05-11-2023 11:09:05

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ: KASIM 2023 BATI ASTROLOJİSİ AYLIK BURÇ YORUMLARI

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ: KASIM 2023 BATI ASTROLOJİSİ AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

 

Koç Kasım Burç 2023

Kasım ayı, Koç burçlarına uğraşması gereken birçok engel getirecek. İşyerinde anlaşmazlıklar olabilir ve fikrinizi savunmanız gerekecektir. Ayrıca size ihanet etmeye çalışacak bir yakınınız da olabilir. Bu dönemde her zamankinden daha sezgisel davranacağınız için kimin sadık arkadaşınız olduğunu, kimin sizinle oyun oynadığını anlayacaksınız. Ancak öğrenme sorunsuz ilerleyeceğinden bu ayı okumak ve çalışmak için kullanabilirsiniz.

Koç, Kasım ayında finans konusuna odaklanacak. Daha yüksek bir gelir elde etmenin yollarını geliştirecek ve bir miktar para birikimi yapabileceksiniz. Durumu hafife alıp aceleci davranabilirsiniz, bu yüzden güvendiğiniz birinden tavsiye istemekten çekinmeyin. Sonbahar sağlık açısından da kritiktir. Vücut mevsimler arasındaki geçişe yavaş yavaş alışıyor dikkatli olmalısınız. Kendinize iyi bakın ve hiçbir şeye fazla çaba harcamayın. Kasım ortasında migren ve diş ağrısı yaşama olasılığınıza dikkat edin.

Boğa Kasım Burç 2023

Kasım ayı Boğa burcuna hayatlarını değiştirmek için bol miktarda motivasyon getirecek. Bu dönemde hafif sağlık sorunlarıyla da karşılaşacağınız için sağlığınıza en büyük önemi vereceksiniz. Bu nedenle, sağlıklı ve enerji dolu hissetmeniz için diyetinizi değiştirmeye çalışın. Aynı zamanda yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız için bu dönem evdeki küçük tadilatlar için de idealdir. Ancak büyük yeniden yapılanmalara girişmeyin; bu daha fazla konsantrasyon gerektirir ve bu ay bu eksikliği hissedeceksiniz.

Kasım ayında Boğalar görevlerinden kaçma ve yaşam tarzlarını değiştirme eğiliminde olacaklar. Bunun otomatik olarak negatif veya pozitif olması gerekmez. Tüm artıları, eksileri ve etkilenebilecek insanları göz önünde bulundurun. Eğer beladan kurtulmaya çalışıyorsanız, kaçmanın gerçekten işe yarayıp yaramayacağını veya sadece sorunu erteleyip erteleyemeyeceğini düşünün.

Bu ay dolunay Boğa burcunda olacak o yüzden sağlığınız üzerindeki etkilerine özellikle dikkat edin. Herhangi bir ameliyattan veya efordan kaçınmalı ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

İkizler Kasım Burcu 2023

Kasım ayında İkizler burcu birçok sosyal etkinliği sabırsızlıkla bekleyebilir. Kesinlikle eksik olmayacağınız hoş tavırlar sayesinde, ortak bir mesleki geleceğin bile doğabileceği yeni, çok ilginç insanlarla arkadaşlıklar kuracaksınız. O halde yeni arkadaşlıklarınızı şımartın ve söylemek istediğiniz her cümleyi düşünün; çok önemli. Fiziksel durumunuza gelince, oldukça fit olacaksınız. Bu nedenle daha zorlu spor aktivitelerini denemekten korkmayın, ancak vitamin takviyesini de kesinlikle unutmayın; Kasvetli hava nedeniyle bağışıklığınız zayıflayabilir.

 Son dakikaya kadar beklememelisiniz önümüzdeki haftalarda sizin için çok önemli olacak zihinsel sağlığınızı koruyacaksınız. Şu anda neye para harcayacağınız konusunda çok çekingen, sorumlu ve mali açıdan dikkatli olacaksınız; bu, diğer şeylerin yanı sıra mali istikrarınıza katkıda bulunabilir. Ancak tatillerden önce vücudunuzun hak ettiği gıda kalitesinden ve örneğin eğitim kursları şeklinde zihinsel gelişimden mahrum kalmamalısınız.

Yengeç Kasım Burç 2023

Kasım ayında Yengeç burcu çok sabırlı olacak ve hedeflerine ulaşmada başarılı olacaklar. Bu dönemde motivasyonunuz ve kararlılığınız yüksek olacak bu nedenle uzun süredir ertelediğiniz bir işe girişmekten korkmayın. Normalin iki katı kadar idare edeceksiniz ve kendinizi yorgun bile hissetmeyeceksiniz. Ancak uyku eksikliğine dikkat edin; Vücudunuz bir süre uyku eksikliğiyle başa çıkabilecektir ancak yavaş yavaş bir sağlık sorununa neden olabilir. Bağlılığınız nedeniyle vücudunuz yeterli miktarda vitamine ve dinlenmeye ihtiyaç duyacaktır, bu yüzden ona iyi davranın.

Yengeç burcu kasım ayı boyunca enerji dolu olacak. Mars'ın üzerinizde birçok yönden olumlu etkisi olacak. Hedeflerinizin ısrarla ve enerjik bir şekilde peşinden koşacak, zamanınızı iyi planlayabilecek, ustalıktan yoksun kalmayacaksınız.

Evde ise biraz yavaşlamalısınız. Partneriniz size yetişemeyebilir ve bu sizi rahatsız edebilir. Ayrıca anlamsız anlaşmazlıklara neden olabilecek aşırı kıskançlık ve sahiplenici davranışlara da yatkın olacaksınız.

Aslan Kasım Burç 2023

Kasım ayı Aslana moral bozucu bir ruh hali getirecek. Yorulacaksınız ve iş hayatınızda zorluklardan yorulacaksınız. Aynı zamanda bu kasvetli dönemde kendinizi korumalı ve bu ay daha yatkın olacağınız hastalıklara yakalanmamak için  daha kalın giyinmelisiniz. Derin düşünce tarzınız nedeniyle düşüncelerinizden biraz rahatlamaya ihtiyacınız olacak. Bu nedenle arkadaşlarınızla birlikte olmak istemiyorsanız meditasyon yapın ve ruhunuzu şifalandırmaya odaklanın.

Kasım ayında aslanların çok fazla dinlenmeye ihtiyacı olacak. Geçtiğimiz yıl nispeten kolay geçmedi ve bu ay sizi yorgun ve motivasyonsuz bırakacak. Yeterince uyuyun veya spora gidin. Hiç şüphe yok ki vücudumuzun buna ihtiyacı var.

İş performansınız olağanüstü olmayacak ve yılın sonunu sabırsızlıkla bekleyeceksiniz. Bu nedenle, önemli kariyer değişikliklerinden ve olaylardan kaçının çünkü bunlara tipik bir bağlılıkla yaklaşmak zorunda kalmayabilirsiniz.

Başak burcu kasım burcu 2023

Kasım, Başak burcunda iletişim yeteneğini uyandırır. Arkadaşlarınızla birlikte ilgi odağı olacaksınız. Tüm arkadaşlarınız fikirlerinizi ve hikayelerinizi dinlemekten mutluluk duyacak ve birçok insanın sempatisini kazanacaksınız. Bu dönemde çok dürüst olacaksınız ki bu büyük bir artı, ayrıca kimseyi kırmamak için fikrinizi ifade etmenin bir yolunu bulabileceksiniz. Bu durum iş arkadaşlarınız ve işinizdeki üstleriniz tarafından da takdir edilecek ve bu sayede büyük başarılara imza atacaksınız. Belki patronun sana daha iyi bir pozisyon teklif eder.

Görüşünüz Kasım ayında geniş kapsamlı bir etkiye sahip olacak. Merkür'ün etkisi sayesinde başkaları sizi dinleyecek ve ciddiye alacaktır. Hatta birçoğunuz için bir rol model haline gelecek ve uzun vadeli başarılarınızın takdirini kazanacaksınız. Yaratıcılığınız gün yüzüne çıkacak ve bu sayede sürekli olarak başkalarını şaşırtmanın yollarını bulacaksınız.

Bekar başaklar bu ay aynı zamanda mükemmel akıl hocaları olacaklar. Gözlem becerileriniz keskinleşecek ve olayların gerçekte nasıl olduğunu çok hızlı bir şekilde keşfedeceksiniz. Sevdiklerinizi sadece sözlerle rahatlatma yeteneğiniz inanılmaz olacak.

Terazi Kasım Burç 2023

Kasım, Terazi'de adalet duygusunu ve çevreyi etkileme yeteneğini uyandırır. Bu ay, kendinizi soğukkanlılıkla ve rasyonel bir şekilde ele almanız gereken durumların içinde bulacaksınız; bu, siz ve iş yerindeki patronunuz için çocuk oyuncağı olacak ve meslektaşlarınız bunu takdir edecektir. Aşk hayatınıza gelince, bu dönemde partnerinize karşı tamamen dürüst olacaksınız, bu da ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek ve yine bir adım daha ileriye gideceksiniz. Sadece ifadelere dikkat edin ki farkında olmadan çevrenize zarar vermeyin.

Terazi burcu en çok Merkür'den etkileneceği için kendilerini tamamen sakin ve huzurlu hissedeceklerdir. Tüm anlaşmazlıkları kolayca çözebileceksiniz ve dahil herkes son derece minnettar olacak. Bu sayede otoriteniz daha da güçlenecek ve sizi her zaman kendilerine tavsiyelerde bulunabilecek bir akıl hocası olarak görecekler.

Ayrıca tanınma ihtiyacı hissedeceksiniz. Çalıştığınız kişiler sizin niteliklerinize değer verir; sadece zamana ihtiyacı var. Fikirleri sizi kesinlikle şaşırtacak ve sonunda sabretmeye değdiğini anlayacaksınız.

Oğlak burcu kasım ayı burç yorumu 2023

Kasım ayında Oğlak burcu mutlulukla dolu olacak. Zihniniz çok yaratıcı olacak, dolayısıyla hayatınızın birçok alanında deneme yapma ihtiyacı hissedeceksiniz. Bu yaratıcı enerjiyi kullanarak evinizde uzun zamandır yapmayı planladığınız duvar boyama veya tadilatları yapabilirsiniz. Bu ay size bol bol enerji getirecek, spor yapmak için kullanabileceğiniz, ihtiyacınız olan tek şey motivasyon ama bu ay fazlasıyla yeterli olacak. Gezegenlerin konumları sizi aşırı düşünmeyi bırakmaya ve belirli bir anda yapmak istediğiniz şeyi yapmaya çağırıyor.

Kasım ayında halkın çoğunluğunun morali bozuk olsa da Oğlak burcunda durum tam tersi olacak. Bu yıl zorlu geçmiş olsa da sizi mutlu eden küçük şeyleri düşünmeye başlayacaksınız. Hayatınız mutlak bir denge içinde olmalıdır, bu da belirli bir kalıplaşmış düşünce anlamına gelir.

Venüs muhtemelen size kendinizi tedavi etme dürtüsü verecek ve normalden daha fazla para harcama eğiliminde olacaksınız. Arada bir, hiç de kötü bir şey değil. Ancak bu, tasarruflarınızı harcamak anlamına geliyorsa, satın almadan önce iki kez düşünmelisiniz.

Kova Kasım Burcu 2023

Kasım ayında Kova burcu düşünme sürecini bir an bile durdurmayacak. Hayatınızı düşünmeye başlayacaksınız ama aşırı düşünme balonunun içine gireceksiniz ve oradan çıkmak sizin için zor olacak. Bu hallerden dolayı kendinizi moralsiz bırakmayın. Dikkatinizi dağıtmaya çalışın ve dikkatinizi başka bir şeye vermeye çalışın, belki yeni bir dil öğrenmeye çalışın ama beyninizi başka bir şeye odaklamaya çalışın. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşmak size yardımcı olabilir, ancak sorunlarınızı çok fazla birleştirmeyin, bunun yerine etrafınızda harika insanların olduğu gerçeğine odaklanın.

Kasım ayında Satürn'ün etkisi güçlü bir şekilde ortaya çıkacak. Her ne kadar sizin için alışılmadık bir durum olsa da etrafınızdaki insanlardan mümkün olduğunca uzaklaşmaya çalışacaksınız. Esas olarak kendi düşüncelerinize odaklanacağınız için başkalarının sorunlarıyla ilgilenmeyeceksiniz. Yıl sonunun melankolisi, hedeflere ulaşma (amama) düşüncelerini gündeme getirecek.

Kötü ruh halini ve kendini küçümsemeyi, birilim yaparak telafi etmeye çalışacaksınız. İster küçük mülkler ister gayrimenkul olsun, satın almayı bırakamayacaksınız ve neredeyse karşınıza çıkan her şeyi satın alacaksınız.

Balık burcu kasım ayı burç yorumu 2023

Balık burcu Kasım ayında rahatlayabilir çünkü bu ay onları hiçbir şey rahatsız etmeyecek ve hayatın tadını doyasıya çıkarabilecekler. Bu zaman diliminde yakınınızdaki insanlara odaklanmanız sizin için en iyisi olacaktır. Empatiniz ve nezaketiniz sayesinde ihtiyacı olan herkese yardım edebilirsiniz, bu da kalbinizi ısıtacaktır. Yakınlarınızın yüzündeki gülümseme bu ay sizin için anahtar olacak. Bu ay maddi durumunuz hakkında endişelenmenize gerek kalmayacak, o yüzden kendinizi mutlu edin ve tatile çıkın ya da kendinize güzel bir şey alın.

Kasım ayında ailenize daha yakın olacaksınız. Ancak yakın aile çevreniz dışındaki akrabalarınızı uzun zamandır görmediğiniz için unutmayın. İlişkileri yeniden inşa etmek için ideal bir ruh halinde olacaksınız ve hepiniz eski günleri hatırlamayı seveceksiniz. Utanç verici durumlar moralinizi bozmaz ve baş belası insanları umursamazsınız bile.

Kasım ortasında Ay Balık burcunda olacak ve bu nedenle üzerinizde önemli bir etki bırakacak. Ayak ve bacaklarda yaralanma riski daha yüksektir, bu nedenle evde kalmalı ve zorlu sporlar yapmamalısınız.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay DEVİ

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI