25-01-2022 20:09:51 Son Güncelleme: 25-01-2022 20:12:51

İstanbul'da sokağa çıkacaklar bu tehlikeye dikkat!

İstanbul’da önceki gece meydana gelen yoğun kar yağışının ardından bugün de yeni tehlike ortaya çıktı. Öğleden sonra sıcaklıkların sıfırın altına inmesiyle birlikte don ve buzlanma yaşanmaya başladı. Sürücülerin ve sokağa çıkacak vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulunuldu.
İstanbul'da sokağa çıkacaklar bu tehlikeye dikkat!

İstanbul'da önceki gece tüm kentte hayat durduran kar yağışının etkileri sürüyor. Binlerce vatandaş, yolların tıkanması nedeniyle geceyi oteller ve konaklama noktalarında geçirirken, bugün de yeni bir tehlikeye ortaya çıktı.

 

SICAKLIKLAR SIFIRIN ALTINA DÜŞÜYOR

Kentte sıcaklıkların hızla sıfırın altına inmesiyle birlikte buzlanmalar başladı. Önceki geceki kar yağışının da etkisiyle yerde oluşan buz birikintilerinin daha da kayganlaştığı belirtildi.

SOKAĞA ÇIKACAKLAR DİKKAT

Araç kullanan ve sokağa çıkacak vatandaşların çok dikkatli olması gerektiği belirtilirken, akşam saatlerinde buzlanmanın etkisini artıracağı ifade edildi. Ara sokaklardaki minik buz kütlelerinin dahi tehlike oluşturabileceği vurgulandı.

Son Dakika! İstanbul'da tüm yollar açıldı, Trakya ve Anadolu'dan şehre giriş kısıtlaması kaldırıldı Kar yağışı cuma günü yurdu terk edecek, İstanbul'da hafta sonu yerini yağmura bırakacak Son Dakika: Kar yağışının esir aldığı İstanbul için 6 yeni tedbir! Kamu çalışanları yarın da izinli, üniversitelerde eğitime ara verilecek Gün ağarınca ortaya çıktı! İstanbul'da dün geceki hava durumu detayı tüyler ürpertti: -43 derece ölçülmüş

 

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI