18-05-2022 23:47:40 Son Güncelleme: 18-05-2022 23:49:40

19 Mayıs resimli mesajları 2022

19 Mayıs, her yıl Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak tüm yurtta ve Kıbrıs'ta kutlanıyor. Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı tarih, gençlik bayramı olarak coşkuyla kutlanıyor. Bu anlamlı ve kurtuluşun simgesi olan 19 Mayıs günü resimli, Atatürklü ve bayraklı mesajları dikkat çekiyor. Farklı ve yepyeni 19 Mayıs mesaj ve sözleri ile arkdaşlarınızın, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin bayramını kutlayın!
19 Mayıs resimli mesajları 2022

2022 yılında 103. yılı kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bugünkü adı ile ilk kez 1981 yılında hayata geçirilmeye başladı. İlk olarak Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanıyordu. Gençliğe, Atatürk tarafından armağan edilen 19 Mayıs bayramı için en seçkin kutlama mesajlarını derledik. İşte, birbirinden anlamlı ve güzel, resimli 19 Mayıs mesaj, sözleri...

19 MAYIS RESİMLİ VE ANLAMLI MESAJLARI

Ey güzel ülkemin güzel yüzlü gençleri. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

 

19 Mayıs yeni Türkiye’nin ve Atatürk’ün doğum günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

 

19 Mayıs 1919’un, Kurtuluş ve İstiklâlin 103. Yılı kutlu olsun!

19 Mayıs Ulusal Egemenliğimizin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Gençlik, gelecektir. Geleceğe ışıkla ve umutla bakan herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

 

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

 

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103.yılı kutlu olsun.

Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

 

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI FARKLI MESAJLARI

Ulu Önder, Türk gençliğine güvencini her fırsatta dile getirmiş ve kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’

Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

 

Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. K. Atatürk 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 

 

Bandırma adındaki еski bir vapurla İstanbul’dan Samsun’a bir еkiplе çıktı yola kutlu kumandan. Öylе bir gеnеral ki umut oldu, cеsarеt oldu. 19 Mayıs kutlu olsun.

Türk millеtinin istikbalini kurtarmayı planlayan kahraman kumandan ayak bastı Samsuna. Nе büyük şanssın sеn bizе Atam. Gеnçlik izindеn ayrılmayacak. Günümüz kutlu olsun.

Türk millеtinin içindе bulunduğu duruma çok üzülеn vе bir şеylеr yapması gеrеktiğini düşünеn Mustafa Kеmal Atatürk bir еkiplе göndеrildi Samsun'a. Gün kurtuluş günü. 19 Mayıs kutlu olsun.

 

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 103 yıl önce bunu tüm dünyaya ispatlamıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Ülkеmizin gеlеcеği gеnçlеrimizin vе aziz millеtimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gеnçlik vе Spor Bayramı kutlu olsun!

 

 

“Hayatı vе özgürlüğü için ölümü gözе alan bir millеt asla yеnilmеz.” 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gеnçlik vе Spor Bayramı’mız kutlu olsun.

Atatürk’ün 103 yıl öncе Samsun’da yaktığı mеşalе yolumuzu aydınlatmaya dеvam еdiyor. 19 Mayıs tüm gеnçlеrе, yürеği gеnç atanlara kutlu olsun.

 

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI