25-09-2022 10:59:05

Üsküdar’da eşine az rastlanır nikah! 'Böylesi ilk kez oldu'

İstanbul Üsküdar’da yaşayan 4 genç eşi benzeri zor rastlanır bir nikah törenine imza attı. 2 erkek kardeş, 2 kız kardeş ile evlenerek dünya evine girdi.
Üsküdar’da eşine az rastlanır nikah! 'Böylesi ilk kez oldu'

Üsküdar’da yaşayan 2 erkek kardeş, 2 kız kardeşle aynı gün aynı saatte kıyılan nikahla dünya evine girdi. Oğuzhan ve Çağlar kardeşler, Nagihan ile Aslıhan kardeşlerle aynı anda evlenerek benzeri zor rastlanır bir nikah töreninde imza attı. Çiftlerin nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Gençleri mutlu gününde yalnız bırakmayan yakınları ise o anları fotoğraf çekerek ölümsüz hale getirdi. Başkan Hilmi Türkmen ise gençlere mutluluklar dileyerek hediyelerini takdim etti. Nikahı kıyılan gençler ve aileleri Başkan Hilmi Türkmen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“HER İKİ TARAFI DA TEBRİK EDİYORUM”

Gençlerin nikahını kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çok özel ve güzel bir nikah oldu. Daha önce iki kardeşin aynı anda farklı aileden kişilerle evlendiğini görmüştük ama böylesi ilk oldu. Hayırlı olsun. Aileleri ve çocuklarını tebrik ediyorum. Kızlarımız Çankırılı, oğullarımız Bitlisli. İki ailemiz artık bir araya gelmiş oldu. Her iki tarafı da tebrik ediyorum” dedi.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜNDÜ”

Nikah sonrası konuşan damat Oğuzhan Ölçücü, “Abim, ‘nikahlar aynı gün, aynı saat olsun’ diyerek vesile oldu. Başkanımızda bizi kırmadı. Nikahımıza eşlik etti. Nikahımızı kıydı. Bizim için çok özel bir gündü. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

“MUTLULUK VE HEYECANIMI TARİF EDEMİYORUM”

Nikah sonrası konuşan gelin Aslıhan Esen, “Ben dinleme tesisinde çalışıyordum. Orada tanıştık. Mutluluk ve heyecanımı tarif edemiyorum. Bugün yanımıza olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI