26-09-2022 15:25:25

Rusya'da okulu kana bulayan saldırgan Nazi sempatizanı çıktı! İçeri 2 tabanca ve çok sayıda şarjörle girmiş

Rusya'nın Izhevsk bölgesinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 13 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı. Kan donduran saldırı sırasında güvenlik güçleri tarafından yakalanacağını anlayan saldırgan intihar ederken, olayla ilgili ortaya çıkan yeni detaylar da dikkat çekti. Okulu kana bulayan saldırganın üzerinde "nazi" sembolü bulunan bir kıyafet giydiği, saldırıyı gerçekleştirmek için iki silah ve çok sayıda şarjörle okula giriş yaptığı öğrenildi.
Rusya'da okulu kana bulayan saldırgan Nazi sempatizanı çıktı! İçeri 2 tabanca ve çok sayıda şarjörle girmiş

Izhevsk kentindeki Pushkinskaya Ulitsa bölgesindeki bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Rus haber ajansı TASS, saldırıda 13 kişinin öldüğünü ve 21 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Udmurtia bölgesinin valisi Alexander Brechalov, saldırının 88 numaralı okulda meydana geldiğini ve güvenlik güçleriyle ambulansların olay yerinde olduğunu açıkladı. Öte yandan saldırganın yakalanacağını anlayınca silahıyla intihar ettiği de öğrenildi.

KIYAFETİNDEKİ "NAZİ" SEMBOLÜ DİKKAT ÇEKTİ

Rusya'da yaşanan kanlı saldırı gündeme bomba gibi düşerken, olayla ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Yakalanacağını anlayınca kendi kafasına sıkan saldırganın üzerinde "nazi" sembollü bir kıyafet bulunduğu internete düşen görüntülerde de yer alırken, saldırganın okula iki tabanca ve çok sayıda mühimmatla girdiği görüldü.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI