08-10-2023 15:22:21

ASATROLOG ŞENYA DEVİ: EKİM AYI BURÇ YORUMLARI

 ASATROLOG ŞENYA DEVİ: EKİM AYI BURÇ YORUMLARI

 

Koç burcu

Koç burcunda doğan kişiler bu ay daha iyi bir kariyer başarısına sahip olabilirler. Ayrıca iş hayatında olan buçları için için daha yüksek kar elde edilecek ve satışlarda bir önceki aya göre artış olacak. Üstelik bu burçlar için yurtdışına seyahat etme fırsatları daha fazla.

Bu ay eğitim açısından Koç burcunda doğan insanlar için olumlu olacak. Verimlilikleri artacak ve rekabetçi sınavlara giren öğrenciler bu ay başarılı olabilirler. Aile hayatı açısından bu kişiler aile hayatında sıkıntılar yaşayabilirler. Öte yandan aşık olan Koç burcu bu ayı cesaretlendirici ve motive edici bulacak, aşk duygularını partneriyle açıklayabilecek ve bu da evliliğe yol açacaktır.

Ekim , buçları için çok fazla para kazanamayabileceklerini ve gelecek için para biriktiremeyebileceklerini öngörüyor. Bunun dışında Koç burcu burçlarının ciddi sağlık sorunlarından kaçınmak için sağlıklarına dikkat etmeleri de öneriliyor. Sorunlarla başa çıkmak için Cumartesi günü 17 kez “Om Mandaya Namaha” zikredebilirsiniz.

Boğa burcu

İş değişikliği veya iş transferleri fırsatları olabileceğinden, bu ay Boğa burcu insanları için kariyer açısından ortalama bir ay olacak. Ayrıca teşvik ve ödül şeklindeki yardımların alınmasında da gecikmeler yaşanabilir. Her gün 108 defa “Om Durgaya Namaha” zikretmek mali konularda size yardımcı olabilir.

Ayrıca Boğa burcunda doğan öğrenciler, Merkür'ün beşinci evdeki konumundan faydalanarak hem okul hem de aile yaşamlarında başarılı olmalarına olanak tanır. Bununla birlikte, aşık olanlar bu ay boyunca aşkta huzur bulacaklar ama kıskançlıklar sorunlara yol açabilir ve zaten evli olanlar da evlilik hayatına uyum sağlamakta zorlanabilirler. Bu buçları için sağlığı hakkında konuşursak, bu ay boyunca hafif sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak ciddi bir sorun yaşanmayacaktır.

İkizler burcu

Ekim , buçları için için olumlu sonuçlar öngörüyor ve onlar çeşitli iş olanaklarına sahip olacak ve gelişmek için özel becerilerinden yararlanabilecekler. Aile hayatı açısından, Jüpiter'in Ay burcundan itibaren on birinci eve geçişi aile birliğini destekleyebilir ve çatışmaları çözebilir.

Mali açıdan, gezegenlerin elverişli konumu nedeniyle, Ekim 2023'te hatırı sayılır miktarda para kazanıp tasarruf edebilirsiniz, bunun sonucunda mali durumunuz iyileşecektir. On birinci evdeki Koç burcundaki Jüpiter'in, beşinci evdeki Rahu ve Ketu ile kavuşumu, buçları için daha huzursuz ve gergin hissetmesine neden olabilir, ancak Merkür'ün dördüncü evdeki yararlı yerleşimi, sağlık konusunda daha fazla rahatlık sağlayabilir. Buçları için sağlığı bu ay genel olarak iyi olacak. Daha olumlu sonuçlar elde etmek için günde 41 kez "Om Namo Bhagavate Vasudevaya" söyleyin ve Çarşamba günü engelli insanlara yiyecek bağışında bulunun.

Yengeç

Yengeç buçları içini iş baskısıyla ve kariyerlerinde sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirler. Bir firmanız varsa, planlı bir programa bağlı kalmanız ve diğer pazarlara açılmaktan kaçınmanız çok önemlidir. Eğitim alanında da, Yengeç burcunda doğan kişiler eğitimde zorluklar yaşayabilir ve dikkat dağınıklığı yaşayabilir., günde 20 kez “Om Somaya Namaha” zikretmenizi öneriyor.

Aşkta ve evlilikte aile içi iletişim sorunları ve romantik hayal kırıklıkları nedeniyle zorluklarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu alanlardan keyif alabilmek için kişi bu ay aşk ve evlilik hayatında değişiklikler yapmalıdır.

Kanser buçları içini, ödemelerin alınmasındaki gecikmeler ve beklenmedik mali kayıplar nedeniyle maddi zorluklar da yaşayabilirler. Sağlık açısından da buçları içinde diş ağrısı, göz tahrişi, bacak ağrısı ve sindirim sorunları olabilir.

Aslan

Aslan burçları için iyi haber; Jüpiter'in Ay burcuna olan olumlu açısı nedeniyle mükemmel kariyer sonuçlarına sahip olacaksınız. Görev yöneticisi Satürn kariyer zorlukları getirse de, bu buçlar için başarılı bir kariyeri olabilir. Bu da dahil olmak üzere akademisyenler akademik başarı da bekleyebilirler.

Ekim Burcu, bu ay boyunca evli ve evli çiftler arasında daha fazla romantizm yaşanacağından, Ekim Aslanlar için romantizm ve evlilik açısından harika bir ay geçireceğini açıklıyor. Bununla birlikte Aslan buçları içini iyi para kazanmak için harika bir fırsata sahip olacaklar. Ancak Satürn'ün yedinci eve yerleştirilmesi büyük faturaları ödemeyi zorlaştırabilir ve öngörülemeyen maliyetleri gerektirebilir.

Sağlık açısından buçları için, Jüpiter'in olumlu yönünden yararlanabilirler, bu da onların sağlıklarını korumalarına yardımcı olacaktır. Ancak düğüm gezegenleri Rahu ve Ketu'nun bu ay Ekim 2023'teki geçişi mide sorunlarına ve görsel sorunlara neden olabilir. Aslanlar her gün 21 kez “Om Bhaskaraya Namah”ı söylerlerse daha iyi sonuçlar elde edebilirler.

Başak

Bu ay boyunca, buçları için ılımlı kariyer sonuçlarına sahip olacaklar ve işlerine karşı daha derin bir tutku, bağlılık ve coşku hissinin yanı sıra, iyi performans gösterme ve hem iş hem de iş dünyasında gelişmek için inisiyatif alma dürtüsüne sahip olabilirler.

Bunun tersine, öğrenciler çalışmalarına odaklanmakta zorluk yaşayabilirler ancak Jüpiter'in dokuzuncu eve yerleştirilmesi onlara gizli güçler ve sezgisel duyular bahşedebilir. Bunun dışında Başak burcu insanının aşk hayatının yanı sıra aile hayatında da ufak da olsa bir çatışma ihtimali vardır. İş dünyasında girişimciler, aynı anda başka işletmeleri de yönetiyorlarsa kar elde etmekte zorlanabilirler ve rakipleriyle rekabet edemeyebilirler. Her gün 41 defa “Om Rahave Namaha” veya “Om Kethave Namaha”yı söylemek, yaşamdaki sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilir.

Sağlık açısından Başak burcu insanları bu dönemde obezite sorunlarıyla karşı karşıya kalabilecekleri için sağlıklarına, beslenmelerine ve günlük rutinlerine daha fazla dikkat etmek zorunda kalabilirler. Neyse ki 19 Ekim 2023'ten sonra sağlığınız iyileşmeye başlayacak.

Terazi

Kariyer açısından Terazi burcu insanları işlerinde hatalar yapabilirler yine de işlerinde olumlu sonuçlar elde etmeyi başaracaklar ve yeni kariyer fırsatlarına maruz kalacaklar. İş dünyasındaki Terazi burçları için Jüpiter'in avantajlı konumundan yararlanabilir ve yeni iş girişimleri onlara faydalı görünebilir. Terazi öğrencileri aynı zamanda akademik kariyerlerinde gelişme fırsatları da elde edecekler.

Terazi Burcu'nun aile hayatı ve aşk hayatı hakkında konuşursak, ailede mutluluk eksikliği yaşanabilir, romantik ve evlilik hayatları iniş çıkışlarla dolu olabilir. Her gün 41 kez “Om Kethave Namah” söylemenizi öneririz.

Şimdi Terazi buçları içinin mali durumundan bahsedersek, düşüşler olabilir ancak güçlü ücretler ve tasarruf yapma yeteneği şeklinde ilerleme fırsatları da olacak. Sağlık açısından bu ay Terazi burcu sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Ancak Jüpiter'in bu aydaki yedinci evdeki transit hareketi onların iyi kalmasına izin verebilir.

Akrep

Ekim Akrep Burcu, bu ayın bu kişiler için ortalama bir ay olabileceğini, çünkü iş yerinde dikkat kaybı, iş değişiklikleri veya işe ilgisizlik gibi mesleklerinde zorluklarla karşılaşabileceklerini gösteriyor. Öğrenen Akrep burcu insanları çalışmalarda tutarsızlıklar görebilir, bununla birlikte Akrep burcunun aile hayatı da sekteye uğrayabilir. Endişelenecek bir şey yokken, günde 108 kez “Om Kethave Namah” söyleyebilir ve faydasını görebilirsiniz.

İlişkiler ve evlilik söz konusu olduğunda bu kişiler, bazı ego sorunları nedeniyle hayat arkadaşlarıyla çatışmalar yaşayabilir. Bu nedenle ilişkinizde dikkatli olmanız tavsiye edilir, eğer evlenmeyi planlıyorsanız ertelemeniz daha iyi olur.

Bununla birlikte çeşitli mali sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz. İş yapan buçları için orta düzeyde bir başarısı olabilir, ancak en iyisi yeni ortaklıklara veya ticari işlemlere girişmemektir. Sevgili Akrepler, Rahu altıncı evde ama Jüpiter ve Satürn dördüncü evde, bu da rahatsızlığa ve maddi zorluklara neden olabilir. Bunun yansımalarını önlemek için günde 41 defa “Om Mandaya Namaha” okumalısınız.

Yay Burcu

Yay burcu insanları kariyerlerinde karışık sonuçlar yaşayabilirler. Kariyerinizde istikrar olacak ve bu dönem size gelir ve sosyal haklarda artış sağlayacaktır. Ayrıca iş kurmayı planlayan bireyler için harika bir an olabilir. Ayrıca öğrenciler okulda en iyi sonuçları elde edebilir ve yüksek öğrenim için yurtdışına gitme fırsatlarına sahip olabilirler.

Aile hayatı açısından bu ay Yay burcu insanları için oldukça fantastik bir ay gibi görünüyor. Bir gezi planlayabilir veya aile üyeleriniz arasında bir buluşma düzenleyebilirsiniz. Ekim Horoskopu, aşk ve evlilik hayatınızda da harika başarılar elde edeceğinizi söylüyor. Aşık olanlar aynı zamanda ruh eşleriyle evlenme şansını da bulabilirler.

Mali açıdan konuşursak, bu kişiler Satürn'ün üçüncü evde, Jüpiter'in beşinci evde ve Venüs'ün dokuzuncu evde bulunması nedeniyle önemli mali kazançlar elde edebilirler. Bu ay yaşamdaki bu kadar çok pozitiflik ile buçları için formda ve sağlıklı kalacaklar ve bu onların yaşamdaki coşku ve zevklerini korumalarına yardımcı olacak. Bu bereketleri çoğaltmak için her gün 108 defa “Om Mandaya Namaha  okumanız faydalı olacaktır.

Oğlak

Ekim ayı kariyerinizde size karışık sonuçlar sunabilir. Olumlu iş sonuçları ve yurt dışına çıkma fırsatları elde edebilirsiniz. Kendi işi olan buçları için ciddi rekabetle karşılaşabilir, bu nedenle iş stratejilerini uyarlamaları gerekir.

Ekim Burcu, Rahu'nun dördüncü evdeki konumu nedeniyle buçları için akademik çabalarında daha fazla çalışmaları gerekebileceğini ve bunun da dikkat dağınıklığına ve konsantrasyon bozukluklarına yol açabileceğini ortaya koyuyor. Ayrıca buçları için aile veya aşk ilişkileri de bazı istenmeyen çatışmalar, karşılıklı anlayış eksikliği, ego sorunları ve mülkiyetle ilgili sorunlar nedeniyle etkilenebilir. Buçları için, aile üyeleri ve eşleri arasında daha iyi bir uyum sağlamak için aile içinde uyum sağlamaları gerekir.

Ayrıca Oğlak burcunda doğanlar hem kazançlarla hem de kayıplarla karşı karşıya kalabilirler. Satürn ikinci evde geri harekette olduğundan büyük miktarlarda paranın hızla elde edilmesini zorlaştırıyor. Sağlıktan bahsetmişken, Satürn'ün ikinci eve yerleştirilmesi ve geri hareketi göz ile ilgili sorunlara ve diş ağrısına neden olsa da, buçları için için büyük bir sağlık sorunu olmayacak. Oğlak burcu buçları içini günde 21 kez “Om Hanumate Namaha” okunması faydalı olacaktır.

Kova

Kariyerde Kova burçları zorluklarla yüzleşmek zorunda kalabilirler çünkü Satürn kendi burcunda birinci evde, Jüpiter ise üçüncü evdedir. Bu, artan engellerin ve istihdam baskısının yanı sıra stres ve sağlık sorunlarına da yol açabilir. İş yapanlar ise beklendiği gibi büyük karlar elde edemeyebilirler. Öğrenciler ayrıca daha yüksek sınavlarda veya rekabetçi sınavlarda beklenen sonuçları alamayabilirler. Şansınızı gerçekten artırmak istiyorsanız her cumartesi Shani Chalisa'yı okumalısınız.

Ayrıca aile hayatında da engellerle karşılaşmanız gerekebilir; evdeki olumlu atmosferi sürdürmek için ailede uyum sağlamanız gerekecektir. Aşk kuşları veya evli çiftler de anlaşmazlıklar yaşayabilir. Henüz evlenmemiş olanlar gecikmelerle karşı karşıya kalabilir, evli olanlar ise evliliklerinde uyum eksikliği yaşayabilir. Ekim Burcu'na göre Kova burçları, sağlıklarını da etkileyebilecek mali sıkıntılar yaşamak zorunda kalabilirler. Ekim 2023'te kaygı, sırt rahatsızlığı, uyku güçlüğü ve sindirim sorunları yaşayabilirler.

Balık Burcu

Balık burcu bu ay boyunca iş baskısı ve işlerinde zorluklar görebilir ve bu nedenle bazı kişiler iş değiştirmeyi düşünebilir. Terfi bekleyenler istenmeyen gecikmeler veya hayal kırıklıkları yaşayabilir. İş adamları için de bu ay avantajlı olabilir. Ekim , Hanuman Chalisa'yı okumanızı ve her gün 108 defa “Om Gurave Namaha” okumanız faydalı olacaktır.

Neyse ki bu ay, rekabetçi sınavlara hazırlanmayı planlayan öğrenciler için harika bir zaman olacak. Bununla birlikte, kendilerine olan güvenlerinde bir artış hissedecekler ve bu da onların çalışmalarında daha iyi performans göstermelerine yardımcı olacak. Aile hayatı açısından bu ay bu kişiler için ne olumlu ne de olumsuz olacaktır. Ailede mutluluk eksikliği olabilir ancak karşılıklı uyum ve işbirliği sürdürülürse işler kontrol altında olacaktır. Bununla birlikte evli olanlar ve sevgililer partnerlerinden tam destek alacaklardır.

 

Mali açıdan, birinci evde Satürn, ikinci ve sekizinci evlerde Rahu ve Ketu ve ikinci evde Jüpiter nedeniyle maddi sıkıntılar yaşayabilirler ve iş dünyasında olanlar hem kar hem de zarar yaşayabilir ve rakiplerle güçlü rekabetle karşı karşıya kalabilirler. Buna ek olarak buçları için, bağışıklık kaybı ve güven eksikliği nedeniyle sağlık sorunları da yaşayabilirler. Bu nedenle sıkı bir diyete uymanız gerekebilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay DEVİ

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI