02-06-2023 13:04:39 Son Güncelleme: 02-06-2023 13:20:39

MANŞETTEYİZ DERGİSİ HAZİRAN SAYISI ÇIKTI...

MANŞETTEYİZ DERGİSİ HAZİRAN SAYISI ÇIKTI...

1 Aralık 2022 tarihinde yayın hayatına giriren Manşetteyiz Dergisi 7'inci sayısı ile tüm dijital paltformlarda yayında. Modadan magazine, sağlıktan güzelliğe, kişisel gelişimden astrolojiye, mekan ve tatil haberlerinden teknolojiye, seçkin köşe yazarları ve renkli özel röportajlarıyla okuyucu ile buluşan dergi yine çok ilgili gördü.

Ünlü oyuncu Wilma Elles’in ve ailesinin kapak konuğu oldu Genel Yayın Yönetmeni Şükriye Özgül'e çok özel bir röportaj verdi. Olmaza olmaz moda sayfalarında modanın nabzı tutuluyor. Magazin dünyasında kim nerede görüntülendi, ne giydi?  Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan’la çarpıcı yazı dizimisini ikinci bölümününde yapay zeka ve insan beyni etkileşimi konuşuldu. yine çok çarpıcı.Ayrıca sosyal sorumluluk projelerinden, lansmanlara, teknolojiden sanata, kişisel gelişimden astrolojiye, sağlıktan güzelliğe daha pek çok konu Manşetteyiz Dergisinde okuyucu ile buluşuyor.

Dijital Platformda "Yaşama Dair Yaşayan Haberler" sloganı ile yer alan Manşetteyiz Dergisi; sağlık, yaşam, magazin, moda, dekorasyon, iş dünyası, astroloji, özel röportajlar, lansmanlar ve daha pek çok zengin içerikle her ay okuyucusu ile buluşuyor. Manşetteyiz Dergisini www.mansetteyizdergi.com , www.mansetteyiz.com, Türkcell Dergilik Uygulaması, Fliphtml5 ve Dijital Basın platformundan okuyabilirsiniz.

  •   Etiket
  •   Kaynak https://mansetteyizdergi.com/sayilar/haziran-sayisi/

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI