30-04-2022 13:54:22

Yılın ilk güneş tutulmasının etkileri neler? Ünlü Astrolog Şenay Devi açıkladı

Yılın ilk güneş tutulmasının etkileri neler? Ünlü Astrolog Şenay Devi açıkladı

 

30 Nisan 2022'de Ay, bize yılın ilk Güneş tutulmas gerçekleşecek.

Güneş Tutulmaları her zaman bir Yeni Ay'a düşer ve bu sadece Kısmi bir Güneş Tutulması olsa da, yine de ultra güçlüdür ve  Yeni Ayın ağırlığını taşır!

 

Yeni Aylar her zaman yeni başlangıçları temsil eder, bu nedenle bu Tutulmanın kapıları açması, pencereleri açması ve kozmik gökyüzünde bizim için tamamen yeni yollar çizmesi muhtemeldir.

 

Bu Nisan Güneş Tutulmasının anahtar kelimesi fırsattır, yani istediğiniz bir şey varsa, bu sizin kalbinizin arzusuyla bağlantı kurmak ve neyin uçup gittiğini görmek fark etmek  için kozmik davetinizdir.

Yeni Aylar genellikle tezahür çalışmaları için ayda güçlü anlar olsa da, Güneş Tutulması altında akışa devam etmek ve Evrenin yolumuza getirdiğine güvenmek başlıca ilkemiz olmalı.

 

Tutulmalar, ruh sözleşmemizi harekete geçirir ve ruhsal evrimimizin bir sonraki bölümüne geçmemize yardımcı olan kader olayları getirme eğilimindedir.

 

Tutulmalar bizi her zaman şaşırtabilir, ancak ilk başta öyle hissettirmese bile bizi her zaman olmamız gereken yere koyduklarını hatırlamakta fayda var! Aslında, Tutulmalar zaman da kararlarımızı netleştirip uygulamamız için hızlandırabilir ve nihayetinde kaçınılmaz olan şeyleri öne çıkarabilir. Unutmamalıyız ki tutulmalar  altında her şey çok hızlı gerçekleşebilir!

 

Bu tutulmada, Uranüs gezegeni çok aktif olduğu için Boğa Yeni Ay Güneş Tutulması için ekstra güçlü bir enerji Uranüs, birdenbire ortaya çıkmış gibi görünen sürprizler ve olaylar getirmesiyle bilinir. Enerjisi, bir durumdan diğerine bir tür radikal değişim vaat ediyor bu tutulma ile bizler için.

 

Uranüs bazen çalışma şeklinde biraz şok edici olabilir, ancak nihayetinde amacı hayatımıza daha fazla özgürlük getirmektir. Daha gerçek ve daha özgün bir yere adım atabilmemiz için bizi geride tutan her şeyden kurtarmak istiyor bu enerjiler dönüştürüyor bizleri.

Bu Nisan Güneş Tutulması altında, bu enerjinin bir kısmını nasıl kucaklayabileceğinizi düşünün. Kendinizi özgürleştirmek için hangi adımları atmanız gerekiyor?

Ruhunuzun benliğinizin daha gerçek bir yansıması olmak için hayatınızı nasıl elden geçirebilirsiniz?

 

Uranüs aynı zamanda uyanış gezegenidir, bu nedenle bu Tutulma altında herhangi bir sürpriz ortaya çıkarsa, bunu yolunuzu ve eylemlerinizi yeniden değerlendirmek için bir tür uyandırma çağrısı olarak kabul edin.

 

Uyanış anları acı verici olabilir, ancak geri çekilmek yerine kendimize çiçek açarsak, harika yerlere gidebiliriz! UNUTMAYIN ki, Karanlık düşünceler içinde olanlar Cennet bahçesinde çicekler açmasını bekleyemezler!

 

Jüpiter ve Venüs de, besleyici ve bol titreşimler sunacak  bu Nisan Tutulması altında mükemmel bir uyum içinde olacaklar. Venüs, Boğa'nın doğal yöneticisidir, bu nedenle enerjisi bu zamanda da çok güçlüdür ve bu Tutulma'ya çok daha güçlü enerjileri getiriyor yeryüzüne insanlığa….

 

Jüpiter ve Venüs bu zamanda uyum içindeyken, Tutulma ne getirirse getirsin, büyük olasılıkla bir akışa katılmayı ve herhangi bir değişiklik arasında kolaylık yaratmayı daha kolay bulabiliriz.

 

Bu Tutulma fırsatlarla ilgili olduğundan, bu gezegensel kombinasyon aynı zamanda uzun süredir devam eden dilekleri gerçekliğimize getirebilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir şey varsa, bu Tutulma sıkı çalışmanızın  arzu ve isteklerinizin dualarınızın ödüllerini getirebilir!

 

Venüs ve Jüpiter, kozmik enerjinin en güçlü kombinasyonlarından biridir ve onu hissetmek için tek yapmamız gereken buna odaklanmak ve onu almaya layık olduğumuzu bilmektir.

Venüs ve Jüpiter aynı zamanda bolluğun imzasıdır, bu nedenle zihninizi bol düşünmeye odaklanmak ve şükran düşünceleriyle hizalamak ekstra faydalı olacak ve bu kozmik enerjinin getirdiği bol enerjilerin akışına uyumlanmanıza izin verecektir.

 

Güneş Tutulmaları, gerçekten hedef belirlememizi veya Evrenden herhangi bir şey talep etmemizi gerektirmese de, farkındalığımızı kalplerimize getirmek ve bunların alınmaya açık olmasını sağlamak için iyi bir zamandır.

 

Almaya layık hissediyor musun?

 

Boğa, öz-değer ile ilişkili bir işarettir, bu nedenle, değerinizi nerede tuttuğunuza ve bilinen veya gizli herhangi bir değersizlik duygusuna dikkat edin. Yeterince iyi olmama duyguları ortaya çıktığında, daha fazla öz-sevgi genellikle panzehirdir.

 

Boğa Yeni Ay Güneş Tutulması için onayınız- “ Önüme gelen her şeyde fırsat arıyorum. Bolluğu, sevgiyi ve en yüksek kaderimle uyumlu olan her şeyi almaya layıkım.” ve öylede oldu.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI