30-11-2022 19:00:16

Sokak ortasında parçalanmış kadın cesedi bulundu! Ekipler tek bir ihtimal üzerine yoğunlaştı

Kütahya'da merkeze bağlı Sekiören köyünde Emine Akçay'ın evine yakın bölgede parçalanmış cesedi bulundu. Jandarmanın ilk incelemesine göre, vahşi hayvan saldırısına uğradığı değerlendirilen Akçay'ın cansız bedeni, otopsi için hastane morguna götürüldü. Bölgede bulunan vatandaşlardan biri ise olayla ilgili "Cenazenin kafası ve bacağının biri yoktu. Hemen çekildim zaten" dedi.
Sokak ortasında parçalanmış kadın cesedi bulundu! Ekipler tek bir ihtimal üzerine yoğunlaştı

Kütahya'ya 16 kilometre uzaklıktaki Sekiören köyünde, yol ortasında, başı ve bacağı olmayan kadın cesedini görenler, jandarmaya ihbarda bulundu. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptığı araştırmada cesedin, yakında evi bulunan Emine Akçay'a ait olduğunu belirledi.

HAYVAN SALDIRISI ÜZERİNE YOĞUNLAŞILDI

İlk incelemeye göre, vahşi hayvan saldırısına uğradığı değerlendirilen Akçay'ın cansız bedeni, savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

"KAFASI VE BACAĞI YOKTU"

Emine Akçay'ın komşusu Aysun Çapa, "Burada kadınlar vardı, bağrışıyorlardı. O anda çıktık. Cesedi gördük. Sadece ceset vardı. Kadınlarla hemen bakıp korkudan geçtik. Cenazenin kafası ve bacağının biri yoktu. Hemen çekildim zaten" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI