16-01-2023 18:10:31

SURVİVOR KÜRŞAT KİMDİR? Kürşat Juan nereli, kaç yaşında?

Survivor yarışması bu sezon yine izleyici ile buluşuyor. Birbirinden ünlü isimler yarışmada boy gösterecek. Bu isimlerden biri de Kürşat Juan... Yarışmacı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenler "Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor.
SURVİVOR KÜRŞAT KİMDİR? Kürşat Juan nereli, kaç yaşında?

2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olan Kürşat Juan, Survivor 2023'e katıldı. Şimdi hakkındaki bilgiler merak ediliyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI