17-10-2022 20:33:56

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ KİMDİR?

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ KİMDİR?

Şenay Devi, İstanbul’ da doğdu. Profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy İnternational da tamamladı. Devi Uluslararası Vedic Astroloji Başkanı Guru Profesör Gary Gomes’in ve Türkiyede Vedic Astrolog Yücel Sügen’in öğretmen öğrencisi olup uluslararası çalışma ve araştırmalarına devam etmektedir.

Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik ve Hint Astrolojisi olan Devi 2007 yılında www.astrodeha.com internet sitesini 2008 yılında ise AstrodehA Danışmanlık Merkezini kurdu.; ”Hint Felsefesi üzerine” Doktorasını yapmıştır. 1 Aralık 2016 da Pandit Dr.David Frawleyin kurucusu ve başkanı olduğu Vedik Araştırmaları Amerikan Enstitüsünde Ayurvedik Astroloji üzerine 300 saatlik eğitim programını başarı ile tamamlayan Dr. Astrolog Şenay DEVİ uzmanlık alanlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

2008 yılından bu yana profesyonel olarak astroloji danışmanlığı yapmaya devam eden Devi Washington’da bulunan Kepler Collage Türkiye bölüm başkanı olarak Batı ve Hint Astrolojisi eğitimleri görevinde bulunmuş. Nisan 2020'de yine ABD de onaylı çok dilli eğitim sistemini kapsayan AstrodehA Astroloji okulunun da kurucusudur. Şenay Devi Ekim 2022 de  300 saatlik  eğitimi ile Finansal astroloji alanında uzmanlığını tamamlayarak finansal astroloji de analizlerini gerçekleştirecek.  Gerçekleşecek 25 Ekim tutulması ile ilgili ilk finansal analizi işe şöyle, 
Vedik astrolojide, bir kişinin hayatındaki finansal durum farklı yollarla analiz edilir. Ay ve Jüpiter, herhangi bir burçta zenginliğin ana göstergeleridir. Venüs, yaşamda lüks ve konfor sunar. Merkür, iş dünyasında başarı ve genel finansal refah için gezegendir. Benzer şekilde, herhangi bir grafikte finansal başarıyı değerlendirirken, ikinci ev birikmiş servet veya tasarrufları gösterirken, on birinci ev finansal kazançların ana evidir. Trine evler ile bağlantı kurduklarında, hayatımızda büyük bir zenginlik bahşederler. Finansal astroloji başlı başına uzmanlık gerektiren bir sistemdir. 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI