15-10-2022 19:32:28

SON DAKİKA: Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti (Billur Kalkavan kimdir?)

Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan duyurdu. Kalkavan'ın vefat ettiğini öğrenen birçok ünlü isim sosyal medyada paylaşım yaptı.
SON DAKİKA: Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti (Billur Kalkavan kimdir?)

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Instagram hesabından yakın arkadaş olduğu oyuncunun fotoğrafını paylaşan yönetmen Hamdi Alkan, "Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur" mesajını yazdı. Hülya Koçyiğit, Tuba Büyüküstün, Seren Fosforoğlu, Armağan Çağlayan, Nurgül Köse, Yonca Evcimik , Uğurkan Erez, Doğa Rutkay, Ayşe Özyılmazel, Tuğba Özay ve Ebru Destan gibi ünlüler de sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

Billur Kalkavan’dan geçtiğimiz mayıs ayında üzücü bir haber gelmişti. Hamdi Alkan, 59 yaşındaki oyuncunun yaşadığı sağlık sorununu sosyal medya hesabından duyurmuştu: Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım.

'Zengin çocuğu olmak zor bir şey'Hayatını ve aile yapısını da anlatmıştıHaberi Görüntüle

SAÇLARI DÖKÜLDÜ, KİLO VERDİ

Özel bir hastanede tedavi gören ve bu süreçte en büyük destekçisi kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Buğra Bahadırlı olan Billur Kalkavan'ın, kemoterapi nedeniyle saçlarının döküldüğü ve kilo kaybettiği görülmüştü.

KORONAVİRÜS SONRASI HASTALIĞI ÖĞRENDİ

Ocak ayında koronavirüsü atlatan oyuncu, “O dönem virüsü normal geçirdim. Daha sonrasında göğsüm sıkışıp, rahat nefes alamadığım için hastaneye gittim. Filmde kanser olduğum ortaya çıktı. Ameliyat olmadım, birkaç yere sıçradığı için genel kemoterapi tedavisi görüyorum. Hiç kafaya takmıyorum” demişti.

İlişkilerdeki kıskançlıkları eleştirmişti'Aldatılmak kadınlarımızın eksikliğinden kaynaklanıyor'Haberi Görüntüle

SON DURUMUNU SEVGİLİSİ AÇIKLADI

Billur Kalkavan’ın sağlık durumu ile ilgili son açıklama Buğra Bahadırlı’dan gelmişti: Billur’un inşallah tedavisi iyi gidecek. İki kemoterapisi daha kaldı. Daha sonra doktor tekrar kontrol edecek. Gelişimi çok iyi. Tetkiklerden iyi sonuçlar geldiği için daha radyolojiye girmeden olumlu bir sonuç bekliyorlar doktorlar. Dram senaryosu oluşturmak isterseniz üzüleceğiniz çok şey var. Ama biz sürekli tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz. Bu sürecin içerisinden zihnen de sağlıklı bir şekilde geçmeye çalışıyoruz.

"ÖZÜR DİLERİM BİLLUR"

Billur Kalkavan'ın hayatını kaybetmesinin ardından oyuncu Doğa Rutkay'dan dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Kişiliğinden hiç vazgeçmeyen, olduğu gibi kalabilmenin en önde gidenlerindendi Billur. Ona göre, buna göre, şuna göre şekil değiştirdiğini hiç bilmem. Dobra dobra dolaşan, kedisi köpeğiyle hayatını zenginleştiren sağlam bir Cumhuriyet kadınıydı. Neşeli, sivri diliyle hemen fikrindekini masaya döken bir kadındı. Kendinden hiç şaşmadı! Pusulası hep sevgiden, mertlikten yanaydı. İyi kadındı Billur, çok iyi insandı. Çocukları getiremeden sana çekip gittin, özür dilerim Billur.

"ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ TANIYORDUM"

Hülya Koçyiğit ise sosyal medyada yayınladığı kareye, "Çok erken, çok üzücü. Çocukluğundan beri tanıdığım, güzeller güzeli Billurcum zamansız gidişine çok çok üzgünüm. O güzel yüreğin, müthiş enerjin ve dobralığınla anılarımızda yaşamaya devam edeceksin. Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun. Nurlar içinde uyuman dileğiyle" notunu düştü.

AYŞEGÜL ALDINÇ

Bir ihtimaldi iyileşmen. Sen her ne kadar bu melun hastalık karşısında dik dursan da gönderilerinden belliydi gittikçe irtifa kaybediyor oluşun. Ama ümit işte. Biz seni sevenler hep umduk. Söylediğin ve inandığın gibi yenebileceğine çok inandık. Senin gibi hayatında çok yönlü olup, kendini hep geliştiren çalışkan bir ruhun günbegün sağlıkça azalıyor olması çok acıydı. Tutunmaya çalıştın ama kayıp gittin kendi ellerinden. Neydi hayatının teessürü bilinmez. Çok üzgünüm çok. Güzeller güzeli, dik duruşlu, iradeli, sözünü sakınmayan canım kadın, gittiğin yerde mutlu ol. Ruhun sevinçle dolsun. Mekânın cennet, Allah’ın rahmeti üzerine olsun. Ailene, hayat arkadaşın canın Buğra Bahadırlı’ya sabırlar diliyorum. Bugün çok kayıplı, kara bir gün. Bartın’da göçük altında kalarak hayatını kaybeden canların da ruhları şifa bulsun. Yaralı kardeşlerimiz tez iyileşsin. Geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin. Ve tüm kalplerimizle yakardığımız gibi, bu son olsun!

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Eğer Billur Kalkavan'ı hiç tanımadıysanız... Sadece yanında olmak bile eğitirdi insanı. Mesela ne görürdünüz onda biliyor musunuz; elinde olmayanlar için şikayet etmek yerine olanlar için şükretmeyi. Kimsenin arkasından konuşmamayı, saygısızlık yapmadan açık sözlü, dürüst olmayı. Sevdiklerinle olduğun anı yaşamayı. Olduğun halinde saklanmadan gerçek olabilmeyi. Meraklı olmayı, hayatın bilgilerine aç olmayı ve o bilgileri başkalarıyla paylaşabilmeyi. Hata yaptığını kabul etmenin büyük bir özgürlük olduğunu. Zenginliğin parayla alakalı olmadığını, hayvanlarla da ssatlerce sohbet edilip hal hatır sorulabileceğini. Sevgi ve muhabbetin bu hayatın çarkı olduğunu ve aklıma gelmeyen bir sürü şey daha.<

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI