Dinçer Karacalar'ın Manşeti
  Güncelleme: 22-03-2022 22:58:00   22-03-2022 22:37:00

Dinçer Karacalar'la Haftaya Dair...

 

 

Haftanın Mekanları

Mezeleriyle öne çıkan bir Restaurant “Kita’s”

 

Bu yılın Ocak ayında Şişli Bomonti’de Öğer Residence’ın altında açılan Kita’s Restaurant, yemekten anlayan ve en iyisinin peşinde koşan lezzetseverlere kaliteli yemek ve kaliteli hizmet anlayışıyla iyi bir servis sunmayı vadediyor. Bu lezzetlere akşamları süper güzel bir müzik de ekleyen mekan, kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen olağanüstü lezzetteki mezeleriyle fark oluşturmaya ve misafirlerinden tam not almaya başlamış bile.

 

Lezzet avcılarının yeni keşfi; SOSİSTANBUL

 

İştah açan sokak lezzetlerinin online olarak satışını yapan Sosistanbul, kaliteli, hijyenik, lezzetli ve ulaşılabilir yemek keyfi mottosuyla, imza ürünü şamfıstıklı Bratwurst sosisten sucuğa; gyoza çeşitlerinden steak burgere kadar geniş lezzet yelpazesinde ürünler sunuyor. Etkinlik, festival, piknik ve tekne turları için hizmet veren Sosistanbul; el yapımı ürünleri ile ev partilerinin de vazgeçilmez tedarikçisi olmaya aday!

Homend Artfood Serisi ile hayata tatlı dokunuşlar

 

Homend’in yeni serisi Artfood ile birbirinden keyifli ve lezzetli pastalar yaparak hem yaratıcılığınızı konuşturun hem de içinizdeki şefi ortaya çıkarın.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten Homend’in Artfood Serisi ile sadece özel günler için değil, istediğiniz her günü özel kılmanız için eşsiz pastaların mimarı olmak artık çok kolay.

Homend Artfood Serisi ile hayata tatlı dokunuşlar

 

 

 

4 YIL ARADAN SONRA KUBAT!

Dört yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşan Kubat'ın 'Koca Dünya' albümü bugün yayınlandı. Her dönem türkülere yenilikçi ve modern bir tarz katmayı başaran Kubat, 12'inci albümünde de geleneği bozmadı. Hazırlığı üç yıl süren 'Koca Dünya' 5 yeni ve 5 unutulmaz eserin yeniden düzenlemesinden oluştu. 

 

CAN SARIÇOBAN’IN İKİNCİ ROMANI

‘’DİYALEKTİK RÜYALAR’’ TÜM KİTAP MARKETLERDE YERİNİ ALDI!

 

Akıl yürüterek doğrulara ulaşmaya çalışan her gencin hikayesi!

 

Çağdaş sanatın yetenekli ismi, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Can Sarıçoban’ın heyecanla okuyacağınız ikinci kitabı ‘’Diyalektik Rüyalar’’ Tilki Kitap aracılığıyla tüm kitap marketlerde yerini aldı.

 

MODACI PINAR KERİMOĞLU YENİ YAŞINA PIRLANTALI PASTA İLE GİRDİ


Modacı Pınar Kerimoğlu, önceki akşam Etiler’deki Sahne İstanbul’da doğum gününü kutladı. Eşi Yücel Kerimoğlu’nun doğum gününe özel kapattığı mekana 100’e yakın davetli katıldı.
Bülent Ersoy başta olmak üzere, Fatih Ürek, Hakan Akkaya, Zuhal Topal, Zahide Yetiş, Selin Ciğerci, Necati Ateş, Beste Korkmaz, Korhan Saygıner ve Züleyha Ortak gibi ünlü isimlerin katıldığı partide Cenk Eren sahne aldı.

 

Çarpıcı Renkler  Yeni Sezonda Ayakkabı Dünyası’nda!

Ayakkabı Dünyası, sezona ilham veren renk ve modelleriyle 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor. Capcanlı renklerin ve ışıltının öne çıktığı Provoq’un yeni koleksiyonu ile kadınları moda dolu bir sezon bekliyor. Modanın en rahat halini sunan Eclipse’in yeni koleksiyonunda bulunan modern detaylar ise bu sezon konfora şıklık ve tarz katıyor.

 

 “Mavi.com Yenilendi, Şimdi Sıra Sende” diyerek

herkesi deneyimlemeye davet ediyor

Mavi, online alışveriş sitesi mavi.com’un hem ara yüzünü hem de müşteri deneyimini yenileyerek “Mavi.com yenilendi, şimdi sıra sende” söylemiyle ziyaretçileriyle buluşturdu. Daha dinamik, daha kolay, daha renkli, daha ilham dolu yepyeni mavi.com’un kalbinde ise en kolay jean alışverişi Mavi’den yapılır iddiası yatıyor.

 

Genç yetenek Yiğitcan Şahin'in yeni şarkısı yayında



Daha önce yayınladığı "Hangimiz Mutlu", "Neye Yarar", "O Benim" şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Yiğitcan Şahin, yeni şarkısı "Giden Gitti" ile müzikseverlerle buluştu.
Ego, savaşlar ve yalanlar üzerine biten bir aşk hikayesini anlatan şarkının sözleri Birgül Dikmen'e, müziği Yiğitcan Şahin'e ait. "Giden Gitti"nin güncel pop altyapısında ise Oğuz Okuyucu'nun imzası yer alıyor.

 

Avrupa ve Türkiye’de

Ses Getirecek

Şarkılarıyla Avrupa ülkeleri ve Türkiye'de ses getiren Uriel Salnaitis, dünyaca ünlü sanatçıların yer alacağı yeni projesi üzerinde çalışmaya başladı.

Şarkılarıyla Avrupa ülkeleri ve Türkiye’de ses getiren Uriel Salnaitis, dünyaca ünlü sanatçıların yer alacağı yeni projesi üzerinde çalışmaya başladı. Kısa sürede hit haline gelen şarkılarıyla Avrupa’da ses getiren Uriel, iki sürpriz dünyaca projeyle müzikseverlerle buluşacak.

 

DÜNYA STARI HALI REKLAMINDA OYNAYACAK

 

Dünyaca ünlü Fransız aktör Samy  Naceri, ‘Fustat Life(Belemir Halıları)’nın  2022 reklam yüzü oluyor.

TAXİ film serisiyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Samy Naceri, reklam filminde oynamak için Türkiye’ye geldi. Fustat Life (Belemir Halıları) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Elmalı ile bir araya gelen Naceri, Mart ayının sonlarında çekilecek olan reklam filmi için el sıkıştı. Türkiye’de ilk kez bir projede yer aldığını söyleyen Samy Naceri,’Türkiye’yi çok seviyorum. Çekilecek olan halı reklamının büyük beğeni toplayacağına inanıyorum’ dedi.

 

Zamanın Ötesine Götüren Sunumlar Bambum’da 

Bambunun doğallığını Ottoman desenleri ile birleştiren Bambum, 6 kişilik fincan takımı ile kahve sunumlarında göz dolduruyor. Ters açılı bambu tabakları ve el boyama zarif fincanlarıyla zarafeti kazanan Bambum Ottoman kahve takımı, Türk kahvesi keyfinizi ikiye katlıyor. Sunumlara otantik bir hava kazandıran Bambum Ottoman 6 kişilik kahve takımı, zamanın ötesine götüren tasarımıyla iddialı sunumlara eşlik ediyor.

 

Camper Yaz Koleksiyonunda 

Kumaş Sneakerlar Ön Plana Çıkıyor

 

Camper, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunda teknik bakımdan yüksek donanıma sahip kumaş sneakerlara yer veriyor. Camper’ın 1975’te kurulduğunda tasarladığı ilk model olan ve bu sezon koleksiyonda güncellenmiş tasarımıyla yer alan Camaleon 1975, geri dönüştürülmüş kumaş astara, OrthoLite ayak yatağına, %40 naturel ve %23 geri dönüştürülmüş kauçuktan oluşan bir dış tabana sahiptir.

 

KIŞIN SOFRANIZDA OLMASI GEREKEN 7 BESİN 


 

Diyetisyen Yasin Ayyıldız konu hakkında önemli bilgiler verdi.

Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi anne karnından başlayıp yaşamın diğer evrelerine kadar devam etmektedir. Bağışıklık sisteminin zayıflamasının başında; kötü beslenme alışkanlıkları, yetersiz protein, vitamin ve mineral alımı, alkol ve sigara kullanımı, hava kirliliğine maruz kalmak, şişmanlık, düzensiz uyku, hareketsizlik, değişen hava durumu gelmektedirBazı besinlerin içerdiği vitaminler sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirme üzerine etkileri oldukça fazladır. Bağışıklık sistemi üzerine oldukça fazla etkisi olan başlıca vitaminler; A vitamini , B6 vitamini, B9 vitamini, C vitamini, D3 vitamini Ve E vitamini vitaminleridir.

Kırmızı biber

Yüksek miktarda C vitamini içermektedir. C vitamini denildiğinde akla ilk gelen besin portakal ve limon olmasına rağmen en yüksek C vitamini içeriğine sahip besin kırmızı biberdir. C vitaminin enfeksiyon hastalıklarını azaltmada büyük bir rolü vardır. C vitamini , zararlı radikallerin ve oksidanların etkileşime girerek  ve onlarla savaşan önemli bir antioksidandır. C vitamini antimikrobiyal ve doğal öldürücü hücre işlevleri gibi bağışıklık sistemi aktivitelerinde artış sağlayarak enfeksiyonlara karşı savaşta da önemli bir rol oynamaktadır.

Sarımsak

Kükürt içeren  aminoasitler veve antioksidan olan sülfihidril sarımsakta bol miktarda bulunmaktadır. Bu bileşenler  vücut bağışıklık sistemininin güçlenmesinde büyük rol oynamaktadır. Reflü hastaları ve sık sık tansiyon düşüklüğü problemi yaşayan bireyler sarımsak tüketimine dikkat etmelidirler.

Havuç

Yüksek miktarda A vitamini içermektedir. A vitamini akyuvarlar ve antikorların güçlenmesini sağlamaktadır. Bu etkisi sayesinde vücut bağışıklık sistemini güçlendirmek için kış aylarında sofralardan eksik edilmemelidir.

Kırmızı et

İçerdiği B 6 vitamini Hemoglobinin yapımında görevlidir. Bu etkisi sebebiyle bağışıklık sistemi üzerinde doğrudan etkilidir.

Brokoli

Yeşil yapraklı sebzelerin antioksidan içeriği incelendiğinde ilk sıralarda brokoli yerini almaktadır. İçerdiği kükürtlü bileşik olan glukozinolat  bağışıklık sistemini güçlendirmede etkilidir. Brokolinin doğranmasıyla kükürtlü bileşenin parçalanması sonucunda açığa çıkan sulforofan maddesinin, bağışıklık sistemi enzimlerini harekete geçirerek hastalıkları önlemede rol almaktadır.

Yumurta

Yumurtanın sarısı A ve D vitaminleri yönünden zengindir. D vitamini kemik ve kas gelişimi, Ca ve P emilimi, iltihaplı hastalıklarla mücadele ve özellikle bağışıklık sistemini desteklemek için oldukça önemli görevi bulunmaktadır.

Zerdeçal;  içerdiği kurkumin adlı madde sayesinde sağlığa birçok faydası bulunmaktadır. Bunların başında bağışıklık sistemini güçlendirmesi , kardiyovasküler hastalıklar üzerine olumlu etkileri gelmektedir.

Kırmızı pancar

Polifenoller, karotenoidler, flavonoidler, vitaminler, mineraller, bakımından zengindir. Antimikrobiyal, antiviral  ve antienflamatuar etkileri vardır. Betalinin içeriğinin yüksek olmasından kaynaklı Polonya’da en güçlü antioksidan özelliklere sahip ilk on sebze arasında yerini almıştır

Havaların soğumasıyla birlikte artan hastalık tehdidine karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek gereklidir.

 

The NewLab’ın uzman serumları hızlı gençleşmenin de anahtarları…

 

Zengin içerikleriyle THE NEWLAB VİTAMİN C SERUM, cildi içindeki stabilize C vitamini ile aydınlatırken, NİACİNAMİDE ARBUTİN SERUM, seramid üretimin teşvik eden bir antioksidan görevi görerek cilde yenilenmiş, aydınlık bir görünüm kazandırıyor. 

 

Baharla birlikte yüzünü göstermeye başlayan güneşin verdiği mutluluk tartışılmaz. Buna karşın UV ışınlarının cildimize zararlı etkilerini de inkar edemeyiz. Tam da bu günlerde cildin bu ihtiyaçlarına yönelik iki farklı serum ve önemli içerik karşımıza çıkıyor: Antioksidan etkisi ve zararlı UV ışınlarına karşı oluşturduğu koruyucu kalkanla C vitamini ve cilt antioksidanı görevi gören Niacinamide Arbutin...

 

Türk Bilim İnsanı hastaların umudu oldu!

Türk Bilim İnsanı Eczacı Reyhan Aliusta’nın 12 yıldır yurtiçi ve yurt dışında çalışmalarını sürdürdüğü “Akavital” isimli besin takviyesiyle hastaların umudu oldu! Akavital özellikle bağırsak hastalıklarında ve bağışık sisteminin güçlendirilmesinde kullanılabilecek.

Türk Bilim İnsanı 28 yıllık eczacı olan Reyhan Aliusta meslek hayatının son 12 yılını yurtiçi ve yurt dışında bu çalışmasına ayırdı. Özellikle bağırsak hastalıklarının tedavisi üzerine çalışan Aliusta, “Akavital” isimli bir ürün çıkardı. Akavital isimli gıda takviyesi ilk bağırsak hastalıkları olmak üzere birçok hastalığa şifa olacak. Akasya Gamı ve D3K2 ve C vitamini içeren formül bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Özellikle koronaya karşı en büyük savaşçılardan biri olacak. Ürün kronik ve immün sistem, psikolojik ve nörolojik birçok hastalığın tedavisine destek olacak. 

 

Hayata geçirdikleri ürünün yerli ve sağlığa uygun olduğunu dile getiren Türk Bilim İnsanı Reyhan Aliusta ürünümüzün içerisinde 3 ana etken madde bulunmaktadır. Kesinlikle içerisinde ağır metal ve kortizon yoktur. Yüzde yüz yerli bir üründür.  Akavital’i bağışıklık sistemini güçlendirmek için kilosuna uygun dozu ayarlayarak 3 ile 6 ay boyunca kullandırıyoruz. Bağışıklık sistemi güçlenen hasta iyileşmeye başlıyor. Bu ürünün hiçbir yan etkisi yok, aksine hastanın metabolizması hızlanıyor ve kendini iyi hissediyor. Hastalıklara karşı vücudu daha dirençli oluyor. Genellikle ilk 15 günde hastalıkla alakalı olarak olumlu geri dönüşler alıyoruz. Son olarak ürünün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu belirterek, sedef hastalarına seslenen Aliusta, sedef ya da egzama hastalarına yönelik çözüm var, umutsuz olmasınlar. Biz ürünle çok başarı elde ettik’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

“Akavital” İstanbul ‘da Arzu Kurt, Ayşegül Kayabay, Bülent Sertaş, Furkan Dede, Güven Güleşce, Kadir Çöpdemir, Kadriye Olgar, Metin Şentürk, Murat Özarı, Nihal Koç, Özgür Aras gibi sanat , iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı.

 

ÇOCUKLARDA HAYALİ ARKADAŞ

Uzman Klinik Psikolog CEYDA TERLEMEZ çocuklarda hayali arkadaşı anlattı.

 

Çoğu çocuğun hayali arkadaşı vardır. Hayali arkadaşları görünmez olabilir ya da cansız bir nesneye kişilik ve yetenek yükleyebilirler. Genellikle aileler çocuklarının hayali arkadaşlarından haberdar değillerdir. Ancak hayali arkadaş korkulması gereken bir durum değildir sadece bu durumun ebeveynlerin farkında olması ve kontrolü altında olması gerekmektedir.

Hayali arkadaş bir sorun olarak gözükse de yapılan araştırmalar sonucunda avantajları da görülmektedir. Hayali arkadaş deyince genellikle akla gelen şizofreni veya dissosiyatif bozuklukların var olmasıdır. Ancak bu duruma kesinlik getiren nokta sadece hayali arkadaş değildir. Bunun yanında uykuda değişiklikler gözlemlenmesi, sesler duyma, halüsinasyonlar ve yemek yeme davranışındaki değişiklikler birlikte sayılabilir.

Çocuğunuzun hayali arkadaşından ebeveynler birçok şeyi öğrenebilir. Çocuklarıyla ilgili kendilerinin göremedikleri problemlere hakim olabilirler. Örnek verecek olursak eğer hayali arkadaşın yaşadığı korkularla aslında çocuğunuz baş etmeye çalışıyor olabilir. Böylelikle çocuğunuzun korkularının farkında varıp kendisine destek olabilirsiniz.

Çocuğunuz hayali arkadaşından dolayı başka çocuklarla oynamayı kesmemelidir. Genellikle hayali arkadaşı olan çocuk sosyalleşmeye eğilimlidir. Ancak söylediğim gibi çocuk sosyalleşmeyi reddediyor ise altında yatan faktörlere bakılmalıdır. Çocuğunuz sosyal kaygı yaşıyor olabilir. Çocuğunuzun yaşadığı olaylara hakim olmalı ve sizi endişelendiren bir durum söz konusu ise bir uzmandan destek almalısınız.

 

Maybelline New York’un vazgeçilmez Instant Eraser Kapatıcısı yenilendi!

Dünyanın 1 numaralı makyaj markası* Maybelline New York’un kapatıcı ailesinin çok sevilen üyelerinden Instant Eraser Kapatıcı yenilendi! Instant Eraser Kapatıcı, yoğun kapatıcılık sunan formülü ile kapanmayacağını düşündüğünüz inatçı cilt kusurlarını ve göz çevresindeki yorgunluk izlerini örtüyor, cilt tonunu eşitleyerek mükemmel bir görünüm kazandırıyor. Instant Eraser Kapatıcı şimdi de yenilenen formülüyle 12 saate kadar** nemlendirme özelliği, her zamanki yüksek kapatıcılığı ve çok amaçlı kullanımı sayesinde makyajınızın her şeyi oluyor!

 

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası Final Maçında Destek Bekliyor!

 

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın CEV Kupası finalinde Almanya ekibi Allianz MTV Stuttgart ile karşılaşacak. CEV Kupası finalinde  Şampiyonun belli olacağı rövanş müsabakası ise 22 Mart'ta Almanya'da yapılacak.

Eczacıbaşı Dynavit'in milli oyuncusu Simge Aköz ise final maçları için destek istediklerini söyleyerek, şunları kaydetti:

"2018'de aldığımız kupayı tekrar evimize getirmek için çok büyük bir adım attık. Final maçlarında da elimizden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyacağız. Tek amacımız kupayı eve getirmek. Bizler güzel başarılara imza attıkça, iyi mücadele ettikçe daha çok gence rol model olacağımızı biliyoruz. Bizi takip etmelerinden, desteklemelerinden ve gençlere örnek olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Tüm Türkiye’den final maçlarını izlemelerini ve bize destek olmalarını istiyoruz. Tüm kalbimizle inanıyoruz kupayı alıp geleceğiz.  "

 

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  YAZARIN DİĞER YAZILARI

PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 33 29 1 3 77 21 90 +56
2 Fenerbahçe 33 27 1 5 87 30 86 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 33 13 13 7 55 59 46 -4
8 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
9 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
10 Sivasspor 33 11 10 12 40 45 45 -5
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Gaziantep FK 33 9 17 7 37 50 34 -13
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 33 7 14 12 37 46 33 -9
19 Pendikspor 33 7 17 9 37 68 30 -31
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Sakaryaspor 31 15 7 9 45 31 54 +14
5 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
6 Kocaelispor 31 15 9 7 45 35 52 +10
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Ümraniyespor 31 10 14 7 34 42 37 -8
12 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
13 Keçiörengücü 31 9 13 9 28 38 36 -10
14 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
 28/04/2024 Pendikspor vs Kayserispor
 28/04/2024 Çaykur Rizespor vs MKE Ankaragücü
 28/04/2024 Trabzonspor vs Gaziantep FK
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Şanlıurfaspor vs Eyüpspor
 28/04/2024 Tuzlaspor vs Bodrum FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 30/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Ankara Demirspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Bursaspor ligdeki son 5 maçını kaybetti  Diyarbekir Spor kazanır
 30/04/2024 Diyarbekir Spor - Bursaspor Diyarbekir Spor ligdeki son 9 maçında hiç kazanamadı  Bursaspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI