"burçlar/gundem" İLE İLGİLİ HABERLER

Ay tutulması saat kaçta 2022? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den izlenecek mi, burçlara etkileri neler?
Kanlı Ay Tutulması tarihi ve saati, ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. 2022 yılının ilk Ay tutulması olarak bilinen Kanllı Ay Tutulması, Ay'ın Dolunay evresinde, Ay tutuması sırasında gerçekleşir. Kanlı Ay Tutulması 2022 ne zaman, saat kaçta olacak?
Soma faciası şehitleri anılacak
Manisa’nın Soma ilçesinde, 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasının üzerinden 8 yıl geçti.
Ay tutulması ne zaman, saat kaçta 2022? Kanlı Ay Tutulması Türkiye'den izlenecek mi, burçlara etkileri neler?
Kanlı Ay Tutulması tarihi ve saati, ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. 2022 yılının ilk Ay tutulması olarak bilinen Kanllı Ay Tutulması, Ay'ın Dolunay evresinde, Ay tutuması sırasında gerçekleşir. Kanlı Ay Tutulması 2022 ne zaman, saat kaçta olacak?
Son dakika: Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu normalin üzerine çıkıyor
Gelen son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde artarak hafta sonundan itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
Çocuk yaşta evliliklere geçit yok...
Çocuk yaşta erken ve zorla evliliklerin önlenmesi için çalışmalarını sürdüren UNFPA Türkiye ve Sabancı Vakfı işbirliğiyle 2019 yılında ilk fazı gerçekleştirilen Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi Projesi’nin ikinci aşamasına geçildi.
Twitter Hesap Dondurma Linki: Twitter Hesabı Nasıl Dondurulur?
Dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından Twitter popülaritesini korumaya devam ederken bazı kullanıcılar ise hesaplarını kapatma kararı veriyor. Gündemdeki konuların konuşulduğu, Twitter kullanıcılarını görüşlerini paylaştığı Twitter hesabını kalıcı olarak kullanmak istemeyenler hesap dondurma yöntemine başvuruyor. Sosyal medyaya bir süre ara vermek isteyen kişilerin kalıcı olarak hesabını kapatmasına gerek kalmıyor. Twitter hesap dondurma işlemi birkaç adımda yapılabiliyor. Ancak Twitter hesabınızı devre dışı bırakmak, hesabınızı kalıcı olarak silmenin ilk adımıdır. Twitter hesap dondurma nasıl olur? Twitter Hesap Dondurma Linki ile kolayca bilgi sahibi olup işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Para verip kadınları falakaya yatırdı, yetmezmiş gibi güzel-çirkin diye ayırdı...
Kayseri'de bir kargo şirketi çalışanı para verip kadınları falakaya yatırdı. Kadınlarda güzel, çirkin ayrımı yapan Erkan T.'nin, falakaya yatırdığı kadınlardan ''güzel'' dediklerine 500 TL, ''çirkin'' dediklerine ise 250 TL ödeme yaptığı ortaya çıktı.
O uçaktan düşenlerden biri de 19 yaşındaki genç futbolcu çıktı...
ABD’nin kargo uçağının iniş takımlarına tutunarak kaçmaya çalışan Afganların uçak havalandıktan kısa süre sonra düştüğü görüntüler dünyanın kanını dondurmuştu. Onlardan biri 19 yaşındaki milli futbolcu çıktı. Talihsiz gencin son sosyal medyada paylaştığı son sözleri yürek burktu. Genç futbolcu "Hayatınızın resmini kendiniz çizin. Fırçasını başkasına vermeyin" notunu düşmüştü.
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI