30-04-2022 13:52:48

Bakırköy’de değişim rüzgarı Tuğba Bozkurt ile esecek

Bakırköy’de değişim rüzgarı Tuğba Bozkurt ile esecek

Türkiye Değişim Partisi’nde (TDP) yapılan yeni atama dikkat çekti. Bakırköy İlçe Başkanlığı’na Tuğba Bozkurt atandı. 25 Nisan itibariyle Bakırköy İlçe Başkanı olan Bozkurt daha önce Beyoğlu İlçe Başkanı olarak görev yapıyordu. Beyoğlu’ndaki başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Tuğba Bozkurt yeni göreviyle ilgili şöyle konuştu:

“Büyük bir heyecan ile başladığım Değişim yolculuğuna 25 Nisan tarihinden itibaren Bakırköy’de devam ediyoruz. Değişimin öncüsü olmayı hedefleyen partimizde hangi noktada göreve verilirse aynı heyecan ile ve aynı enerji ile başarı çıtasını daha da yükseltmeyi hedefliyoruz.”

Beyoğlu’nda çok şey öğrendiğini belirten TDP Bakırköy İlçe Başkanı şöyle devam etti:

“Hem Beyoğlu hem de Bakırköy İstanbulumuzun güzide iki ilçesi konumunda. Ekip arkadaşlarım ile birlikte Beyoğlu’nun 45 mahallesinin tüm muhtarlarıyla, birçok ileri geleniyle, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızla tanışmaktan büyük onur duydum. Her birinden yeni birşey öğrendim. Ilçemizin çeşitliliği, kapsayıcılığı bana yol gösterdi. Kendimi her zaman fahri bir Beyoğlu hemşehrisi olarak görmeye devam edeceğimi bilmenizi isterim.”

Bozkurt şimdi aynı görev bilinciyle Bakırköy’e odaklanacağını belirterek, “Ekibimizle birlikte ilçemizin en uç noktalarından meydanlarına kadar tüm resme hakim olacak ve halkımızın birinci tercihi olabilmek, Değişim ruhunu bu ilçeye de yansıtacak gerekli çalışmaları yapmak önceliğimiz olacak. Türkiye’nin değişim yolculuğuna istanbuldan yapılacak her katkının çok kıymetli olduğunun bilincindeyim” diye konuştu.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI