GÜNDEM HABERLERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da; Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Görüşmede, Kılıçdaroğlu'nun, "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" diyerek karşı çıktığ..
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlığı bırakıyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir canlı yayında genel başkanlığı bırakacağını açıkladı. Karamollaoğlu, "Artık sağlığım bu görevi bihakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir g..
Antalya'daki huzurevi katliamının görüntüleri ortaya çıktı
Antalya'da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganla karşı karşıya gelen güvenlik görevlisinin kaçtığı, sa..
Piyade astsubay kıdemli çavuş Ata Göçmen şehit oldu
Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit oldu. Bakan Yaşar Güler, şehit olan kahraman silah arkadaşına Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine ve millete başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu...
İzmir'in Çeşme ilçesinde yetişen damla sakızı, coğrafi işaret tescil belgesi ile koruma altına alındı. Dünya pazarında "mastika" olarak bilinen damla sakızı gıda, sağlık ve kozmetik alanında kullanılıyor.
Belediyeye ait kafe Ülkü Ocakları'na tahsissiz verilmiş, faturaları da belediye ödemiş
CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, önceki dönemde belediyeye ait bir kafenim Ülkü Ocakları'na tahsissiz şekilde verildiğini belirterek, "İş bununla bitmemiş, belediye işgalci olarak kullanılan bir yerin doğalgaz faturasını ödemiş" dedi...
Firari hükümlü yakayı ele verdi! Banyo havalandırmasından çıkarıldı, cezaevine gönderildi
Malatya'da 6 ayrı suçtan aranan şahıs, düzenlenen operasyonda banyonun havalandırma kısmında yakalandı. Hükümlü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edilecek.
CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediyeyle gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki önemli görüşmede, liderlerin birbirleriyle hediyeleşmesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'e fincan takımı, çay ve bal hediye ederken, ana muhalefet lideri Özel ise Erd..
ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak
ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin talebi üzerine mezarı açılıp yeniden otopsi yapılacak. Taktaş'ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının ölümüne sebep olduğunu iddia ederek Türk asıllı ABD vat..
Türkiye, İsrail ile ticareti tamamen durdurdu
Daha önce İsrail'e 54 ürün grubunun ihracatını yasaklayan Türkiye, ikinci aşamaya geçerek ithalat ve ihracatı tüm ürünler için durdurdu. Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le i..
Adana'da elektrikli bisiklet fabrikasında yangın
Adana'da motosiklet üretim tesisinde büyük bir yangın çıktı. Kısa sürede fabrikayı saran yangında işçiler tahliye edilirken çok sayıda itfaiye ekibi de bölgeye sevk edildi. TOMA, arazöz ve iş makinelerinin de katıldığı söndürme çalışmaları için hava deste..
Kırgızistan'da kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı
Kırgızistan'da bir etkinlikte park halindeki kamyonet, yokuş aşağı hareket ederek etkinliğe katılan insanların arasında daldı. Olayda 29 öğrenci yaralandı.
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Elazığ'da gece yarısı 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Görüşmedeki boş koltuk detayı Özgür Özel'in hoşuna gitmedi: Doğru bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi esnasında, salondaki boş koltuk detayıyla ilgili CHP kaynaklarından açıklama geldi. CHP'li kaynaklar, iki liderin görüşmesinde salondaki boş koltuğun da gündeme geldiğini ve CHP lideri Öz..
Trabzon'da dolmuş şoförleri, servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbetti
Trabzon'un Sürmene ilçesinde dolmuşlarda yer bulamamaları nedeniyle üniversiteye gitmek için servis kiralayan Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, dolmuş sürücüleri tarafından darbedildi. Servisin önünü ke..
Biden: Japonya ve Hindistan yabancı düşmanıdır, göçmenleri istemiyorlar
ABD Başkanı Joe Biden, dün katıldığı bir seçim kampanya etkinliğinde yaptığı konuşmada Japonya ve Hindistan'ı yabancı düşmanı olarak tanımladı. Bu ülkelerin Çin ve Rusya gibi göçmenleri sevmediğini ve istemediğini belirten Biden, ABD'nin bir göçmenler ülk..
Kavga ettiği kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü
Ankara'da bir şahıs, kavga ettiği kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı, olaya müdahale eden bir kadını da bıçakla yaralayıp kaçtı. Boğazından bıçaklanan kadın hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı...
İstanbul Valisi Gül'den
1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlamak isteyen gruplara yapılan müdahaleyi görüntülemek isteyen gazeteciler için bir polisin "Basını süpür" dediği iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, "Müdür düz..
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 2 ölü, 40 yaralı
Niğde-Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsü şarampole devrildi. Trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken otobüs bagajında bulunan 3 köpek yavrusu da kurtarıldı...
Petrol üreticisi Nijerya'da yakıt krizi! Benzinliklerde uzun kuyruklar oluştu
Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini ülkesi Nijerya'da geçen hafta başlayan yakıt krizi, hayatı olumsuz etkiliyor. Ülkenin birçok şehrinde yakıt istasyonları kapanırken açık olanların önünde ise uzun kuyruklar oluştu. Araç sahipleri saatler süren ..
2 kişi oyaladı 1 kişi çaldı! 10 bin dolar değerinde 5 bilezikle kayıplara karıştılar
İstanbul'da bir kuyumcuyu gözlerine kestiren 3 şüpheli hırsızlık için harek..
Alanya'da öğrenci servisine saldıran şahıslar serbest bırakıldı
Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halinde içinde öğrencilerin bulunduğu se..
Balıkesir'de 17 yaşındaki genç, annesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle babasını öldürdü
Balıkesir'de 17 yaşındaki bir genç, babasını silahla vurarak öldürdü. İfade..
Brezilya'da sel felaketinde ölü sayısı 56'ya yükseldi
Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde meydana gelen selde h..
Karadeniz'de görülen şüpheli cisim ekipleri alarma geçirdi
Karadeniz'e sahili olan Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde görülen mayına b..
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI