21-01-2024 13:25:32

Bireysel kredi kullananlar, hayat sigortalarını ucuza satın alabiliyor

Bireysel kredi kullananlar, hayat sigortalarını ucuza satın alabiliyor

 

 

 

 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan 2023 verilerine göre, geçen yıl toplam 1 trilyon 513 milyar 751milyon TL tutarında tüketici kredisi kullanıldı. Vinennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.’nin yeni nesil dijital platformu olayinkolayi.com, bankalardan finansman desteği alan tüketicilere, Kredi Hayat Sigortası poliçelerini ucuza satın alabilme imkanı sunuyor. Hayat sigortalarını, bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilen tüketiciler, böylece kredi masraflarında önemli bir tasarruf elde edebiliyor.

 

Kullanıcılarının kredi yolculuklarını pratik hale getirmek amacıyla, 2021 yılında olayinkolayi.com platformunu hizmete aldıklarını söyleyen Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, “Kredi kullanacakların önünde hayat sigortalı ve hayat sigortasız şeklinde iki farklı seçenek bulunuyor. Hayat sigortası yaptırarak daha düşük faiz oranından yararlanan tüketicilerin önüne sigorta bedeli de bir masraf kalemi olarak ekleniyor. Kullanıcı dostu dijital platformumuz olayinkolayi.com, bu noktada piyasaya göre yüzde 40’ları bulan avantajlı fiyatlarla sunduğu Kredi Hayat Sigortası teklifi ile kredi borcunu ucuza güvence altına alma imkanı sağlıyor” dedi.

 

Akçay; “Planlanan kredi kartı düzenlemesi hayata geçtiğinde, ihtiyaç kredisi kullanımları daha da artabilir”

 

Resmi verilere göre 2023 yılında kullanılan ihtiyaç kredisinin neredeyse 1 trilyon liraya yaklaştığını vurgulayan Akçay, yakın zamanda gündeme gelen kredi kartında taksit kısıtlaması ile ilgili önlemlerin hayata geçmesi durumunda ihtiyaç kredisi kullanımının daha da artabileceğini belirtirken, olayinkolayi.com olarak tüketici dostu çözümler sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Kredi kullanacaklara ücretsiz asistanlık hizmeti sunuyor

 

olayinkolayi.com platformunun “Kredi Asistanı” uygulaması sayesinde kullanıcılar, kendilerine özel kredi tekliflerini listeleyerek en uygun faiz oranlı kredi tekliflerini tek ekranda görebiliyor. Ziyaretçiler, kredi çekmeden önce çekebilecekleri tahmini kredi miktarını ve kredi dosya masrafını site üzerinden kolaylıkla hesaplayabiliyor. Üstelik olayinkolayi.com, müşterilerinin kredi hakkındaki tüm sorularını hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında, 0850 222 3466 numaralı Whatsapp hattı üzerinden anlık yanıt sistemiyle cevaplıyor.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI