21-07-2023 10:33:14

WhatsApp'ta erişim sorunu çözüldü

Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın çöktüğü öne sürüldü. Bazı kullanıcılar son görülme ve mesaj göndermede sıkıntı yaşadığını belirtirken, WhatsApp'ın "Mesaj bekleniyor, telefonunuzu kontrol edin" uyarısı vermesi dikkat çekti. Yaklaşık 1 saat süren sorun daha sonra düzeldi.
WhatsApp'ta erişim sorunu çözüldü

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın çöktüğü iddia edildi. Mesajların iletilemediğini söyleyen kullanıcılar, son görülmede de sıkıntı yaşandığını belirtti. Mesaj gönderme sorunu bir süre sonra çözüldü.

"WHATSAPP ÇÖKTÜ" İDDİASI

Facebook bünyesinde bulunan, dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın çöktüğü iddia edildi. Sorunun dünya genelinde yaşandığı öğrenildi. WhatsApp'ın, "Mesaj bekleniyor, telefonunuzu kontrol edin" uyarısı vermesi dikkat çekti.

"MESAJLAR İLETİLEMİYOR"

Kullanıcılar, WhatsApp'ta yazılan mesajların karşı tarafa iletilemediğini, son görülmede de sorun olduğunu söyledi. WhatsApp'taki sorun sosyal medyada da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, sorunla ilgili birçok paylaşım yaptı.

SORUN DÜZELDİ

Problem yaklaşık 1 saat sürdü. Kullanıcılar, bir süre sonra yeniden mesaj göndermeye başladı.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI