04-06-2023 15:47:53

Koltuğunu Özhaseki'ye devrettiği an kulisler kaynamaya başladı! İşte Murat Kurum için konuşulan yeni görev

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Yeni Bakan Mehmet Özhaseki, görevi törenle Murat Kurum'dan devralırken, tören sonrasında Ankara kulislerinde konuşulan bir iddia gündem yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'de yer vermediği Kurum'u 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği ve çalışmalarına odaklanması için bu kararı aldığı öne sürüldü.
Koltuğunu Özhaseki'ye devrettiği an kulisler kaynamaya başladı! İşte Murat Kurum için konuşulan yeni görev

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Mehmet Özhaseki, bugün düzenlenen törenle görevi Murat Kurum'dan teslim aldı.

KURUM: MİLLETİMİZ İÇİN TÜM GAYRETİMİZİ SARF ETTİK

Kurum devir törenindeki konuşmasında "Buraya gelirken şunu rabbimizden niyaz ettik, Allah bizi milletimize mahcup etmesin istedik. Milletimize mahcup olmadan devletimiz için tüm ekibimizle çalıştık. Milletimiz için tüm gayretlerimizi sarf etmeye, şehirlerimizi alt yapısı üst yapısı ile geliştirmeye gayret gösterdik.

"EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜMÜ MİLLETİMİZE EDİYORUM"

Bizimle birlikte bu yıl bu süreçte gece gündüz çalışan ekibimize mesai arkadaşlarıma, partime teşekkür ediyorum. Bu manada bize desteğini esirgemeyen vekillerimize teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürümü milletimize ediyorum. 81 ilimizin inşası için çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte de başarılı hizmetlere bakanlığımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

KURUM İSTANBUL YARIŞINA HAZIRLANIYOR İDDİASI

Öte yandan Murat Kurum'un yeni Kabine'de yer almaması Ankara kulislerinde bir başka iddiayı da gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurum'u 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği ve çalışmalarına odaklanması için bu kararı aldığı öne sürüldü.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI