02-07-2022 12:57:34 Son Güncelleme: 02-07-2022 13:07:34

'Sirius Geçidi' 3 - 7 Temmuz 2022'de gerçekleşecek!

Bu özel döneme dair önemli ayrıntıları, ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi anlattı.
'Sirius Geçidi' 3 - 7 Temmuz 2022'de gerçekleşecek!


Şira YILDIZI KAPILARINI YERYÜZÜNE  AÇIYOR!

Tüm bu yüksek frekanslı enerji enerjisi, Temmuz ayının ilk haftasını, ruhsal farkındalığımızı açıp geliştirebileceğimiz, İlahi Olan'dan mesajlar alabileceğimiz ve kendimizde ve yaşamlarımızda yeni bir özgürlük bulabileceğimiz, Dünya üzerinde oldukça güçlü bir zaman yapar.

Aynı zamanda kendimizi daha yüksek varlıklarla bağlantı kurmaya ve kendi ölüm ve yeniden doğuş döngülerimizi ve onların ruhsal olarak ilerlememize nasıl yardım ettiklerini onurlandırmaya daha açık bulabileceğimiz bir zamandır.

Bu güçlü ruhsal enerjiyi kendi hayatınızda almak için, Temmuz ayının ilk haftası meditasyon yapmak, üçüncü gözünüzü harekete geçirmek ve rehberlik için ruh rehberlerinize,  koruyucu meleklere veya yüksek benliğe ulaşmak için mükemmel bir zaman olacaktır  .

Ayrıca, aura temizliği yapmak ve yaratıcı veya girişimci projelerinizde daha fazla özgürlük bulmaya çalışmak için mükemmel bir zaman olacaktır  . Teknolojide çalışıyorsanız, üzerinde çalıştığınız yeniliklerle daha fazla desteklenmiş hissedebilir veya ani bir ilham patlaması yaşayabilirsiniz.3 ve 7 temmuz boyunca okuyabilirsiniz. 
161 Kez YA MELİKEL MÜLK 1111  Kez İhlas Suresini Okuyabiliriz. 3  ve 7 Temmuz tarihlerinde her gün okunur.  


Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

  HABER VİDEOSU

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI