09-02-2023 12:24:29

Reynmen'den duygusal mesaj! 'Bu ülke bizim, bu millet bizim'

Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından yaralarını sarmaya çalışırken, ünlü isimler tek yürek olarak depremzedelere yardım ulaştırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz gün maddi yardım toplamak adına yayın açan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, toplanan bağışın ardından görenleri duygulandıran bir açıklama yaptı.
Reynmen'den duygusal mesaj! 'Bu ülke bizim, bu millet bizim'

6 Şubat sabahı saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok kentte hissedildi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı. Ardından saat 13.24 sıralarında bölgede 7.6'lık bir deprem daha meydana geldi.

Haberin Devamı

INSTAGRAM SAYFASINDAN YAYINLADI

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni, Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş; tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin ardından 6 Şubat günü sosyal medya hesabından yayınladığı bir yazıyla dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRÜnlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladıHaberi Görüntüle

"SANKİ KIYAMET"

Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir yazı paylaşan 28 yaşındaki ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Kargaşaya mahal vermek istemediğimden, bu derece yüksek enerjili bir depremle ilgili kimi nasıl yönlendireceğimi bilmediğimden, kestiremediğimden paylaşım yapmak istemiyorum. Beni anlayın ne olur. Allah yardımcımız olsun. Videolar, fotoğraflar sanki kıyamet. İçim paramparça.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Geçtiğimiz akşam ise depremzeledere yardım toplamak için yayın açan Reynmen, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaparak, şöyle yazdı:

Yayına katılan ve milyonlarca lira yardım toplamamızı sağlayan herkesten Allah razı olsun ve emeğinize sağlık. Kesenize bereket. Az çok demeden herkes bir şekilde elini cebine attı ve konuyla ne kadar ilgili olduklarını gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRŞef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları deprem bölgesindeHaberi Görüntüle

"ÇOK DUYGULANDIM"

Şarkıcı, sözlerine; "Bu ülke bizim, bu millet bizim dostlar. Bizim bizden başka kimsemiz yok. Bugün çok duygulandım gerçekten. Herkes 3 lira da olsa, 5 lira da olsa göndermişti; hepimiz gördük" şeklinde devam etti.

Haberin Devamı

"KURBAN OLURUM GÜZEL KALBİNE"

"'Abi harçlığımdan ayırdım verdim' yazmış biri. Kurban olurum senin o güzel kalbine. Sen, ben, biz kurtaracağız bu memleketi arkadaşlar" diyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Birbirimizin kıymetini bilelim. Allah yardımcısı olsun tüm depremden etkilenen vatandaşlarımızın. Tekrar çok teşekkür ederim. Bir olduğumuz için, beraber olduğumuz için.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI