22-10-2023 21:48:46

Postmodern diş kliniği, diş hekimliğinde postmodern bir devrim yaratıyor

Postmodern diş kliniği, diş hekimliğinde postmodern bir devrim yaratıyor

2015 yılında Mecidiköy'de açılan Postmodern diş kliniği, kurucu ortaklarından Kasım Vural son dönemdeki gelişen  diş  sağlığı sektörüyle ilgili açıklamalar yaptı.
Vural, diş sağlığı sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve hastalarına en iyi tedavi seçeneklerini sunmak için çalıştıklarını ve hastalarına kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmet sunduklarını belirtti. 

Postmodern diş kliniği, estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti, pedodonti, endodonti ve periodontoloji gibi alanlarda uzman kadrosuyla faaliyet gösteriyor. Vural, kliniklerinin vizyonunun "diş hekimliğinde postmodern bir devrim yaratmak" olduğunu söyledi. 

Uzun yıllardır hizmet veren Postmodern kliniği için ‘’ Kliniğimizde müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Diş sağlığınızın önemini biliyor ve en uygun tedavi yöntemlerini uyguluyoruz. Kliniğimizde, son teknoloji ekipmanlar, steril ortam ve deneyimli personel ile güvenli ve konforlu bir şekilde diş tedavilerinizi yaptırabilirsiniz. Ayrıca, diş estetiği, implant, ortodonti, çocuk diş hekimliği gibi birçok alanda da hizmet vermekteyiz.’ dedi. 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI