09-02-2023 12:24:29

Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, eşi Oktay Ertuğrul ve kızı Melek Bal ile birlikte yıkıcı depremi Adana'da yaşadı. Binlerce kişi enkaz altında kalırken, acı tablo her geçen dakika ağırlaşıyor. Ünlü şarkıcı, "Çok önemli bir detay var, kimse bahsetmiyor" diyerek, yaşadıklarını anlattı.
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilimizde yıkıma neden oldu. Enkaz altında kalan vatandaşlar için herkes seferber olurken, araba kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Haberin Devamı

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan depremi eşi ve kızıyla birlikte gittiği Adana'da yaşayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, hissettiklerini Instagram hesabında yer verdiği bir video ile takipçileriyle paylaştı.

"ÇARESİZCE ÖLÜMÜ BEKLEDİK"

Arkadaşlar deprem gecesi Adana'daydık eşim ve kızımla, videoyu çeken de Melek Bal. Yalnız çok önemli bir detay var kimse bahsetmiyor, herhalde şoktan. İlk deprem sabah 4:17'de oldu, yaklaşık 1.5 dakika sürdü .1999 depremini de yaşamış biri olarak çok rahat söyleyebilirim ki ondan 10 kat daha şiddetliydi ve çok uzun sürdü. Şehadet getirip çaresizce ölümü bekledik.

"PANİK ATAK HASTASI OLDUM"

Ve işte bahsettiğim detay, bir beş dakika sonra ikinci bir deprem daha oldu 4:30'a doğru. Aynı şiddette ama daha kısa ondan kimse bahsetmiyor. Bu video ise öğlen 13:30'da yaşadığımız 7.6'lık deprem. Çok ama çok korkunçtu, panik atak hastası oldum. Allah bir daha bu millete deprem yüzü göstermesin.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI