05-09-2022 14:29:41

Kerry Borg'dan yaza özel kapsül koleksiyon: Light a Blue Flame

Kerry Borg'dan yaza özel kapsül koleksiyon: Light a Blue Flame

Kerry Borg, geçtiğimiz sezon hazırladığı tasarımlarına, ağırlıklı jean kumaştan oluşan  yeni bir kapsül koleksiyonla devam ediyor. Kış aylarında ipek kumaşlar ve değerli el işçiliği detaylarıyla taçlanan tasarımlar "You're special" mottosuyla sunulmuştu.

Şimdi ise yaz mevsiminin ruhuna uygun doğadan ilhamla yüzde yüz pamuklu kumaşlar değerli tasarımlara dönüşüyor. Light a Blue Flame kapsül koleksiyonu günlük, şık ama yine özel hissettirecek tasarımlardan oluşuyor.

 

Tatil bavulunun vazgeçilmezleri

Kerry Borg, koleksiyonda bir duruluk, sonsuzluk hissi yaratmayı hedeflediğini söylüyor ve ekliyor: "Mavi denince akla ilk gökyüzü, bulutlu ve okyanuslar gelir. Doğanın bu güzelliğini ve sakinliğini yüzde yüz pamuklu dokularla Light a Blue Flame tasarımlarıma yansıttım. Önceki koleksiyonumda ipek kumaşlar ve el işçiliği ön plandaydı. Bu kapsül koleksiyonda ise kendi dokuttuğumuz pamuk danteller, markamıza özel üretilen özel fermuarlar kullanıldı. Yine tüm kalıplar ve tasarımlar bize özgü.

 

 Biliyorsunuz Kerry Borg tasarımları seri üretim değil, yani her tasarımdan bir tane oluyor, özel dikim gibi. Light a Blue kapsül koleksiyonun farkı ise iki bedende çalışılmış olması.

Ancak tabii yine sınırlı sayıda. "You are special" mottomuza uygun olarak seçtiğiniz tasarımlarla sık karşılaşmanız imkansız. Bustiyerler, fırfırlı korsaj etekler, özel pamuklu kumaştan şortlar hem plajda hem de gündüz veya gece kombinlenebilir.

Üstelik her biri sadece aksesuarlarla gündüzden geceye rahatlıkla uyarlanabilir. Doğal, şık, eğlenceli ve flörtöz bir çizgide konumlanan tasarımlarla içinizdeki mavi ışığı yaz boyunca yansıtabileceksiniz."

 

#youarespecial

kerry-borg.com

@kerrycarolineborg

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI