17-03-2023 09:24:52

Yeni dolandırıcılık yöntemi

ÖZEL HABER: Dolandırıcıların hedefinde bu sefer bir oto servisi vardı. Akıl almaz bir yöntemle dolandırıldığını iddia eden İş insanı Zafer Önder, yaşadıklarını anlattı.
Yeni dolandırıcılık yöntemi

İstanbul Hadımköy'de bulunan bir oto servis bayiinin sahibi Zafer Önder, inanılmaz bir yöntemle dolandırıldıklarını iddia etti. Önder 'dolandırıcıların yeni yöntemi' diyerek başından geçenleri anlattı ve uyarılarda bulundu.

Araç bağlandı iddası ile polise başvurmuşlar.

Aracın bağlandı numarası ile oto servislerin dolandırıldığını iddia eden iş insanı Zafer Önder, "Takriben üç ay önce  Önder Oto Bosch Car Yetkili Servisimize gelen lüks aracın müşterinin bilgisi ve onayı dahilinde aracın işlemleri yapılmıştır ve arızası giderilmiştir. Aracın teslimat sürecinde ödeme yapılmadan teslim işleminin gerçekleşemeyeceği söylenmiştir. Bunun üzerine karşı taraf aracının bağlandığını ileri sürerek polise şikayet etmiştir. Bunun üzerine ben Zafer Önder, Ahmet Tarhan Önder ve Muhammet Davulcu polise ifade verdik. Aracın bağlanmadığını, aracın masrafının ödenerek teslim alınabileceğini söyledik. Bunun üzerine araç ödenmesi yapılmaması sebebiyle servisimizin otoparkında kalmıştır. Sonrasında ödemesini yapmayan müşteri aracına formaliteden  haciz koydurmuş daha sonra yakalama emri çıkartırarak ve aracının serviste olduğunu ihbar ederek, devletin emniyet mensuplarını ve devlet kurumlarını kullanarak aracı servisimizden Yedi Emin Otoparkına çektirerek almıştır. Daha sonra öğlen saatlerinde karakola giderek haczini kaldırtmış ve aracı teslim almıştır. Bize ise Önder oto olarak ödeme yapmamış, devleti ve kanunların açığını kullanarak bizi mağdur etmiştir. Burada profesyonel bir dolandırıcılık  mevcuttur, belgeleri ile sabittir." dedi.

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI