04-01-2024 00:39:01

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ: OCAK 2024 BURÇ YORUMLARI

Dr. Astrolog Şenay Devi Ocak 2024'e dair burçlara çok önemli tüyolar verdi.
DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ: OCAK 2024 BURÇ YORUMLARI

 

 

KOÇ: Gökyüzü; Yılın ilk ayı iş hayatınızda değişimlere açık olmanız gerektiği vurgusunu yapmakta. İş birlikleri yeni fikir ve önerilere açık olun ve girişimci davranın. 15 Ocak’a kadar girişimci davranın. Özellikle arkadaşlardan dolayı finansal konularda zorluklar yaşayabilirsiniz dikkatli olun. Sağlık sorunları olan Koçlar 21 Ocak 2023 e kadar dikkatli olmalı ve sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. 10 19 Ocak tarihleri arasında uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak.. Akışa ayak uydurun ve öfkeyle hareket etmeyin.. Size özel bir takım belgeler görüntüler başkalarının eline geçebilir ve size karşı kullanmaya kalkan gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ay Boyunca Yaptıklarınızı söylediklerinizi iki kere gözden geçirmeniz gereken zamanlar. Özellikle ortaklıkları olan Koç’lar bu dönemde denetimi elden bırakmamalı ve duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Maddi konularda risk gerektiren her şeyden uzak durmalısınız.. Sizlere tavsiyem bugünün olgunluğu ile kararlar almalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar sizlerde aşkta heyecan verici olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

BOĞA: Gökyüzü ayın ilk 10 günü güçlü etkilerle iş ve özel yaşamınızda istikrarlı gelişmelerle moral bulacağınızı müjdeliyor sizlere. Popülaritenizin yükseleceği bir süreç. Yıldızınızın parladığı bu dönemde kıskanç insanların negatif enerjilerine karşı savuma kalkanlarınızı hazırlayın ve başarınıza müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin.   Aracınız varsa problemler yaşayabilirsiniz. Aracınız için gerekli bakımları yaptırmak olası bir sorunun önüne geçebilir. Geçmişte size zarar veren kişilerin haksızlığının ortaya çıkması ile maddi manevi hakkınızı almanın haklı gururunu yaşatacak sizlere. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Boğa’lar yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar ve onların sayesinde tanıyacağınız birinin yakın ilgisi ile şaşırabilir ve bir anda kendinizi aşkın seline kaptırabilirsiniz. Beraberliği devam eden Boğa’lar ise emek verdiğiniz aşkın karşılığını yine aşkla güvenle ve minnet duyguları ile alacak beraberliğinizin keyfine vararak aşkın yüceliğini güven içinde yaşayacaksınız.

İKİZLER: Bu ay sizler içi iş hayatınızda ortaklıklarda ya da devam eden işinizde kendi isteğinizle yol ayrımları yaşayabilirsiniz. 10 Ocak 18 Ocak tarihleri arasında İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. İş ve özel yaşamınızda  gerginliklere geçmişte yaşanan sorunların üzerinde durmanıza eş ya da sevgilinize haksız davranışlar içinde bulunmanıza neden olabilir. Gün geçtikçe şiddetlenen tekrarlayan tartışmaların içinde kalabilirsiniz.  Sevdiğiniz insanı kaybedecek davranışlar içinde olmamalısınız. 20 Ocaktan itibaren Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler sizlerde kalıcı beraberliklere adım atabilir ve geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir beraberliği devam eden evli İkizler duygularınızı korkusuzca ifade etmelisiniz  ki AŞK kazansın.

YENGEÇ: Ay’ın ilk 10 günü ; Finansal konularda şansınız oldukça yüksek bu ay arkadaşlarınız aracılığı ile  yeni iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz. Gökyüzü sizlere seçimlerinizle başarıya ulaşabileceğiniz etkileri beraberinde getirmekte Değişim enerjisini akılcı karşılayın memnun olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. Gizlilik bu ay önem kazanmakta fikirleriniz çalınabilir! Özel yaşamınızla ilgili bir anlık öfke yada duygusallıkla 3ncü şahıslarla yaptığınız  paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın ve özel yaşamınız adı gibi özel olsun kendi içinizde birlikte olduğunuz insanla her türlü sorunu tol ere edebilirsiniz ama bunu başkaları ile yapabilmenizin zorluğu nu düşünerek hareket edin. 21 Ocaktan itibaren Özel hayatınızda da eşinizle sorunları aşmak için harekete geçmeli ve ilişkinizin gidişatını onun size yaklaşımına göre birlikte kararlar alarak değerlendirmelisiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlıyor ve ruhunuzun derinliklerindeki güzellikler ortaya çıkmaya başlıyor ve siz yenileniyorsunuz. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı ve bu yolda ilerlemelisiniz.

ASLAN:  Enerjisi güçlü ve doğru şekillendirebildiğiniz takdirde kalıcı etkileri beraberinde getirebilecek bir ay karşılıyor sizleri. Hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz iş ve özel yaşamınızda  tüm ilişkilerinizde bir ayıklanma arınma süreci gitmesi gereken gidecek kalmayı tercih edenler sizi gerçekten seven anlamak için çaba gösteren size değer verenlerle fikir birlikleri sevgi ve güzellikleri paylaşacağınız kişiler olacaktır. Güveninizi suiistimal edecek iş arkadaşları yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Gerçeklerden uzaklaşmadan yaşananlara bahaneler üretmeden insanları olduğu gibi kabullenmeli ve herkese hak ettiği değeri vermelisiniz. Ancak bu sayede kendi doğrularınızı bularak başarılı olabileceksiniz. Yine bu dönem içinde seyahatlerde problemler yaşanabilir. Kişisel güvenliğinizle ilgili konular da da dikkatli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Aslan’lar bu ay doğru yerde doğru zamanda olmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

BAŞAK: Yeniliklere, Huzura, Değişimlere, Size güzellik katan gelişmelere HAZIR olun! Bilinçaltınızda yaşanan çatışmaların yansıttığı olumsuzlukların farkına varın ve yüzleşin kendinizle yaşanmışlıklarınızla; Sizler Satürn’ün ciddi ve güçlü insanlarısınız gücünüzü ele alın ve cesaretle çıkın hayatın her rengini içinde barındıran o büyük sahnesinde kararlı bir şekilde yerinizi alın. Eş yada sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aynı şekilde işinizle ilgili konularda da elinizden kaçan bir fırsatın daha iyi şartlarda karşınıza çıkması da bu ayın getirileri arasında. İşinizle ilgili resmi bir konuda küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanabilir. 18 Ocak sonrası İş hayatınızda zam yada ikramiye alabilirsiniz. Süreklilik arz etmeyen bir işiniz varsa bu sure içinde daha profesyonel düşünmeli işinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli istemeyi bilmelisiniz! Bekar Yay’lar ay sonuna doğru bir arkadaşınız aracılığı ile tanıyacağınız biri hayat arkadaşınız olabilir.

TERAZİ: İş hayatınızda ortaklıkları olan Teraziler ortağınızın sizden sakladığı bir takım gerçekleri öğrenebilir iş ve arkadaşlık ilişkinizi bitirerek işinizin kontrolünü tamamen kendiniz alabilir ikili ilişkileriniz ve dostlarınız aracılığı ile kısa sure içinde istikrarı yakalayabilirsiniz. Bu ay içinde yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmeli. Okuduğunuzu doğru anladığınızdan emin olmadan hiç bir resmi evrakın altına imza atmamalısınız. Eğitim hayatı devam eden ve eğitim sektöründe görev alan Teraziler kendinize güvenerek hareket ederseniz her şey sizin beklediğinizden çok daha kolay ve hızla ilerleyecektir. Bu dönemde meditasyon ibadet gibi ruhsal olarak güçleneceğiniz aktivitelere yönelmelisiniz.  Finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Teraziler  21 Ocaktan itibaren eşten gelecek destekle hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bekar Teraziler sizlerde iş arkadaşlarınızdan birinin aşk ve samimiyet dolu ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

AKREP:  Arzularınızın yoğun ve yönlendirici olduğu bir aydasınız. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor. Zorluklardan sonra gelen kolaylıklar kararlı tavırlarınız sizi yaşamın her alanında söz sahibi ve başarılı kılacak. Özel hayatınızda evli Akrep’ler sorunlu bir ilişkiniz varsa şiddetli tartışmalar hakaret varan kırıcı sözler duyabilirsiniz eşinizden. Sakin olun ve  bu sancılı süreci sizde aynı şekilde karşılık vererek daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmeyin. Kararlılıkla sıkıntıya son noktayı koyun ve yeni başlangıçlara doğru huzurla yol alın. Retro süreci içinde hukuksal konularda resmi dairelerle ilgili bir takım prosedürler le karşılaşabilirsiniz. Hakkınızı aramalı ve olası bir yanlışı düzeltmek için çaba göstermelisiniz.  Bekar ve ilişkisi devam eden Akrepler beraberliğiniz çok daha tutkulu ve heyecanlı bir hal alabilir. Geçmişte yaşanan pişmanlığını duyduğunuz bir aşk hikayeniz varsa o insanı hala seviyor ve sevildiğinize inanıyorsanız aşka teslim olun ve sevginin peşinden cesaretle gidin. Emin olun hak ettiğiniz mutluluğu alacaksınız. İş hayatınızda ise 22 Ocak 29 Ocak tarihleri arasında son derece şanslı etkiler söz konusu finansal olarak güçleneceğiniz bir dönemdesiniz.

YAY: Ay’ın ilk 10 günü çalışma hayatı içinde olan Yay’lar işinizle ilgili konu ve projelerde yanlış anlaşılmalar ve yanlış yönlendirmelerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli davranın. Başkalarının ne dediğinden çok siz yapmanız gerekenlere odaklanın kazanın. Ailenizi de ilgilendiren geçmişe dayalı bir takım konu ve olayları gündeminize getirecek. Geçmişte çözüme kavuşturulmamış sürüncemede kalmış pek çok meselenin iç yüzü tüm çıplaklığı ile ortaya çıkabilir ve bunun sonucunda alınan yeni kararlar aile bağlarınızı güçlendirirken maddi konularda da ortaklaşa hareket etmenin avantajları ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konular özellikle evli Yay’lar eşinizi arkadaşlarının yaptığı yanlış davranışlardan sorumlu tutar tarzda hareket etmemek olmalı, Ayrıca resmi evraklar anlaşmalar dikkat gerektiren konularda yeni bir başlangıç yapmamak olmalı. 16 Ocaktan itibaren Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu uzun zamandır yalnızlıktan şikayet ediyor, Aşkı anlamsız ve kendinizden uzak bir duygu olarak tanımlıyorsanız. Aşk en tutkulu en saf en heyecanlı hali ile titretecek yüreğinizi… Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilir yılın ilerleyen zamanlarında ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. Evli Yay’lar sizde eşinizi sevginizle daha fazla sahiplenecek ve iç huzursuzluklarınızı sevgiyle huzur ve mutluluğa döndüreceksiniz. Bebek sahibi olmak isteyen Yay’lar bu ay ailenize gelecek yeni bir Bebeğin müjdesini alabilirsiniz.

OĞLAK: Gökyüzü uzun yıllardır hayatınızda  olan arkadaşlar kardeşler çocuklarınız ya da diğer aile bireylerinizle ilgili yüzleşmelerle karşılaşacağınız bir ayda olduğunuzu vurgulamakta. Uğurlarına sayısız fedakarlık yaptığınız insanların nankör tutumları ve gerçek yüzleri ile karşılaşacağınız haksızlıklar sizin sapla samanı karanlıkla aydınlığı ayırt etmenizi sağlayacak. Duygusal olarak sarsılsanız da. Bilmelisiniz ki geçmişte yaşanan gününüze yansıyan pek çok olumsuzluğun başlıca mimarlarının sizin müdahaleniz olmaksızın ortaya çıkması sizin görmezden geldiğiniz sizi gerçekten seven kişi ya da kişilerin değerlerini anlamanızı sağlayacak. Ay’ın ilk 10 günü İletişimde işinizle ilgili zamanında yerine ulaşmayan evraklar yüzünde zor durumda kalabilirsiniz. 14 Ocaktan itibaren her şey sizin için olumlu şekilde gelişecek size zarar veren alışkanlıklarınızdan kişilere pek çok şeyi yaşamınızdan uzaklaştıracak her gelen günle sevginin gücü ile huzur bulacaksınız. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlaklar sizlerde birlikte olduğunuz insanın sevgisi ilgisi ile ilişkiniz çok daha keyifli ve huzurlu bir hal alacak ve geleceğe yönelik kararlar almak için fikir birliği edeceksiniz…

KOVA: Ay’ın ilk 15 günü sizler için finansal konularda ve iş hayatınızda fazlası ile etkili enerjileri barındırmakta. Hızla gelişen olaylar yeni kazançlara elde etmenize yeni insanlar tanıyarak işbirlikleri ile maddi olarak gücünüze güç katmanıza yardımcı olacak. Yeter ki kendinize güvenin ve başkalarının yönlendirmeleri ile değil kendi düşüncelerinizle ilerleyerek hareket edin. Geçmişte yapılan hatalar gün yüzüne çıkabilir ve bu durum sizlere hukuksal ve maddi külfetler getirebilir. Sizlere tavsiyem hatalarınızı telafi etme çabası içinde olun aksi halde zor olan durum daha da zor bir hal alabilir. Ayrıca Retro süresince internet üzerinden alışveriş te bulunmak finansal kaynakları değerlendirmek kayıplara neden olabilir. Yeni iş teklifleri alım satımlar için de beklemede kalınması gereken bir dönem. İmza altına almanız gereken evraklar varsa bu sure içinde okuduğunuzu anladığınızdan emin olun aksi halde ilerleyen zaman içinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 19 20 21 Ocak tarihlerinde işinizle ilgili kontrat sözleşme gibi yasal belgeler imzalamamaya özen gösterin.  Aşk hayatınızda uzun yıllara dayanan bir evlilik ya da beraberliğin içindeyseniz son bir kaç aydır yaşanan sıkıntılar üzerine çözüm odaklı konuşun ve birlikte kararlar almayı deneyin seviyor ve seviliyorsanız öfkenin Aşk’ı sarsmasına müsaade etmeden karşılıklı olarak birbirinize anlayışlı davranmalı ilişkinizi daha heyecan verici keyifli hale getirmek için çabalamalısınız. Bekar Kova’lar  sizlerde ayrılık yaşadığınız sevgilinizle bir araya gelebilir aşkın coşkusunu kaldığınız yerden yenileyerek yaşayıp yaşatabilirsiniz.

BALIK: Gökyüzü ay’ın ilk 15 günü haftası İş hayatınızda planlı olmanız  anlık kararlar ve tereddütlere yer vermeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız ya da iş değişikliğine yönelmek istiyorsanız beklemede kalmalı var olan şartları iyileştirmek için hareket etmelisiniz. Eğitim hayatı devam eden ve eğitim sektöründe görevli olan Balıklar engellendiğiniz haksızlığa uğradığınız konularda öylesine sürpriz gelişmeler yaşanabilir’ ki hepimizin seçimlerimizle cennetimizi de cehennemimizi de şekillendirdiğimizi çok daha iyi anlayacaksınız yaşadıklarınızla. Evli Balık’lar sizlerde bugünlerde eşinizin aşırı eleştirel davranışları karşısında ona nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Sakin kalın ve olağanüstü sabrınızı sonuna kadar ortaya koyun bu durum gökyüzünün küçük bir sınavıdır ilişkiniz adına. 28 ocakla  birlikte her şey kendiliğinden yoluna girecek ve siz maddi manevi güzelliklerin huzurunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

NOT: Aylık yorumlarınızı Güneş = Yükselen ve Ay Burçlarınızla birlikte okuyunuz.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Dr.Astrolog Şenay DEVİ

İletişim:+902125833275

GSM:+905392061953

GSM:+905432508009

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI