31-03-2024 22:54:02

DİVİNİA DÜNYAYA AÇILIYOR…

Divinia Güzellik Merkezi olarak, sektörde 24 yıllık bir tecrübeye sahip olan iş insanı Nuriye Çay başarısının sırrını Manşetteyiz Dergisine anlattı.
DİVİNİA DÜNYAYA AÇILIYOR…

 

Sizi tanıyabilir miyiz?

Nuriye Çay olarak 27 yıllık meslek hayatımda 2 yıl güzellik uzmanlığı okulunda eğitmenlik yaptıktan sonra Divinia Güzellik Merkezi olarak 24 yıllık bir geçmişimiz var. 1999 yılından bu yana Mecidiyeköy’de aynı lokasyonda devam etmekteyiz. O günden bu yana çok sevdiğim işimde hassas noktamız, yenilikleri en yakından takip edip en iyi ve orijinal hizmeti verebilen bir merkez olarak kendimizi adlandırıyorum.

Güzellik sektöründe Divinia markası adı altında verdiğiniz hizmetlerin ayrıcalıkları neler?

Divinia Güzellik Merkezi olarak hiçbir güzelliğin saklı kalmaması gerektiğine inanıyor, doğal ve doğru dokunuşlarla güzellikte sizin beklentilerinizi yaratıyoruz. Merkezimizde uzman kadromuzla yeni nesil ameliyata alternatif yöntem ve uygulamalarla güzelliğinizi, sağlıklı bakım temelleri üzerine inşa ediyoruz. Aynaya baktığınız her anda sizi mutlu edecek uygulamalara imza atıyoruz. Beslenme danışmanlığından, bölgesel zayıflamaya cilt bakımından epilasyona kadar birçok alanda sunduğumuz hizmetlerle yüksek standartlarla buluşturuyoruz.

Merkezinizde hangi yöntemler uygulanıyor?

Bölgesel zayıflama, Evolve, Velashape, Ultrashape, Soğuk Lipoliz, G5 Masajı, Lenf Dranaj, Ulteherapy, Altın İğne Uygulaması, Hydrafacial, Dermapen, Yosun Peeling, Medikal Cilt Bakım, Göz Çevresi Bakımları, Boyun ve Dekolte Bakımları, Bal Kabağı Bakımı, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, İsveç Masajı, Vücut Bakımı ve Peelingi uygulanmaktadır.

Yaz yaklaşırken önereceğiniz en etkili yöntem nedir?

Yaza merhaba demeden önce kişiye özel cilt bakım Scarlet Altın İğne protokolleri, Anti-Aging, Gözenek Sıkılaşma, Cilt Tonu Eşitleme uygulamaları ile  etkin sonuçlar alıyoruz. Bölgesel incelmede yeni nesil  Evolve ile 30 dakikada 30.000 mekik etkisiyle kasları çalıştırırken saten vücut germe başlığı  ile deriyi sıkılaştırıp, cilt dokusunda iyileşme ve  yağın vücuttan atılımını sağlıyoruz. Lenf Drenaj ve G5 Masajı ile minör kas ağrılarında rahatlama ve iyileşme sağlıyoruz.

Yeni projeleriniz neler?

Yurt dışında yeni bir güzellik merkezi projemiz hayata geçmek üzere adım atılmıştır ve bir ay sonra açılışımız vardır. En büyük hayalim, Divinia markamız ile cilt ve vücut bakım ürünlerimiz ile sektörde yer edinmeyi hedefliyoruz.

 

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI