20-02-2023 10:35:45

Pakistan'da yolcu otobüsü hendeğe düştü! 12 kişi öldü, 54 kişi yaralandı

Pakistan'ın doğusundaki Pencap eyaletinin Chakwal bölgesinde bir otobüsün hendeğe düşmesi sonucu en az 12 yolcu öldü, 54 yolcu da yaralandı. Otobüsün bir düğüne katıldıktan sonra başkent Lahor'a doğru yola çıktığı sırada karşı yönden gelen 3 otomobile çarparak savrulduğu ifade edildi.
Pakistan'da yolcu otobüsü hendeğe düştü! 12 kişi öldü, 54 kişi yaralandı

Pakistan'da bir yolcu otobüsünün hendeğe düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında en az 12 yolcu hayatını kaybederken, 54 yolcu da yaralandı.

KARŞI YÖNDEN GELEN 3 ARACA ÇARPTI

Kurtarma ekipleri, kazanın Kallar Kahar mevkii yakınlarındaki otobanda meydana geldiğini, fren arızası nedeniyle karşı şeride geçen otobüsün karşı yönden gelen üç araca çarptığını ve nihayetinde şarampole yuvarlanarak hendeğe düştüğünü söyledi.

4 YOLCUNUN DURUMU AĞIR

Kurtarma görevlilerinin olay yerine ulaşarak kazazedeleri hastanelere kaldırdığı belirtilirken, yaralanan yolculardan dördünün durumunun ağır olduğu ifade edildi.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Kurtarma servisinden yapılan açıklamaya göre, otobüsteki talihsiz yolcular, bir düğüne katıldıktan sonra Pencap eyaletindeki Rawalpindi kentinden eyalet başkenti Lahor'a geri dönüyorlardı.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI