10-11-2022 19:43:57 Son Güncelleme: 11-11-2022 11:48:57

Türkiye'de mavi tik sahiplerinin ödeyeceği ücret belli oldu! Fiyatı cep yakıyor

Milyarder iş adamı Elon Musk'ın satın almasının ardından Twitter'da aylık 8 dolar olacağı açıklanan mavi tik ücretinin Türkiye fiyatı da ortaya çıktı. Buna göre aylık 110 TL ödeyen Twitter Blue aboneleri, mavi tike sahip olacak.
Türkiye'de mavi tik sahiplerinin ödeyeceği ücret belli oldu! Fiyatı cep yakıyor

Ünlü iş insanı Elon Musk, Twitter'ı satın almasından bu yana platformun daha güvenilir bir yer olması için mavi tiki ücretli yaptığını belirtti. Bunun ardından ise birçok kişi Blue'ya abone olup mavi tikini aldıktan sonra ismini Elon Musk şeklinde değiştirdi.

 

TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Pek çok kişinin onaylanmış hesap için para ödeyebileceği ve başka kimliklere bürünebileceği ihtimali ise eleştirilere neden oldu. Musk ise bunun üzerine başka kimlikleri alan kullanıcıların bunu açıkça belirtmelerini istedi. Aksi takdirde de bu kişilerin hesaplarının silineceğini açıkladı.

ÜCRETİ 109 TL OLARAK ORTAYA ÇIKTI

Bunların ardından geçtiğimiz gün Twitter, kurumsal hesaplara ve politikacılara 'gri tik' verileceğini duyurdu. Ancak bir gün içerisinde Musk, gri tikin kaldırıldığını duyurdu. Bununla birlikte Türkiye ücreti de 109,99 TL olarak ortaya çıktı.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI