10-09-2023 11:58:55

EYLÜL 2023 GÖKYÜZÜ ENERJİLERİ ve BURÇ YORUMLARI

EYLÜL 2023 GÖKYÜZÜ ENERJİLERİ ve BURÇ YORUMLARI

 

Eylül 2023'te burçlar, hayat arkadaşlarıyla ilişkilerinde nasıl ilerleyecekleri konusunda kendilerini oldukça belirsiz bulacaklar. İlişkiler zorluklarla karşı karşıya ve bunları nasıl düzelteceklerinden emin değiller. Kararlarda acele etmemeniz tavsiye edilir!

Bekar olanlar için Eylül 2023, hayatlarının aşkıyla karşılaşma olasılığını getirebilir. Bu olduğunda, o özel kişiyi tanıyacaklar. Kaçmalarına izin vermeyin! İhtiyacınız olan zamanı ayırın, acele etmekten kaçının ve maceraların veya romantik karşılaşmaların tadını çıkarın.

Eylül ayı boyunca çoğu burç, ailelerine veya evlerine büyük yatırımlar yapacak. Yıldızlar, ev meselelerini ustaca yönetmede ve yakın akrabalarla en iyi ilişkileri geliştirmede destekleyicidir.

Eylül Finans 2023

Şimdi, para meseleleri için - Başak ve Terazi, odaktasınız. 23 Ağustos 2023'ten 15 Eylül 2023'e kadar Merkür Başak'ta geri hareketini yaparken, finansal oyun planınızı yeniden düşünmenin zamanı geldi. Mali durumunuzu artırma veya akıllı para hamleleri yapma fırsatları kapınıza gelirse şaşırmayın.

2023 Eylül ayına girerken başka bir büyüleyici fenomen devreye giriyor: Venüs, 3 Eylül 2023'e kadar devam edecek olan aslan burcundaki aslan burcundaki geri hareketine başlıyor. Bu göksel olay, burçlar üzerindeki büyüleyici etkisini gösteriyor. , bireylerin gezinmesi için çok çeşitli duygu ve deneyimler vaat ediyor.

KOÇ

Koç, kontrolün kendisinde olduğunu hissetmekten hoşlanır; durumlar, ilişkiler, duygular  her ne ise, sadece kararları kendileri veriyorsa mutlu olurlar. Bununla birlikte, biraz daha derine inerseniz, onları harekete geçiren şeyin, yönetme arzusu değil, kontrolü kaybetme korkusuyla bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Ne yazık ki Koç, zırhlarında herhangi bir çatlak olduğunu kabul eden son insanlardır.

Artık üzerinde hiçbir kontrolünüz olmayan bir şeyle uğraşmak zorunda olma ihtimaliyle karşı karşıyasınız ve bunu yapmanın en iyi yolu, akışına bırakmaktır! Bu ayın sürpriz paketine müdahale edin veya manipüle etmeye çalışın, kendinizi düğümlenmiş halde bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, işbirliği eksikliğinizi takdir etmeyecekler, ancak uzun vadede bundan faydalanan siz olacaksınız!

 

BOĞA

Eylül 2023 burcuna göre, bu ayki koşullar belirli bir derecede hesaplama gerektiriyor; bu, yeni ilişkilerin kurulmasına veya eskilerin hayatta kalmasına ne kadar veya ne kadar az katılmaya karar verdiğinizle ilgilidir ve daha azının daha fazla olması muhtemeldir.

 

İzini sürmek için can atıyorsun ama sosyal çekince eksikliği muhtaç görünebilir, bu yüzden rüzgara dikkat etmeden önce topuklarını soğut! Bırakın koşuşturmayı başkaları yapsın, samimiyetlerinden emin olacaksınız.

 

 

Bu arada, acelen ne? Önemli olan şeylere zaman ayırın ve hayatınızda olması gereken insanların ve durumların kendiliğinden geleceğine inanın. Rahatlayın ve kendiniz olun; gösterişli cepheler kısa sürede solar ama güvenli, sağlam temeller zamanın sınavına dayanır!

İKİZLER

Eylül 2023 burcuna göre bu ay kalıcı bir dostluk kurma ihtimali var ama bağlar güven üzerine kuruluyor ve kendi yolunuza gitmek için kurnazca bir planınız varsa unutun gitsin! İkizler çarklarının sesini buradan duyabiliyorum!!!

 

 

Eylül ayındaki aşk hayatınız umut verici görünüyor. Şu anda bir ilişkiniz varsa, bu ay herhangi bir çatışmanın olmadığı bir huzur ve istikrar duygusu getirecek. Kendinizi güvende ve rahat hissetmeniz için ihtiyacınız olan tek şey bu.

 

Bekar olanlar, yeni bağlantılar ve maceralı deneyimlerle dolu heyecanlı bir zamana hazır olun. Karşı cinse olan ilginiz güçlü olacak ve muhtemelen kalpleri kazanmakta başarılı olacaksınız.

 

Yıldızlar, potansiyel partnerinizin gerçekten takdir edeceği bir şey olduğundan, tavrınıza bir romantizm dokunuşu eklemenizi öneriyor.

 

Mali açıdan, bu ayki durumunuz olumlu görünüyor. Hala hafif bir istikrarsızlık unsuru taşısa da, önemli bir adım olan düzenli harcamalarınızı karşılamayı başaracaksınız.

 

 

 

Önemli mali kazanımlar aşaması henüz gelmemiş olabilir, ancak önümüzdeki aylara güvenebilirsiniz. Daha iyi finansal beklentiler ve artan kazançlar vaat eden değişiklikler ufukta görünüyor.

 

YENGEÇ

Romantizm dünyasında, işler bu ay birkaç darbe alabilir. Şu anda bir ilişkiniz varsa, atmosfer kalıcı bir gerilim taşıyabilir ve partnerinizle aranızda sık sık anlaşmazlıklara yol açabilir.

 

Para, devam eden bir dizi çatışma ve anlaşmazlığı ateşleyen başlıca çekişme kemiği gibi görünüyor. Ayrılık olasılığını önlemek için, havayı temizlemek için sakin ve açık konuşmalar yapmak çok önemlidir.

 

Yalnız uçanlar için bu, ciddi bir ilişkiye dalmak için ideal bir an değil. Birinden gerçekten hoşlansanız bile, acele etme dürtüsüne direnmek akıllıca olacaktır. Bunun yerine, kişiyi gerçekten tanımaya ve her anın tadını çıkarmaya odaklanın. Gelecek kendi hızında gelişecek.

 

 

Finansa dönersek, kararlı çabalarınız nedeniyle görünüm umut verici görünüyor. Bununla birlikte, bu finansal istikrar arayışı, sınırlı boş zaman pahasına gerçekleşebilir ve bu da aile dinamiği içinde potansiyel yüzleşmelere ve tartışmalara yol açabilir. Bu alanlar arasında uyumlu bir denge kurmak çok önemli hale gelir.

 

Hırsınız yalnızca kariyerinize odaklanıyorsa ve başka pek az öncelik taşıyorsa, bunu net bir şekilde iletmeniz ve potansiyel olarak karmaşık konulara başkalarını dahil etmekten kaçınmanız önerilir.

 

 

Merak etmeyin, her şey kontrolden çıkarken kader devreye girer ve özgürlüğe bir darbe indirir. Tablolar sonunda sizin lehinize dönecek ve sizin çok az çabanızla!

 

ASLAN

 

Romantik durumunuz önemli ölçüde iyileşmeye hazırlanıyor. Şu anda bir ilişkiniz varsa, atmosfer güzel ve uyumlu olacaktır. Hayat arkadaşınızın sıcaklığı ve küçük şefkat jestleri size ihtiyacınız olan enerjiyi aşılayacaktır.

 

Bekar olanlar için,  yeni birisinin zayıf noktalarınızı görme ve tam da en çok ihtiyaç duyduğunuz anda size yaklaşma şansı vardır.

 

 

Şüphecilik, örneğin şimdi olduğu gibi zamanlarda değerli olabilir. Kimseye güvenmemeye çalışın ve büyük aşkınızı bulduğunuza dair umutlar beslemekten kaçının. Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

 

Para bu ay yolunuza kolayca çıkacak. Mali durumunuzu iyileştirme fırsatları, beklenmedik çeyreklerden doğabilir.

 

Bir mengeneden vazgeçerek ne kadar tasarruf edebileceğinize de şaşıracaksınız.

 

Şans sizden yana ve işleri doğru yapmak için gereken enerjiye ve hırsa sahipsiniz. Ancak, etrafınızdakilere karşı aşırı dikkatli olduğunuzu fark edebilirsiniz ve cömertliğinizin bir bedeli olabilir. Başkalarına vereceğiniz hediyeler bütçenizi tehdit edebilir.

 

BAŞAK

Bir ilişkiniz varsa Eylül, partnerinizle karşılıklı anlayış ve sorunları çözmede basitlik ile karakterize edilen sakin ve müreffeh bir zaman vaat ediyor. Bekarlar için, kısa süreli bir macera olsa bile birine karşı güçlü bir çekim, ayı ilginç kılacaktır. Kendinize olan güveniniz büyümeye hazır.

 

Finansal olarak, gezegensel değişimler ilerleme getirir ve ekonomik manzaranızda olumlu değişikliklere yol açar. Aniden ortaya çıkan ve dikkatli seçimler gerektiren cazip iş teklifleri alacaksınız. Para önemli bir endişe olmayacak ve yolunuza hoş sürprizler gelebilir. Eylül ayının sonuna doğru, ilerlemenize yardımcı olan refah ve popülerliğe bir şans darbesi eşlik eder. Yatırım yapıyorsanız, gayrimenkulü uygun bir seçenek olarak düşünün.

 

TERAZİ

Neden mevcut bir durumla uğraşmadığınızı açıklamak için dünyadaki tüm cevapları bulabilirsiniz ama kimseyi, en azından kendinizi kandırmıyorsunuz! Bir şey çok fazla dikkat ve değerlendirme gerektirir, ancak bu, onu tamamen görmezden gelirseniz ortadan kalkacağı anlamına gelmez!

 

 

 

Aşk konularında Eylül, bir önceki aya göre olumlu eğilimini sürdürerek mutluluk ve istikrar vaat ediyor. İlişkiler sabit kalır ve ister bir partner içinde olun, ister bekar olun, endişelenmenize gerek yok. Çiftler derin bir şefkat yaşarken, bekarlar aşk dolu bir ayı dört gözle bekleyebilir, potansiyel olarak özel biriyle karşılaşabilir veya sıradan bağlantıların keyfini çıkarabilir.

 

Finansal olarak, durumunuz yavaş yavaş da olsa iyileşmeye devam ediyor. İlk haftalar tasarruf ve akıllı yatırımlar için elverişlidir, ancak düşüncesiz harcamalara karşı dikkatli olun. Kariyerinizde ilerleme elinizin altındadır; proaktif yaklaşımınız yakında sonuç verecektir. Yıldızlar, başarılı ticari girişimler için stratejik ve sağduyulu karar verme konusunda tavsiyelerde bulunur.

AKREP

Rolünüzden şüphe etmeye başlamış olsanız bile, belirli koşullar altında rolünüzü oynayın! Bu, önemsiz göründüğünde kurallara bağlı kalmak ve rolün sınırları değişmiş gibi görünse de rolünüzü oynamak anlamına gelir.

 

 

Aşk konularında, yanınızda bir partnerinizin olması eylül ayında size mutluluk getirecek. Ay romantizm, olumlu anlar, anlayış ve şefkatle dolu.

 

Bekar olanlar için Eylül, aşk açısından olaylı ve öngörülemez geçecek. Romantik bağlantılar için fırsatlar gelir ve gider, bir arkadaş aracılığıyla veya çeşitli etkinliklerde önemli bir karşılaşma potansiyeli vardır.

 

 

Finansal olarak, nakit akışınız olumlu. Kazancınızı giyim, tatil ve yeni ev aletleri harcamalarının yanı sıra ev ve aile yatırımları için kullanacaksınız. Mali durumunuz istikrarlı ve ev sahibi olma arzuları da dahil olmak üzere hırslarınız yıldızlar tarafından destekleniyor. Göksel etkiler aynı zamanda sizi fevri kararlardan uzaklaştırmaya da yardımcı olur.

 

YAY

Bir sorunla ilk karşılaştığımızda ona saygıyla yaklaşırız; yakın tutuyoruz ve düzenli olarak ele alıyoruz. Zorluğun üstesinden gelmek için elimizden gelenin en iyisini yaparız, ancak kesinlikle gerekliyse duruma uyum sağlar ve üstesinden gelinmesi gereken koşulların farkında olarak hayatımıza devam ederiz.

 

 

Aşk aleminde, olumlu bir dönemdesiniz. Bir ilişkiniz varsa, her şey doğal bir şekilde akacak ve bağlantınız sorunsuz ilerleyecektir.

 

Bekarlar için Eylül, karşı cinsle hatırı sayılır bir başarı getirebilir. Çekiciliğiniz güçlü olacak ve potansiyel olarak kısa vadeli ilişkilere yol açacaktır. Bununla birlikte, ciddi bir ilişki kurma konusundaki belirsizlik, gelecek vaat eden fırsatların kaçmasına izin vermenize neden olabilir.

 

Finansal olarak, Eylül vaat ediyor. Para kazanmanın zor olmayacağı, kendinize biraz hoşgörü göstermenize izin veren müreffeh bir ay. İlk iki hafta bazı mali kısıtlamalar içerebilirken, akıllıca yatırım yapma beceriniz ayın ikinci yarısında meyvesini verecektir. Bu, rahatlamanızı ve arzu ettiğinizden daha fazlasını karşılamanızı sağlayacaktır.

OĞALAK

Bu ay büyüklük kapasitesine sahipsiniz, ancak enerjinizi ve gücünüzü doğru alanlarda ve yalnızca uygun olduğunda kullanırsanız. Her şeye acele etme eğilimi vardır, ancak yuvarlanan bir Oğlak, porselen dükkanındaki bir boğa gibidir!

 

 

Aşk aleminde, önemli değişiklikler veya sorunlar olmadan işler sabit kalacaktır. Çiftler büyük sevinçler yaşamadan rutin hızlarına devam edecekler.

 

Bekar olanlar için Eylül, yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Güçlü ve yoğun bir aşk arzusu, muhtemelen arkadaşlar veya iş bağlantıları aracılığıyla potansiyel partnerleri cezbedecektir.

 

Finansal olarak, ufukta bir gelişme var. Ayın üçüncü haftasında, refah ve artan kazanç getiren değişiklikler ortaya çıkacak. Partneriniz mali açıdan istikrarlı ve bir güvenlik duygusu sağlıyor.

 

İş veya iş güvenliğindeki potansiyel belirsizliklere rağmen, gelecek hakkında çok fazla endişelenmeyin.

KOVA

Bazıları tarafından inatçı olarak tanımlanabilirsin ama ben seni inatçı olarak düşünmeyi tercih ederim; bağlılığınızı hak eden bir şey bulduğunuzda, sevgili yaşam için tutunursunuz!

 

 

Tek sorun, her zaman hemen herkesin dikkatini çekmemesidir - genellikle sürünün ışık yılı önündesiniz! Şu anda, akıntıya karşı savaşıyorsunuz, doğru yöne gittiğinize tamamen ikna olmuş durumdasınız, ancak diğerleri o kadar kararlı değil ve birer birer kıyıya doğru yüzüyorlar.

 

Bu ay doğru olana sarılın ve er ya da geç çevrenizdekileri ikna edebileceksiniz. . . sadece zaman alacak! Avantajlar, özellikle ilkeler yerine kârı seçenler için hemen aşikar olmayabilir, ancak sonunda 'ışığı görecekler'!

BALIK

Mevcut krizinizin cevabı azimdir! Üzerinde çalışmaya hazırsanız, hiçbir şey zamanında düzeltilemez. Sadece şans senden yana değil, etkili ve güvenilir biri de dünyana girmek üzere.

 

 

Aşk meselelerinde, aya harika bir notla başlıyorsunuz. Romantik yaşamınızda, ilişkinize eğlence katan sosyal yönlerle güçlenen yoğun romantik ve tutkulu bir aşama sizi bekliyor.

 

Evli bireyler, hoşgörünün, saygının ve anlayışın mutluluğun temel direklerini oluşturduğu eşleriyle birliktelik bulacaktır.

 

Bekarlar için yeni insanlarla tanışma fırsatlarıyla dolu heyecanlı bir ay sizi bekliyor. Bunların arasında, güzel ve tutkulu bir ilişkinin önünü açan son derece özel birini keşfedebilirsiniz.

 

Finansal olarak, mükemmel olmaya hazırsınız. Ağınız ve sosyal etkileşimleriniz sizi yeni iş girişimlerine veya iş fırsatlarına yönlendirerek daha fazla gelir vaat ediyor. Karizmatik ve kişilerarası becerileriniz, bağlantılarınızı genişletmeyi avantajlı kılar, ancak başkalarıyla anlaşmalara girerken dikkatli olun - neye bulaştığınızı bilmek akıllıca olacaktır!

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Şenay DEVĞ

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI