabilir ve bu, bu burçlar için kariyerleriyle ilgili bazı faydalar sağlayabilir.

Ayrıca dokuzuncu evin yöneticisi olan Merkür, bu ayın sonlarında on birinci evde yer alır ve bu nedenle bu burca ait kişiler, kariyerleriyle ilgili olarak yabancı topraklarda başarı elde edecek bir konumda olabilirler.

Jüpiter olumlu bir konumda olacağı için bu ay iş yapanlar bu ay hamlelerinde başarılı olabilir ve bu nedenle iyi karlar elde etmek mümkün olabilir. Ayrıca burçlar, karlı görünen daha fazla yeni iş girişimi alıyor olabilir. Aynı zamanda, Rahu yedinci evde ve Ketu birinci evde bulunduğundan, bu burçların yeni ortaklık anlaşmalarına girmemeleri tavsiye edilmeyebilir. Ayrıca, bu burçlar için yeni bir iş kolu girişimine gitmenin tavsiye edilmeyebileceği de söyleniyor.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, bu Terazi burcunda doğan insanlar için, ikinci evin efendisi Mars'ın on ikinci evdeki konumu nedeniyle mali açıdan inişler ve çıkışlar olabilir ve bu durum küçük olabilir. Bu burçlar için elverişsiz ve bu nedenle daha fazla masraf mevcut olabilir. Bazen bu burca ait burçların taahhütlerini yerine getirmek için büyük krediler ayırmaları gerekebilir ve bu nedenle burçlar durumlarının kontrolünü ele geçiremeyebilirler.

Aynı zamanda, bu ay boyunca yedinci evdeki Jüpiter, Jüpiter ay burcuna açı verdiği için bu burçların kazandıkları parayla rahat olma şansı elde etmelerini sağlayabilir. Burçlar, Jüpiter'in elverişli konumu nedeniyle para biriktirebilecek bir konumda olabilir, ancak burçların koruyabilecekleri tasarruf çok yüksek olmayabilir.

Bu burca mensup kişiler, yüksek harcamalardan kaçınmak ve dolayısıyla başlarını belaya sokmamak için, varsa ağır taahhütlerini sonraki aylara bir kenara bırakmaları gerekebilir.

Bu ay iş yapan burçlar, gösterdikleri emekle iyi kazançlar elde edecek durumda olmayabilirler. İşletme rakipleriyle rekabet edecek durumda olmayabilirler. Hisse senedi alım satımlarına dahil olanlar bu ay iyi işler yapabilir ve yüksek karlar elde edebilirler. Bu burçlar için, Mars'ın olumsuz konumu nedeniyle elde edecekleri sonuçlar hem iyi hem de kötü olacaktır.

Aşk gezegeni Venüs geri hareket halinde onuncu evi işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te tekrar yükseliyor. Bunun dışında Merkür 24 Ağustos 2023'te geri gidiyor. Bu işaret, para kazanma ve dolayısıyla tasarruf etme konusunda daha yüksek şanstan mahrum kalabilir.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Terazi burcunda doğan kişiler için sağlık açısından inişler ve çıkışlar olabilir. Sindirim ve cilt sorunları yaşıyor olabilecekleri için bu burçlarin sağlık bakımına ihtiyacı var. Bu burçlar, Rahu ile birlikte yedinci evde Jüpiter'in varlığından dolayı da baş ağrısına yatkın olabilirler.

Düğüm gezegenlerinin Rahu/Ketu'nun birinci ve yedinci eve yerleştirilmesi, bu burçlar arasında güvensiz duygulara yol açabilir. Yedinci evde Rahu'nun varlığı nedeniyle burçlar, hayat arkadaşlarının sağlığı için para harcamak zorunda kalabilirler. Ayrıca bu düğüm gezegenlerinin yerleşimleri stresle ilgili problemler verir.

 

Bu ay boyunca retro durumda olan onuncu eve yerleştirilen burç lordu Venüs, burçları soğuk algınlığı ve grip sorunlarıyla karşı karşıya bırakabilir. Burç lordu Venüs'ün olumsuz konumu nedeniyle burçlar heyecanlanabilir. Ayrıca bu burca ait kişiler, ikinci evin lordu Mars'ın on ikinci eve yerleştirilmesi nedeniyle gözle ilgili enfeksiyonlarla karşı karşıya kalabilir.

Sorunlara rağmen, Jüpiter'in bu ay boyunca yedinci evdeki transit hareketi, bu burçların sağlıklı olmalarını sağlayabilir. Bunun nedeni Jüpiter'in ay burcuna açı vermesi olabilir.

Aşk/Evlilik/Kişisel İlişkiler

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Bu Terazi burcunda doğan insanlar için, Rahu'nun yedinci evde ve Ketu'nun birinci evde konumu nedeniyle Aşk ve Evlilik hayatlarında inişler ve çıkışlar olabilir.

Aşk gezegeni olarak Venüs onuncu eve yerleştirilmiştir ve bu, aşık olanlar ve evli olanlar için daha az çekicilik verebilir. Aşık olan bu kişiler için de evli yaşamdakiler için de hassas konular ve duygusal karşılaşmalar söz konusu olabilir.

 

Bu burçlar arasında uygun uyum ve uyum eksikliği nedeniyle sevdikleriyle ilişki sorunları olabilir. Bu ay, bu burçların aşkta tam başarıyı sürdürmeleri ve dolayısıyla daha fazla evliliğe girmeleri için uygun olmayabilir.

Halihazırda evli olanlar, bu ay anlayış sorunları nedeniyle çekiciliğini kaybedebilir ve bu nedenle karşılıklı uyum gerekebilir.

Aile dostları

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre Terazi burcunda doğan kişiler aile hayatında mutsuzluk yaşayabilirler. Bunun nedeni Rahu'nun yedinci eve ve Ketu'nun birinci eve yerleştirilmesi olabilir.

Yukarıdaki argümanlar nedeniyle mümkün olabilir ve ayarlama gerekebilir. Onuncu evde retro durumda bulunan burç lordu Venüs, ailede mutluluktan fayda sağlayabilir. Gezegen Mars ilişkisinin bu ayın on beşinden sonra on ikinci eve yerleştirilmesi, aile içi ve aile üyeleri arasındaki ilişkilerde stres yaratabilir. Ayrıca bu ay Mars'ın yerleşimi ego ile ilgili sorunlara yol açabilir ve aile üyeleri arasında uyumsuzluk olabilir.

 

AKREP

Genel

Akrep, sulu ve sabit bir burçtur ve Mars gezegenine aittir. Bu işaretin altında doğan kişiler, doğası gereği daha kararlı ve agresiftir. Çabuk karar verirler ve aynı karara sadık kalırlar. Hayatta neyin iyi neyin kötü olduğunu belirleme yeteneğine sahiptirler ve gelecekteki olayları tahmin edebilirler. Bu burçlar, daha zor durumlarla kolaylıkla yüzleşmek için doğarlar. Ancak aynı zamanda bu burçlar, bazen sorunlara yol açabilecek kararlar alma konusunda dürtüseldirler veya bu burçlar bu tür şeyleri kendileri için davet ederler.

Düğüm gezegeni Rahu'nun altıncı eve yerleştirilmesi, bu burçların kararlılığa sahip olmalarını ve bu burçların tüm zorluklara karşı başarılı olmalarını sağlayabilir. Altıncı evdeki Rahu bu burçlare daha iyi sağlık verebilir ve aynı zamanda onları rahatsız edebilir.

 

Ketu'nun on ikinci evde bulunması, bu burçlare güvensizlik ve akılda rahatsızlık hissi verebilir. Jüpiter bu ay altıncı evde yer alacak ve bu nedenle bu kişiler, para kaybına yol açabileceğinden, mali durumu planlı bir şekilde ele almaları gerekebilir. Ayrıca Jüpiter ve Ketu'nun olumsuz konumlardaki gezegen konumları, taahhütler istenmeyen bir şekilde artabileceğinden, bu burcun burçlarını borç almaya sevk edebilir. Borç almak, bu burçların daha fazla yük taşımasına neden olur.

 

Bu ay dördüncü evdeki Satürn, ailede yüksek zorluklarla ve sorumluluklarla karşılaşabilir. Burçlar ayrıca kariyerlerinde zorlu zorluklarla karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca dördüncü evdeki Satürn, burçları bu ay boyunca arazi veya mülk satın alma arzusu verebilir.

 

Aşk gezegeni Venüs, dokuzuncu evde geri hareket halinde yer alıyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te tekrar yükseliyor. Bunun dışında Merkür 24 Ağustos 2023'te geri gidiyor.

 

Yukarıdaki senaryo nedeniyle İlişki cephesinde, Venüs'ün dokuzuncu evdeki elverişsiz konumu nedeniyle hayat arkadaşlarıyla tartışma şansı olabileceğinden, kişi karışık sonuçlarla karşı karşıya kalabilir. Dokuzuncu evdeki Venüs'ün zayıflamış konumu nedeniyle, bu kişiler için hayat arkadaşlarıyla ilgili yanlış hisler ve ruh halleri olabilir.

 

Bu Ağustos ayının hayatınız için nasıl geçeceğini ve aile, kariyer, sağlık, aşk vb. alanlarda nasıl sonuçlar alacağınızı öğrenmek için burçları ayrıntılı olarak okuyun.

Kariyer

Ağustos 2023 Aylık Burç'a göre, Akrep Burcu'nda doğan insanlar, Satürn dördüncü eve yerleştirileceği için karışık sonuçlarla karşılaşabilir. Bu nedenle burçların bir görevi tamamlaması zaman alabilir. Burçlar için küçük görevler bile yürütmeyi zor bulabilir. Burçların işe odaklanması ve buna göre konsantre olması gerekebilir. Bu burçların çalışırken yapabilecekleri hata ve eksiklikler olabilir.

Bu ay boyunca altıncı evdeki Jüpiter, iş değiştirme veya tatminsizlik şansı olabileceğinden, burçların kariyerlerinde zorluklar yaratabilir. Bazı burçlar işleri için farklı yerlere yerleşebilirler.

Burçların iş konusunda bilinçli olmaları, daha az tatmin olma veya tanınmama nedeniyle iş değiştirme şansları olabileceği için gerekli olabilir. Burçlar, konsantrasyon eksikliği nedeniyle işlerinde hata yapabilirler.

İş peşinde koşan kişiler, Jüpiter altıncı eve yerleştirildiği için bu ay yüksek cesaret verici sonuçlar alamayabilir ve ılımlı karlara yol açabilir ve daha fazla kar elde etmek için kapsam yüksek olmayabilir. Ayrıca on ikinci evde Ketu'nun varlığı, burçların işlerinde yanlış kararlar almasına neden olabilir.

Finans

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Akrep Burcu'nda doğan kişiler mali açıdan karışık sonuçlar alabilir, bu da hem kazanç hem de giderlerle karşı karşıya kalabilecekleri anlamına gelir.

Bu ay Jüpiter altıncı eve yerleştirildi ve bu, bu burçların maruz kalabileceği ağır harcamalara işaret ediyor. Bazen durumlar kontrolden çıkabilir ve burçlar bunu yönetecek durumda olmayabilir. Yukarıdaki durum nedeniyle, burçlar kredi şeklinde borçlanmaya gitmek zorunda kalabilirler.

Ketu on ikinci evde ve Jüpiter altıncı evde bulunuyorsa, bu burçlar için daha fazla sorun yaratabilir. Bu gezegen konumları, burçları borçlarla karşı karşıya bırakabilir. Satürn şimdi dördüncü evde ve bu uygun bir konum olmayabilir ve ailedeki harcamaları artırabilir. Satürn'ün dördüncü evde bulunması, burçları rahatlık eksikliği ile karşı karşıya bırakabilir ve bu nedenle sağlıkları için para harcamak zorunda kalabilirler. Sağlığa yapılan harcamalar sonucunda bu burca mensup kişiler para biriktirecek durumda olmayabilirler.

Ancak altıncı evde Rahu'nun varlığı, bu burçları taahhütlerini yerine getirmek için miras mülkü ve borçlar yoluyla beklenmedik para kazançları sağlayabilir. Bu burçların kazandığı para onları tatmin etmeyebilir ve ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyebilir ve bu durum onlar için endişe yaratabilir.

Aşk gezegeni Venüs, dokuzuncu evi geri hareket halinde işgal ediyor ve Venüs 8 Ağustos 2023'te yanıyor ve 18 Ağustos 2023'te tekrar yükseliyor. Bunun dışında Merkür 24 Ağustos 2023'te geri hareket ediyor.

 

Yukarıdakilerden dolayı, iş yapan kişiler bu ay ılımlı bir başarı ile karşılaşabilir ve dördüncü evde Satürn'ün varlığı nedeniyle rakiplerle daha fazla rekabet olabilir. Ayrıca bu burçların yeni ortaklıklara veya yeni iş anlaşmalarına girmemeleri tavsiye edilebilir. Burçların bu ay boyunca büyük kararlar almaktan kaçınmaları gerekiyor.

Sağlık

Ağustos 2023 Aylık Burçlarına göre, Akrep Burcu altında doğan insanlar, altıncı evde Rahu'nun varlığı nedeniyle genel olarak daha sağlıklı olabilir.

Ancak bu ay Jüpiter, ikinci ve beşinci evin lordu olarak altıncı evde yer alacak. Satürn zaten dördüncü evde bulunuyor ve bu, konforu azaltabilir. Bu burca mensup kişiler annelerinin sağlığı için para harcama ihtiyacı duyabilirler ve bu durum onları biraz endişelendirebilir.

Ancak Burç lordu Mars'ın konumu iyidir ve bu ayın 15'inden sonra on birinci evi işgal eder ve bu nedenle burçlar daha sağlıklı olacak bir konumda olabilir.

Burç lordu Ketu'nun 12. evdeki elverişsiz konumu nedeniyle, bu

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI