11-03-2022 21:44:06

Ayça Özefe’den dinleyenin içini ısıtacak bir hikaye 'yine de sen'

Ayça Özefe’den dinleyenin içini ısıtacak bir hikaye 'yine de sen'

Ayça Özefe, yeni şarkısı “yine de sen” ile dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sony Music Turkey etiketiyle 11 Mart’ta yayınlanacak; sözü ve bestesi Ayça Özefe’ye, düzenlemesi ise Toprak Özcan’a ait şarkı için Ayça Özefe, “Müzik sayesinde kötü duyguların tutsaklığından kurtulmaya çalıştım. Kendimi en iyi anlatma yolum olan sözlerle müziği harmanlayarak, gerçek duygular ve hayallerle süslediğim anılarla oluşturdum ‘yine de sen’i” diyor.

“yine de sen” şarkısında dinleyiciye, kendini kötü hissettiği anlarda sığınacağı bir liman sunan sanatçı, sevginin kapsadığı güzellikleri de hatırlatıyor. Zaten bu yüzden “Sevmek, aşkın ötesinde, bitmesi çok zor olan bir kavram benim gözümde. Ankara ayazının bedenimi titrettiği anlarda, yüreğimin ısındığı zamanları düşünerek yazdığım bu şarkının, dinleyen kişinin, bir kişiye veya bir varlığa sevme duygusuyla bağlı ise, hayatın kısalığını ve sevginin değerini anlamasını istiyorum” diyor.

            11 Mart’ta tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak şarkının Özkan Özdemir yönetmenliğinde çekilen ve sanatçının youtube kanalından yayınlanacak klibinde de her şeye rağmen çabalayan kızgın ve üzgün bir insanı izleyeceğiz. Tüm bunlara rağmen de sevgisinin arkasında duran ve pes etmeyen… Ayça Özefe ekliyor: “Günümüzde her şeyin basitleştirilmesi ve güzel olan şeyin çabuk tüketilip ömrünün kısalmasından bıkan bir kadın bunu değiştirmeye çalışıyor. Benim için bu zamana kadar en duygusal ve kalbime dokunan şarkı ve şarkının ruhunu çok iyi aktardığımız bir klip oldu.”

            “yine de sen” 11 Mart’ta yayında olacak.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI