13-12-2020 10:30:00

Renkli enerji BEDENİN sana neler söylüyor - 3

Element: Hava 

Renk: Yeşil 

Varlığı: Özverili sevgi ve affetme potansiyeli dir. 

Potansiyel: Şifa 

Organlar: Dolaşım sistemi, akciğerler , göğüsler, kalp 

Fiziksel yansıması : Astım, bağışıklık yetersizlikleri , kalp ve dolaşım rahatsızlıkları

İçgüdü: sevgi 

Psikolojik yönleri: Umut, başkasına teslim olma, sevgi, şevkat ve samimiyettir.

Bezleri: Timus

Tezahürü: Denge 

Duygu ve hissediliş: Sevgi arayışı 

 

Frekansı düşük etkiler:

 

Ego, yüceltme, kızgınlık, bencillik, keder, yalnızlık, terkedilme ve ihanettir. 

Yeşil renk çamurlu veya sisli gibi gözüküyorsa, o kişide üç kağıtçılığı ve açgözlülüğü sergilerken; kahverengimsi bir tona döndüğünde ise kıskanç davranışların habercisidir. Bu negatif çizgiler kişinin katı ve olaylara karşı esneklik olmamasının nedenidir. 

 

Denge frekansında ki etkileri:

 

Dengeselliğin rengi olan yeşil aynı anda kalbin de yansıtıcı rengidir. Zümrüt renginin tonlarına büründüğünde şifayı temsil eder. Eril ve dişil alanın denge alnını temsil eder. Eğer birinin aurasında zümrüt yeşili rengi çokça bulunuyorsa, o kişinin şifa yeteneğine sahip olduğunu ve şifa sanatıyla alakalı olduğunun habercisidir. Işık tayfının merkezi rengi olan yeşil bir insanın aurasında görüldüğü takdirde ahenk, denge, uyum, esnek davranışların göstergesidir.

Yeşilin tüm açık tonları uyumlu olmayı, barışçı yapıyı, yakın alakayı ifade eder, genellikle anlaşması çok kolay insanlardır ama gerekli olduğu zaman son derece inatçı olabilirler. 

 

 ÖNEMLİ BİR NOT DÜŞMEK İSTİYORUM:

 

Timüsü dövmek terimini hepiniz duymuşsunuzdur bu kendi küçük ancak işlevi büyük organ tam olarak vücudun denge merkezini oluşturmaktadır ve kısaca da olsa bahsetmeden geçemezdim.  Vücudumuz da iman tahtası olarak tanımlanan tiroid bezinin altın da ve soluk borusunun önünde yer alan hayati organ timüs un sırların dan bahsedelim. Yapılan araştırmalar bize şunu göstermektedir  kanser dahil olmak üzere tüm bağışıklık sisteminin yöneticisi timus un büyük etkilerine karşın aktifleştirilmesi oldukça basittir. 

 Gün içerisin de 10 dk zamanınızı ayırarak timüse yapacağınız vuruşlar başta olmak üzere gülmek serotonin ve endorfin hormonlarını aktive ederek timus un canlı ve denge de kalmasına zemin oluşturacaktır.

Timus unuza yapacağınız küçük vuruşlarla hayatınızı dengelemenin mucize anahtarı artık elinizde.  

 
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI