25-09-2022 10:39:19

Kaybolan çocuklarını arayan aile, trafik kazasında ölen kişiyi görünce sinir krizi geçirdi

Bolu'da 5 yaşındaki otizmli çocukları kaybolan ailenin jandarma ekiplerinden yardım istemesiyle arama çalışmaları başlatıldı. 1 saat sonra yakınlardaki bir trafik kazasında, bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine koşan yakınları, sinir krizi geçirdi.
Kaybolan çocuklarını arayan aile, trafik kazasında ölen kişiyi görünce sinir krizi geçirdi

Bolu'da Ahmetler köyünde yaşayan Mehmet Akif Demirer'i bulamayan ailesi, jandarma ekiplerinden yardım istedi. Köyde ve çevresinde arama çalışması başlatıldıktan yaklaşık bir saat sonra D-100 kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi.

KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN ARABA ÇARPTI

Olay yerine giden ekipler, D-100 kara yolunun Bolu Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Akif Demirer'e, önce Z.K. idaresindeki otomobil, ardından A.U yönetimindeki otomobilin çarptığını tespit etti. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık personeli, çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Çocuğun cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan haber alarak kaza yerine gelen Demirer'in yakınları sinir krizi geçirdi.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI