22-06-2023 22:15:01

KOZMOS YAZILIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YİNE GURURLANDIRDI…

Kozmos Anadolu Yazılım Lisesi, gerçekleştirdiği etkinlik ve projelerle göz dolduruyor.
KOZMOS YAZILIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YİNE GURURLANDIRDI…

 

Önceki gün İstanbul Üniversitesi Teknopark içindeki Enternech toplantı salonunda “Üretken Akademi” ye seçilen öğrenci sunumları için “Demo Day” etkinliğini düzenlendi.

Etkinliğe dair bilgi veren Kozmos Yazılım Lisesi yöneticilerinden Bora Sinç, ” Okul dönemi içinde 10’uncu, 11’inci ve 12’inci sınıf öğrencilerimizi özellikle almaları için yönlendirdiğimiz profesyonel bir girişimcilik ve inovasyon platformu “Üretken Akademi” eğitiminin son aşaması olan “Demo Day” etkinliğimizi önceki gün gerçekleştirdik. “Üretken Akademi” öğrenci sunumları için düzenlenen “Demo Day” etkinliğini İstanbul Üniversitesi Teknopark içindeki Enternech toplantı salonunda düzenledik. Etkinlikte, “Üretken Akademi” kurumundan iki uzman, yatırımcı gözüyle iki uzman, sunucu ve yirmiden fazla öğrenciden oluşan dokuz takımın proje sunumları paylaşıldı. Paylaşılan proje sunumları, uzmanlar tarafından değerlendirildi, önerilerde bulunuldu. Bazı projeler şimdiden bir sonraki aşamalarına geçerek, kendilerini sektörle bir araya getirecek etkinliğe davet aldılar.” dedi.

Tüm öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade eden Sinç, “ Öğrencilerimizin Kozmos Yazılım Anadolu Lisesinde aldıkları yazılım, dijital pazarlama ve girişimcilik eğitimlerinin haricinde kendilerini rahatça ifade edebilmeleri, özgüvenleri, sunum becerileri ve inovatif vizyonlarıyla hepimiz için gurur kaynağı oldular. Tüm öğrencilerimizi etkili ve verimli sunumları için tebrik ediyoruz. Bizleri yerlerinde ağırlayan İ.Ü. Entertech ve Teknoloji Transfer Ofisi yetkililerine gösterdikleri, yakın ilgileri için çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

 

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI