05-12-2022 20:26:23

Nusret'i protestoya giden vegan gruba soğuk duş! Kadın eylemci böyle dışarı atıldı

Nusret'in Londra'daki restoranını protesto etmek isteyen vegan grubun eylemi ilginç bir şekilde noktalandı. Nusret'in garsonları, kadın eylemciyi nazik şekilde taşıyarak dışarı çıkardı. O anlar kameraya yansıdı.
Nusret'i protestoya giden vegan gruba soğuk duş! Kadın eylemci böyle dışarı atıldı

Dünya genelinde son dönemde artan vegan destekli protestolardan Nusret de nasibini aldı. Extinction Rebellion'a bağlı olan ve "bitki temelli gıda sistemiyle kitlesel yeniden doğallaştırma" kampanyası yürüten Animal Rebellion adlı aktivist grubundan sekiz kişi, dün akşam 18.00 sularında, Nusret Gökçe'nin Londra'nın merkezi bir bölgesi olan Knightbridge'deki et lokantasını basarak, önceden rezerve edilmiş masalara oturdu.

"BU RESTORANLAR BOZUK SİSTEMİN SEMBOLÜDÜR"

20 yaşındaki aktivist öğrenci Ben Thomas, "Bu gibi restoranlar bozuk sistemin sembolüdür. Şu anda Birleşik Krallık'ta iki milyon insan gıda yardımlarına muhtaçken, fenomen şefler altın kaplama biftekleri bin sterlinden fazlaya satıyor ki biftek ve diğer kırmızı et çeşitlerinin çevresel etkilerinin yüksek olduğunu biliyoruz" açıklamalarında bulundu.

RESTORAN ÇALIŞANLARI DIŞARI TAŞIDI

Aktivist grup tarafından paylaşılan videoda, bir kadının, restoran çalışanları tarafından sokağa çıkarıldığı ve kaldırıma oturtulduğu görülüyor. Halktv'nin haberine göre, yetkililer olay yerine polis memurlarının çağrıldığını, ancak protestocuların bölgeyi çoktan terk etmiş olmaları nedeniyle güvenlik güçlerinin olay yerine gitmesine gerek kalmadığını bildirdi.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI