31-01-2023 17:03:19

ŞUBAT AYI HİNT ASTROLOJİSİ AYLIK BURÇ YORUMLARI

Dr. Astrolog Şenay Devi yorumladı.
ŞUBAT AYI HİNT ASTROLOJİSİ AYLIK BURÇ YORUMLARI

Koç Şubat 2023 Burcu:

Koç Aylık Burç lordunuz Mars, sizi finansal mutlulukla kuşatmak için tüm bu ay boyunca Boğa burcunda kalarak 'Dhan Yog' yaratıyor. 7 Şubat'ta, çabalarınızın ev yöneticisi Merkür Oğlak burcuna girecek, kariyerinizin onuncu evinizde Güneş'e katılacak, bu da orada durdurulamaz bir şekilde ilerlemek için beklenmedik değişiklikler olduğunu gösteriyor.

Her ne kadar Güneş'in onuncu evde ve on birinci evde yer alması, bu ayın ilerleyen dönemlerinde profesyonel alanınızda aksamadan çalışmanız için elverişli bir senaryo yaratacaktır.

Önünüzdeki mevcut seçeneklerden en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalı ve performansınızdan memnun olmalısınız. 13 Şubat'ta Güneş, mali akışı artırmak için tekrar eden gelirle ilgili on birinci evinize girmek için Kova burcuna geçecek.

Finans evinizin efendisi Venüs, 15 Şubat'ta, size karışık sonuçlar vermeyi bekleyen yabancı bağlantılarla ilgili on ikinci evinizde Jüpiter'e katılmaktan büyük mutluluk duyacak.

Her ne kadar burcunuzda Rahu'nun varlığı, yaşamsal konularda dikkatli olmanızı önerecek kadar düşüncelerinizin istikrarını azaltabilir. Uzun ömürlülükle ilgili sekizinci evinizdeki Jüpiter ve Mars'ın ilahi yönü, ruhsal seviyenizdeki büyümeyi ve dini konulara olan ilginizi gösterir.

Boğa Şubat Burcu 2023:

7 Şubat'tan itibaren dokuzuncu şans evinizdeki Merkür'ün varlığı işle ilgili konularda size çok yardımcı olacak gibi görünüyor. Güneş de bu ayın ilk yarısında şans evinizde, size 'Kendra-Trikona Raaj Yog'u yaratmak için tüm gücünü ortaya koymakta.

Güneş'in Kova burcundaki onuncu meslek evinize Venüs ve Satürn'e kavuşacak geçişi, 13 Şubat'tan sonra büyük başarı almanız sizin için çok hayırlı olacak.

Burç yöneticiniz Venüs bu ayın 15'inde kazançlarla ilgili on birinci evinizdeki mutluluk burcu Balık'a gireceği için finansal konularda büyük bolluk yaşayabilirsiniz.

Jüpiter ile ilişkisi, kişisel ve profesyonel sorumluluklar arasında mükemmel dengeyi korumanıza yardımcı olacak başka bir iddialı nokta olacaktır. Satürn'ün kariyerle ilgili onuncu evinize, 'MoolTrikona' burcundaki yerleşimi Kova, hayatın tüm zorluklarını aşmanıza yardımcı olmaya devam edecek.

Tüm bu ay boyunca burcunuzdan Mars geçişi, daha güvenli tarafta kalmak için aşırı güvenden kaçınmanızı tavsiye ediyor. Rahu on ikinci evde, başarı hikayenizi refah ve bolluk dilinde yeniden yazmak için yabancı ülkelerden fırsatlar çıkarabilir.

İkizler Şubat Burcu 2023:

Burç yöneticiniz Merkür'ün yedinci sosyal itibar evinizden geçişi, bu ayın başından itibaren zevkiniz için güzel günlerin olduğunu gösteriyor. Venüs, destek sağlamak için 15 Şubat'a kadar şansla ilgili dokuzuncu evinizde orada olacak. En uğurlu gezegeniniz Venüs'ün kariyer evinize girmesi, sevinmeniz ve Jüpiter ile ilişkilendirilmeniz, işinizde zevkiniz için gözle görülür bir büyüme gösterecektir.

Jüpiter ve Satürn'ün kendi burçlarındaki varlığı, sizin için çok elverişli bir enerjidir ve sizi uygun durumlarda değerlerinizi kanıtlamanız için fırsatlarla kutsar.

Bununla birlikte, Jüpiter'in ikinci mali eviniz, dördüncü maddi rahatlık eviniz ve altıncı yarışma evinizdeki ilahi yönü, bu ay boyunca mali açıdan korunmanız için kurtarıcı bir lütuf olacaktır.

7 Şubat'ta burç yöneticiniz Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi, hayati eylemlerinizde dikkatli bir mod benimsemeniz için olumsuz bir rol oynayabilir.

Mars, işinizle ilgili hassas konuları ele alırken aşırı özgüvenden kaçınmanızı istemek için tüm bu ay boyunca gökyüzünde güçlü bir şekilde yer alacak. Aile cephesinde, herhangi biriyle yanlış anlaşılma olasılığını azaltmak için mantıklı hareket etmeyi tavsiye ederim.

Yengeç Şubat Burcu 2023:

Çabalarınız Merkür, Enerjisi ile bu ayın 7'sinde Güneş'e katılmak ve çok güçlü 'BudhAditya Yog' yaratmak için dost burcu Oğlak burcuna giriyor. Kariyer gelişiminizi görmeniz ve başarı hikayenizi farklı bir dilde yazmanız için hayata daha iyi bir bakış açısı kazandırmak için bu ayın 13'ünden itibaren 2 gün boyunca devam edecek olan 'TeenGrahee Yog' Güneş, Venüs ve Satürn'den oluşacak.

Mars aynı zamanda tüm bu ay boyunca Boğa burcunda kalarak sinirlerinizin üzerindeki baskıyı azaltırken, yinelenen gelirle ilgili on birinci evinizi işgal ederek çalışma alanında yükselmenize yardımcı olur.

Coşkulu Venüs ayrıca 15 Şubat'tan sonra size parasal konularda daha parlak günler göstermek için çok güçlü bir 'Kendra-Trikona Raaj Yog' yaratacak. Jüpiter ve coşkulu Venüs'ün benzersiz birlikteliği, Jüpiter şansla ilgili dokuzuncu evinizi yönetirken, kariyer cephenizde iddialı gelişmeler yaratmayı bekliyor.

İkinci konuşma evinizdeki Güneş'in görünümü, herkesi kolayca etkilemenize yardımcı olmak için konuşmanızı komutla güçlendirecektir. Bununla birlikte, kariyerle ilgili onuncu evinizde Rahu'nun varlığı, herhangi bir dolandırıcılık türü olasılığından kaçınmak için kimseye körü körüne güvenmekten kaçınmanızı istiyor.

Aslan Şubat Burcu 2023:

Bu ayın 13'üne kadar başarıya giden yolda mücadeleleri yapılandırmak için, burcunuzun efendisi Güneş ideal olarak bu ayın başından itibaren altıncı mücadele evini işgal ediyor. 7 Şubat'ta Merkür'ün Oğlak burcuna girişi, Güneş'e katılması, bu süre zarfında yaşlılardan iyilik ve destek almanıza yardımcı olmak için 'BudhAditya Yog' yaratacak.

Kariyer evinizin efendisi Venüs ve Satürn, nadir bir 'TeenGrahee Yog' yaratmak ve sosyal çevrenizdeki statünüzü yükseltmeye yardımcı olmak için 13 Şubat'tan itibaren Güneş ile birlikte olacaklar.

Potansiyel olarak güçlü kazançlı anlaşmalar yapmak için uzun mesafeli yolculuklara çıkabilirsiniz. 15 Şubat'ta Venüs burcundaki burç değişikliği, Balık burcunda en güçlü anlamına gelen coşkulu hale gelmek, iş yerindeki performansınızı artırmanız için güçlü bir platform oluşturabilir.

Jüpiter ile ilişki, mali durumunuzun denklemini değiştirmek için bu geçişin bir başka teşvik edici parçasıdır. Birilerinin size yardımcı olması, kapasitesinin ötesine geçmesi ve girişimleri karlı hale getirmesi mümkündür.

En iyi gezegeniniz Mars, kariyerinizin onuncu evini işgal ediyor ve sizi ellerinizde daha fazla yetkiyle donatmak için bir 'Trikona-Kendra Raaj Yog' yaratıyor.

Başak Şubat Burcu 2023:

Burcunuz için 'Yog Kaarak' gezegeni Venüs, zevkiniz için çok hayırlı bir 'Trikona-Kendra Raaj Yog' yaratmak için 15 Şubat'tan itibaren coşkunluk burcu Balık'ta olacak. Bu ayın 7'sinden itibaren burç yöneticiniz Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi, avantajınıza güçlü bir 'Kendra-Trikona Raaj Yog' yaratacağı için sizin için hayırlı bir olay olacak.

Satürn şimdi, onları kendi lehinize çevirmenize yardımcı olmak için yarışmalarla ilgili altıncı evinizden geçiyor. 13 Şubat'ta Güneş'in Kova burcuna girmesi, düşmanları yenmeyi ve sağlıkla ilgili daha iyi durumu ve rekabetçi arayışlarda başarıyı öngörür.

Üç gezegenin (Güneş, Venüs ve Satürn) birlikteliği, rakiplerinize karşı üstünlüğünüzün habercisi olan nadir 'TeenGrahee Yog'u oluşturacak. Samimi çabalarınızı verimli ticari işlemlere dönüştürmek için hamlelerinizi hassas bir şekilde yapmalı ve kartlarınızı dikkatlice seçmelisiniz.

Rahu'nun ikinci konuşma evinizdeki yönü, sizin için kafa karışıklığına veya sözlerinizin yanlış yorumlanmasına yol açabilecek, sizi şaşkın bırakabilecek çok elverişli bir geçiş olarak görünmüyor.

Bununla birlikte, Mars'ın üçüncü cesaret evinizdeki görünümü, ara vermeden devam etmeniz için gereken gücü size sağlamada yardımcı olacaktır.

Terazi Şubat Burcu 2023:

Bu ayın 7'sinde, Merkür gezegeni Oğlak burcuna girecek, 'BudhAditya Yog' yaratacak, beyin mükemmelliğinizi keskinleştirecek ve iş yerinizde uygun atmosferi davet edecek. Burç yöneticiniz Venüs, bu ayın 15'inden itibaren Balık burcunda çok güçlü hale gelecek ve bu, yakınlarınızla taze duygusal bağlar kurmanıza yardımcı olacak.

Jüpiter ile ilişki, bu olaya size madalyonun daha parlak tarafını gösterebilecek başka bir boyut katıyor. Ancak 13 Şubat'tan sonra, yeteneklerle ilgili beşinci evinizde Güneş, Venüs ve Satürn'ün 'TeenGrahee Yog' oluşturması, samimi çabalarınızın sonuçlarını almanıza ve sorunlarınızı mümkün olan en iyi şekilde çözmenize yardımcı olacaktır.

Başarı hikayenizi refah diliyle yeniden yazmak için mevcut fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için zamanın talebine göre hareket edin.

Finans evi lordunuz Mars, hayatın gerçekleriyle cesurca yüzleşmeniz için yeterli gücü sağlamak için tüm bu ay boyunca Boğa burcunu işgal ediyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, üçüncü evinizdeki Mars açısı sizi aşırı özgüvene itebilir. Bu konuda dikkatli olun.

Akrep Şubat Burcu 2023:

Lordunuz Mars, etrafta mükemmel bir senaryo yaratmak ve size her köşeden tanınma sunmak için şu anda yedinci sosyal itibar evinizde. Gelir evinizin yöneticisi Merkür, 7 Şubat'ta Güneş'e katılmak ve çabalarınızı gözle görülür şekilde artırmanıza yardımcı olmak için 'BudhAdiya Yog' yaratmak için üçüncü evinize taşınacak. 

Materyalist konforlarla ilgili dördüncü evinizde Venüs ve Satürn'ün birlikteliği konfor seviyenizi artıracak ve size gönül rahatlığı sağlayacaktır. Bu ayın 13'ünde, dördüncü mülk evinize Güneş girişi, durum üzerindeki hakimiyetinizi artırmak için nadir bir 'TeenGrahee Yog' yaratacak.

İlerleme hızınızı artırmak için hayatınızın önündeki çok az engel haber verilmeden ortadan kalkabilir. Venüs, engelleri kaldırmak ve rakiplerinizi yenmenizi teklif etmek için 15 Şubat'ta coşkulu burcu Balık'ta Jüpiter'e katılacak.

Bu her köşesinden dikkat çeken büyük bir enerji, uzun vadeli ilişkiler kuruyor ve onları mutlu bir şekilde besliyor gibisin. Bununla birlikte, tüm bu ay boyunca Rahu'nun altıncı evinize yerleştirilmesi, size büyük anlaşmalar ve müzakereler hakkında herhangi bir sonuca varmadan önce önceden araştırma yapmanızı söylüyor.

Yay Burcu Şubat 2023 Burcu:

Lordunuz Jüpiter, etrafınızda hayırlı titreşimler sağlamak için bu ay boyunca artık kendi burcu Balık'ta bulunuyor. Bu ayın ilerleyen saatlerinde Venüs, 15 Şubat'ta Balık burcuna girecek ve bu ayın geri kalanında zodyakta daha güçlü olmak anlamına geliyor.

7 Şubat'tan sonra Merkür ikinci mali evinize girecek, Güneş'e katılacak ve Oğlak burcunda 'BudhAditya Yog' yaratacak ve beyin mükemmelliğinizi artıracak.

15 Şubat'ta Güneş, Kova burcuna girerek Venüs ve Satürn'e katılacak ve avantajınız için ender bulunan 'TeenGrahee Yog'u yaratacak. Güneş'in Kendisi, dokuzuncu şans evinizin yöneticisidir ve daha fazla refah sağlamak için Leydi Şans'tan size iyilik sunar, zevkiniz için.

Üçüncü evinizdeki Satürn, refaha erişmek için girişimlerinizde çok çalışmanız gerektiğini gösterir. On ikinci ev yöneticiniz Mars tüm bu ay boyunca altıncı evinizi işgal edeceğinden, bu ay boyunca büyük finansal riskler almaktan kaçınmalısınız.

Rahu'nun yeteneklerle ilgili beşinci evinize yerleştirilmesi, işleri önemli ölçüde iyileştirmek için daha iyi hale getirebilir, ancak sabırlı olmanızı ve kartlarınızı akıllıca oynamanızı tavsiye ediyorsunuz.

Oğlak Şubat Burcu 2023:

Güneş ve Merkür'ün burcunuzdaki birlikteliği, 7 Şubat'tan sonra, bu ay boyunca uzun vadeli ilişkiler kurmak için yurtdışı gezisi veya yurtdışındaki kuruluşlarla ilişki öngörüyor. Paranızı herhangi bir kazançlı plana yatırmadan önce iki kez düşünmek için zaman ayırın.

Mars gezegeni, güveninizi artıran 'Kendra-Trikona Raaj Yog'u yaratmak için tüm bu ay boyunca beşinci evinizde olacak ve sizi sonuçları fazla düşünmeden hemen harekete geçmeye teşvik edebilir.

Doğru düşünmeniz ve saatin gerçek ihtiyaçlarını karşılamak için uygun adımları atmanız tavsiye edilir. Güneş, bu ayın 13'ünden itibaren ikinci mali evinizde olacak, Venüs ve Satürn'e katılacak ve size aile çevrenizdeki parlak anları gösteren nadir 'TeenGrahee Yog'u oluşturacak.

En uğurlu gezegeniniz Venüs'ün 15 Şubat'ta Jüpiter'e katılmak üzere coşkulu burcu Balık'a girişi, size umut ışığını göstermek için etrafa hayırlı titreşimler getirmek üzere.

Maneviyata olan eğiliminiz, sizi bu konuda daha otantik bilgiler aramaya ve bunlara erişmeye yönlendirmek için ivme kazanmayı bekliyor. Bu dünyaya bakış açınız ileriki günlerde bir olayla daha iyiye doğru değişebilir.

Kova Şubat Burcu 2023:

Bu ayın 7'sinden sonra, Merkür'ün Oğlak burcundaki Güneş ile birleşmesi, size her şeyi dostane ve akıllıca halletmenize yardımcı olacak beyin keskinliği sağlamak için hayırlı 'BudhAditya Yog' yaratacak. 13 Şubat'tan sonra yedinci evin yöneticisi olmak ve yükselen evinizde yer almak Güneş'i sizin için daha olumlu hale getirecek.

Burcunuzda nadir bir 'TeenGrahee Yog' oluşumu, karmaşık konularda üstünlüğünüzü gösteriyor. Venüs'ün coşkusu, 15 Şubat'tan itibaren sizi mutlu edecek güzel günleri gösteriyor.

Karmaşık konuları daha incelikli bir şekilde yönetebileceksiniz. Tüm bu ay boyunca ikinci konuşma evinizde Jüpiter'in varlığı, maddi konularda fayda sağlamanız için çok hayırlı olacaktır.

Mars bu ay Boğa burcunda dördüncü rahatlık evinizde olacak, O'nun yönlerini kariyerle ilgili onuncu evinizin yanı sıra kazançlarla ilgili on birinci evinize de atacak, işyerindeki otoritenizi ve tekrar eden gelirinizi artıracak ve finansal senaryonuzu değiştirecek. önemli ölçüde.

Ancak Rahu'nun üçüncü cesaret evinizdeki ateşli burç Koç'a yerleştirilmesi, eylemlerinize aşırı güvenme olasılığını gösteriyor.

Balık Şubat Burcu 2023:

Lordunuz Jüpiter, kişiliğinize daha fazla özgünlük ve önem katmak için artık yalnızca bu Şubat ayı boyunca burcunuza yerleştirildi. Üçüncü evinize güçlü bir şekilde yerleştirilmiş Mars, her tuhaf durumu lehinize çevirmek için Şans Hanım'dan destek almanıza yardımcı olacak.

Tesadüfen, Mars beklenmedik bir köşeden size finansal fayda sağlamak için ikinci mali evinizi ve dokuzuncu şans evinizi de yönetiyor. Bu ayın 7'sinden sonra tekrar eden gelirle ilgili on birinci evinizde 'BudhAditya Yog' oluşumu, para akışını artırmak için yeni yollar açarak sizi mali gerilimlerden kurtarabilir.

Bu ayın 13'ünde, Güneş'in on ikinci evinize girişi bir 'Vipreet Raaj Yog'un yanı sıra ender bir 'TeenGrahee Yog' oluşturacak ve görünüşte olumsuz durumdan da faydalanmanıza izin verecek.

Venüs ve Satürn, size kılık değiştirmiş bir kutsama sağlamak için Kova burcunda zaten oradalar. Ancak ikinci evinizdeki Rahu, her durumda, her yerde tetikte olmanızı öneriyor.

Toplumun ekonomik açıdan zayıf kesimleri için yapıcı bir şeyler yapmak ve hayatlarının senaryosunu önemli ölçüde değiştirmek için sosyal hizmet düşüncesi zihninizde belirebilir.

 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay DEVİ

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI