09-02-2023 12:24:29

Mustafa Rahman Tohma'dan depremde hayatını kaybeden annesine veda!

Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Depremden sonra hemen Hatay'a giden Tohma, annesi Suna Tohma'yı son yolculuğuna uğurladı.
Mustafa Rahman Tohma'dan depremde hayatını kaybeden annesine veda!

6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde, saat 13.24'te ise Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 10 ilde yıkıma neden oldu.

Haberin Devamı

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, enkaz altında kaldı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma'nın ailesi enkazdan çıkarıldı; babası kurtarılırken, annesi Suna Tohma iç kanama sebebiyle yaşamını yitirdi.

"O KADAR GÜZEL BİR AİLEYDİNİZ Kİ"

Hayat arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle fotoğrafını yayınlayan Seren Serengil, acı haberi duyurdu: O kadar güzel bir aileydiniz ki, hâlâ inanamıyorum.

Tohma ise "Canım annem hakkım sana sonuna kadar helal olsun, güzel uyu" mesajını yazdı.

"HAKKIM SONUNA KADAR HELAL OLSUN"

Annesini toprağa veren Mustafa Rahman Tohma, yaşadığı tarifsiz acıyı şu sözlerle dile getirdi:

Hayatımın en zor günü. Canım annemi toprağa verdim kendi ellerimle. Abdest aldırdım, elini sıktım, öptüm, vedalaştım. Sen beni yanlız bıraktın annem ama gözün arkada kalmasın babam, kızın ve torunun bana emanet. Huzurlu uyu melekler, yoldaşın. Allahım seni cennetine nasip etsin. Seni çok seviyorum canım annem. Sana hakkım sonuna kadar helal olsun.

"GECEYİ NAYLONUN ÜZERİNDE YATARAK GEÇİRİYOR"

Haberin Devamı

Annesinin cenazesini almak için Hatay'a giden sevgilisinin fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Seren Serengil, Mustafa Tohma'ya dair bilgileri paylaşmıştı.

Hatay'da taş üstünde taş kalmadı. Kurtarılmayı bekleyen binlerce insan var. Bir de enkazın altında saatlerce bekleyip, buna daha fazla dayanamayıp hayata gözlerini yumanlar var. Onlardan birisi de Tohma'mın melek annesiydi. Hepsinin mekanı cennet olsun. Üstüne kolon düşmüş, kafasını çarpmış. Sekiz saat boyunca bekledi 'İyiyim, ayağım ağrıyor' dedi ama daha fazla dayanmadı. İç kanamadan gitti yine gülümseyerek. Nasıl tarifsiz bir acı anlatamam. Babası şükür hayatta ama o da zor yürüyor. Bir dakika bile yanından ayırmadığı 35 yıllık hayat arkadaşını kaybettiği için sürekli ağlıyor. Bu sabah anne defnedilip, İstanbul'a yola çıkılacak. Maalesef naaşı morgda değil, yüzlercesi gibi dışarıda duruyor. Anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma. Duasını okuyacak hoca yok, mezarını kazacak kürek yok. Geceyi can dostumuz Serdar Özen ile birlikte şehrin hemen dışında bir parke mağazasında naylonun üstünde yerde yatarak geçiriyorlar.

"ŞİMDİ SIRA BENDE"

Sabah annesini defnedip, babasını alıp, buraya gelecekler. Yaşadıkları şehri, evlerini, topraklarını, anılarını kaybettiklerini geride bırakarak. Hayat arkadaşım bana çok baktı, çok sarıp sarmaladı. Bir de benim yüzümden çok kırıp döktüler onu hiç hak etmediği halde. Şimdi sıra bende. Beraber saracağız yaraları. Beraber iyileşeceğiz. Çok zor ama üstesinden hep geldik, yine geleceğiz.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI