04-05-2024 09:37:03

ZEYNEP MİNA GÖKGÖZ KEMPO DÜNYA ŞAMPİYONU

ZEYNEP MİNA GÖKGÖZ KEMPO DÜNYA ŞAMPİYONU

IKF (International Kempo Federation)  Kempo Federasyonu tarafından 22-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 40 ülkeden 3000'den fazla sporcunun katıldığı Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türkiye, uluslararası arenada büyük bir başarıya imza attı.

 

Türkiye, Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda takım halinde dünya ikincisi oldu. Toplam 28 altın, 45 gümüş ve 106 bronz madalya ile büyük bir başarı elde eden Türk Milli Takımı, 632 maçta gösterdiği üstün performansla dikkat çekti.

Uluslararası Kempo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Amatto Zaharia, Türkiye Kempo Federasyonu Başkanı Halis Avşar ve Uluslararası Kempo Federasyonu Organizasyon Başkanı Tarkan Özçiçek liderliğinde düzenlenen şampiyonada Kempo Milli Takım Antrenörü Coşkun GÖKGÖZ'ün kızı Kempo Milli Takım Sporcusu Zeynep Mina GÖKGÖZ, 12-14 yaş kategorisinde, Beş farklı kategoride girdiği Dünya Şampiyonasında 1 Dünya Şampiyonluğu ve 4 Dünya üçüncülüğü alarak toplamda Beş madalya ile Şampiyonada adından söz ettirdi.

Zeynep Mina GÖKGÖZ'ün ayrıca Kempo Avrupa Şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonlukları da bulunmaktadır.

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI