Bülent Vural ile Lezzet Turu
  26-11-2022 20:20:00

BU OTELLER MUTLAKA LİSTENİZDE OLMALI

 

2022 yılı içerisinde işlerim sebebiyle deneyimle sahibi olduğum 4 otelden bahsedeceğim. Tatil veya iş amaçlı Adana, Fethiye, Milas ve Afyonkarahisar’da bulunan bu otelleri değerlendirebilirsiniz.

Adana Plaza Hotel

 

Adana çekimlerim sırasında tercih ettiğim otellerden biri Plaza Otel olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Adana otogarına yakın olması ve çekim yapacağım yerlere yürüyüş mesafesinde olması sebebiyle tercih ediyorum.

Ailenizle huzur içinde kalabileceğiniz, rahatınız için tüm detaylar düşünülmüş bir otel olduğunu söylemeliyim.

Enso Inn Hotel

Fethiye Kayaköy veya eski adıyla Levissi Mahallesi içerisinde 38 dönüm arazi üzerinde kurulu bir 3 ana blok içinde 37 oda ve 15 bungalov olmak üzere toplam 52 oda ile hizmet veriyor. Ailem ile bungalov da kalmayı tercih ettim. Otele bağımlı değilsiniz. Gününüzü mübadele ile terk edilmiş evlerin arasında geçirebileceğiniz gibi çevre koylara yakın olmasından dolayı aracınızla koylara gidip deniz sefası yapabilirsiniz. Ortam yoga için olduğu için uygun olduğunu hatırlatmak isterim.

Evcil hayvanlarınızı otel kabul ettiğini hatırlatmak isterim.

Roseira Beach Resort Hotel

Bodrum Milas hava limanına 8 km olan Roseira Beach Resort Hotel , Güllük ‘de yer alıyor. 2022 yılında Kırdağ Şirketler Grubu’na katılan otel kış sezonunda da hizmet veriyor. 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği kapsamında 4 gün otelde kaldım. Özellikle restoran bölümünde saatlerce oturmak isteyeceğinizi belirtmek isterim. Balık ve balık ürünlerinde de zengin bir mutfağı bulunduğunu söyleyebilirim.

İkbal Thermal Hotel & Spa

4. Uluslararası Afyon Gastronomi Festivali kapsamında İkbal Themal Hotel & Spa ‘da kaldım. Özellikle farklı bir hotel olduğunu söylemeliyim. Otelin dış tarafında bir alışveriş merkezi bulunuyor. İstediğiniz gibi alışverişinizi kahvenizi içmeniz mümkün oluyor. İçeriye girdiğinizde resepsiyon bölümünde kayıt alındıktan sonra size 2 adet giriş kartı veriliyor. Bugüne kadar rastlamadığım bir uygulama olduğunu söylemeliyim. Bir tanesini odanın elektrik sistemini sürekli çalıştırmak için kullanabiliyorsunuz. Notebook, cep telefonu şarj olurken odayı terk edebiliyorsunuz.

Dünya Mutfaklarından ve yerel lezzetlerden menülerle hazırlanmış bir restoranı bulunuyor. Otel personeli sizlerle yakından ilgilendiği gibi sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyorlar.

Ayrıca 3 yıl üst üste,  İkbal Themal Hotel & Spa  ‘En İyi Spa Resort’ ve ‘Destinasyon Spa Resort’ kategorilerinde pek çok saygın rakibini geride bırakarak Dünya’nın en iyileri arasında bu senede yerini aldı.

Dünyanın en fazla takip edilen seyahat ve yaşam stili dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler’ın prestijli okur değerlendirmesi olarak nitelendirilen “Okur Seyahat Ödülleri 2022” sıralamasında “Dünyanın En İyi Otelleri’’ listesi açıklandı.

İkbal Thermal Hotel & SPA; uluslararası platformda en prestijli seyahat dergilerinden biri kabul edilen Condé Nast Traveler’ın okuyucuları tarafından belirlenen “En İyiler” listesinde yer aldı.

Güzel sofralarda ve mekanlarda görüşmek dileğiyle

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI