16-08-2022 11:18:53

Sera Tokdemir: Şimdilerde yine İngiltere'ye yerleşmek aklımın kıyılarında

2010-2013 yılları arasında izleyici karşısına çıkan 'Kanıt' dizisinde canlandırdığı 'Zeynep' karakteri ile tanınan oyuncu Sera Tokdemir, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını paylaştı. İngiltere'de büyüdüğü yıllardan bahseden bir çocuk annesi ünlü isim, geleceğe yönelik planlarından da bahsetti.
Sera Tokdemir: Şimdilerde yine İngiltere'ye yerleşmek aklımın kıyılarında

Daha önce 'Kanıt' ,'Kertenkele', 'Tozkoparan' gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde şarkıcılığa soyunun Sera Tokdemir, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman geçmiş yıllara ait fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşan Tokdemir, son olarak çocukluk fotoğraflarını yayınladı. İngiltere'de geçen çocukluğundan bahseden güzel oyuncu, yeni planlarının da sinyallerini verdi.

Ailesiyle çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Tokdemir, "15.08.2022, İstanbul. Hava yağmurlu. Yağmurlu havaları çok severim, kimseyi mağdur etmediği müddetçe…Bana İngiltere’yi anımsatır. Orada yaşadığımız yılları… Küçüktüm ama her şeyi hatırlayacak kadar da büyük…" dedi.

 

"YAŞ ALDIKÇA AZIN NE KADAR ÇOK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

Ünlü isim sözlerine; "Southhampton’da yaşıyorduk. Babamın şirket binası da Camden High Street’teydi. Yapmayı en sevdiğim, Trafalgar Meydanı'nda kuşlara yem vermekti. Bir başka bayıldığım, babamın o yıllarda almaya başladığı büyük tutkusu yarış atlarıydı. Babamın elini sıkıca tutarak severdim onları. Bir de oyuncakçı dükkanlarını çok severdim. Tek bir oyuncak alarak dükkandan çıkan tok gözlü abimin aksine, beğendiğim tüm oyuncakları doldururdum sepetime… Şimdiki doğallığı sevmemin aksine, kız çocukları için satılan makyaj malzemelerinden alıp bol bol süslenirdim. Yaş aldıkça, azın ne kadar çok olduğunu öğrendim" diye devam etti.

"ABİMİ ÇOK KISKANIRDIM"

"Kırmızı çizmelerime bayılırdım. Bir de şapkalarıma... Annem Serap Tokdemir çeşit çeşit şapkalar ve saç aksesuarları takardı bana" diyen Tokdemir, "Cadılığı, prenses bir duruşla gölgelenmeye çalışılan o küçük hanımefendi bendim. Demir’i yani abimi çok kıskanırdım. Bu sebeple abimin montunun aynısı bende de var. Bende olan sadece bende olmalıydı, onda olan da yine bende de olmalıydı" ifadelerini kullan ve devam etti:

Yaş aldıkça bende olan her şeyi herkesle paylaşmanın ne kadar lezzetli olduğunu öğrendim. Ailem bunu bana öğretmeye çalışıyordu aslında ama insan kendi içindeki yolculukla ve yolculukta buluyor doğru durakları… Büyüdükçe demiyorum farkındaysanız, yaş aldıkça diyorum çünkü ne büyüdüğümü ne de günün birinde büyüyeceğimi zannetmiyorum… Bu yüzden şekerleri, balonları ve masalları çok seviyorum.

"HİKAYE DEVAM EDİYOR"

Gelecek planlarından da bahseden Sera Tokdemir, "Şimdilerde yine oraya yerleşmek aklımın kıyılarında… Belki bir dalga gelir de beni savurur diye beklemek tarzım olmadı hiç… Bilirim ki, yüze yüze kilometrelerce kulaç atarak da olsa kendim gitmeye çalışırım. 13 yıl önce şehir değiştirme hikayemin başlangıcı da böyleydi… Hikaye devam ediyor :) En beğendiğim sayfayı bekliyorum koparmak için. Çünkü 'son sayfayı koparırsak, hikaye sonsuza kadar devam eder" şeklinde konuştu.

BİR ÇOCUK ANNESİ

Öte yandan 1981 yılında Mersin'de doğan Sera Tokdemir, 2003 yılında Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Göksel Gencer ile evlenmişti. Ünlü oyuncunun bu evliliğinden Boran Gencer adında bir oğlu oldu. Çift, altı senelik evliliğin ardından 2009 yılında boşandı.

Tokdemir, 2019 yılında hayatını kaybeden eski eşi Göksel Gencer'e; "7 Haziran 2003... Bizimkisi bir aşk hikayesiydi! Sonra ayrıldık ama hep bir aradaydık. İyi ki evlendik, iyi ki oğlumuzun babası sen oldun. Sevgiliye gittin şimdi. Hepimizin gelip, bir gün geri döneceğimiz yerdesin. Boran'ın gurur duyduğu bir babası var. İnsanlığın adamı, futbolun efsanesisin! Seni çok seviyoruz babamız. Artık Allah'a emanetsin" sözleriyle veda etmişti.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI