22-11-2022 18:40:55

Şenay Devi: 'Yay Yeniayı, geçen ayların tüm güçlü kozmik enerjilerinin ardından taze bir nefes gibi geliyor.'

Yay yeniayını değerlendiren ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Şenay Devi: 'Yay Yeniayı, geçen ayların tüm güçlü kozmik enerjilerinin ardından taze bir nefes gibi geliyor.'

Bir nefes alın ve Yay 2022 Yeni Ayının canlandırıcı enerjisinin varlığınızın her hücresinden süzülmesine izin verin.
Bu Yeni Ay ile aldığımız her  nefesin geçmişin durgunluğunu temizlemesine izin verelim.  Herhangi bir acıyı hüzünü sizi yoran her duyguyu nefesinizin rüzgarıyla taşındığını hissedin.

Yay Yeniayı, geçen ayların tüm güçlü kozmik enerjilerinin ardından taze bir nefes gibi geliyor. 23 Kasım'da zirveye ulaşan Yeni Ay, yeni bir ay döngüsünün başlangıcını temsil ediyor ve bu yeni ay döngüsü içinde yeni başlangıçlar, yeni maceralar ve yeni uyanış anlarını beraberinde getiriyor. 

Karanlık gece göğünün yeniden doğuş için kapsayıcınız olmasına izin verin. Hayatınızın bir alanında sıfırlama düğmesine basmak için bir şans olmasına izin verin.
Hayatınızı sıfırlamak genellikle bilinçli olarak farklı şeyler yapmayı seçmeyi içerir. Yeni alışkanlıklar edinmeyi, olaylara farklı yaklaşmayı ve kendinize yeni bir hikaye anlatmayı içerir. Geçmişin tüm acılarını ve mücadelelerini alın ve onları mutlu sonunuzu yazmak için kullanın. 

 Zihninizi Arzu ettiğiniz şeyle ve işlerin nasıl sonuçlanmasını dilediğinizle doldurun. Önümüzdeki hafta, sonraki altı ay veya gelecek yıl için olmasını istediklerinizi en yüce hayrınıza olmuş gibi isteyin şekillendirin . Mutlu bir sonu hak ediyorsunuz, bu yüzden kendinizden şüphe eden seslerin hikayenizi bozmasına izin vermeyin!

Genişleme, bolluk gezegeni Jüpiter, bu Yeni Ay'ın altında çok aktif. Bunun üç nedeni var. İlk olarak, Jüpiter Yay burcunun yönetici gezegenidir ve enerjisine ekstra önem verir, ayrıca Yeni Ay ile üçgen konumundadır ve Yeni Ay'ın zirvesinden hemen sonra gerileme döngüsünden çıkar.

Jüpiter, güneş sistemimizdeki en büyük gezegendir, bu nedenle kozmik gökyüzündeki yoğun faaliyeti, onun enerjisini gerçekten hissetmemizi sağlayacak!

Jüpiter geri hareketini bitirdiğinde, direkt olarak durarak Balık burcunun son derecelerine inecek ve burada Mayıs 2021'de başladığı yolculuğu bitirecek . Balık burcunun bu son derecelerinde Jüpiter, bu yolculuğun bizde neyi çağrıştırdığını anlamamıza yardımcı olacaktır.

Balık burcundaki Jüpiter, manevi inançlarımız ve yaratıcılığımızla ilgili evrensel temalar getirdi, ancak daha derin seviyelerde, daha yumuşak, daha şefkatli ve daha hassas yanımızla bağlantı kurmamıza yardımcı olmak için yakıt görevi gördü.

Son 12 ayda yumuşattığınız tüm yolları düşünün. Kendinize ve başkalarına karşı nasıl daha duyarlı hale geldiniz? Hangi duvarları yıktın, kalbinin daha da açılmasına izin verdin?

Jüpiter, büyük resmi görmemizi sağlar. Olayları daha geniş bir bakış açısıyla görmemiz için bize farkındalık ve bakış açısı verir. Yükseklerde süzülen bir kuş gibi, yerde olduğundan çok daha fazlasını görmemizi sağlar. 

Jüpiter'in enerjisi sadece farkındalığımızı değil, genel olarak enerji alanımızı da genişletebilir. Genişletilmiş bir enerji alanıyla, daha iyimser, daha enerjik ve işleri üstlenme becerimize daha fazla güvenebiliriz.

Eski astrologlar, enerjisinin gümüş astarlar getirdiği söylendiği için Jüpiter'den büyük benefik olarak söz ettiler. Bir bakıma, Jüpiter'den aldığımız genişletilmiş görüntünün güzelliği, hediyeleri ve şeylerin olumlu yanlarını daha kolay görmemizi sağladığını söyleyebilirsiniz. 

Zorlu bir dönemden geçiyorsanız, zorluklar yolunuza çıktıysa, bu Yeni Ay'ın bakış açınızı genişletmeye yardımcı olacağını bilin, böylece değişiklikler yapabilir, olaylara yaklaşma şeklinizi yeniden şekillendirebilir ve ileride ne olacağı konusunda daha net hissedebilirsiniz. 

Jüpiter'in enerjisi, en çok ihtiyaç duyulan yerde size bir umut ışığı vermek için yanınızda olacak.
Yay Yeni Ayı aynı zamanda Tutulma Sezonunun başlamasından bu yana ilk ve Gündönümünden önceki son aydır. Tutulmalar her zaman son derece dönüştürücü bir zamandır ve Gündönümü'nden hemen önce, daha yansıtıcı bir varoluş durumuna geçme eğilimindeyiz. 

Bu güçlü kozmik pozisyonda oturan bu Yeni Ay, bizi dönüştürücü Tutulma enerjilerinden uzağa ve yaklaşan Gündönümü'nün yansıtıcı enerjilerinin derinliklerine çekecek. İndiğimiz yere daha yerleşmiş ve etrafımızdaki ve içimizdeki aydınlık ve karanlık enerjilere karşı daha duyarlı hissedebiliriz. Bu "yeni sayfa" enerjisi de daha güçlü hissedebilir ve bizi şimdi hangi taze kökleri besleyebileceğimizi düşünmeye teşvik edebilir.

2022 neredeyse sona eriyor ve her zaman hızlı hareket etme eğiliminde olan kalan haftalarda ilerlerken, bu Kasım Yeni Ayı'nın size tekrar başlamak için asla geç olmadığını hatırlatmasına izin verin. Enerjisine ve Jüpiter'in getirdiği umut ışığının, kendi şartlarınıza göre seyahat ettiğiniz yolu değiştirmesine izin verin. 
Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...
Dr.bAstrolog Şenay DEVİ

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI