09-02-2023 12:24:28

Kerem Bürsin Türkiye için dünyaya seslendi!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Birçok ünlü isim gibi Kerem Bürsin de sosyal medya hesabından yardım çağırısında bulundu. Dünyanın dört bir yanından gelen desteklere teşekkür eden ünlü isim, AHBAP Derneği'nin bağış bilgilerini paylaştı.
Kerem Bürsin Türkiye için dünyaya seslendi!

6 Şubat saat 14.17 ve 13.24 sıralarında yaşanan iki büyük deprem, Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Türkiye'ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı. Hayatını kaybedenler dışında birçok kişi de yaralandı. Ekiplerin, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalar sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRÜnlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladıHaberi GörüntüleHaberin Devamı

BÜRSİN'DEN ÇAĞRI

Birçok ünlü isim deprem bölgesine yardım için kolları sıvarken, tüm Türkiye'yi yasa boğan felaket gerçekleştiğinden beri sosyal medya hesabından depremzedelere yardım için paylaşım yapan oyuncu Kerem Bürsin'den bir çağrı geldi.

"14 MİLYON KİŞİ DOĞRUDAN ETKİLENDİ"

İngilizce olarak Instagram sayfasından yayınladığı bir videoda Türkiye için dünyaya seslenen ünlü isim, AHBAP Derğenği için yurtdışı bağış bilgilerini paylaşarak; şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba. Hepinizin zaten bildiği gibi, 6 Şubat’ta yaşanan 7.7 ve 7.5 şiddetindeki iki deprem Türkiye’nin 10 şehrini etkiledi. Neredeyse 14 milyon kişi doğrudan etkilendi, yaklaşık 10 bin yapı da yıkıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRŞef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları deprem bölgesindeHaberi Görüntüle

"GEREKLİ TÜM İHTİYAÇLARI TEMİN EDEBİLİRİZ"

"Yapılacak tüm yardımları kullanabiliriz" diyen ünlü isim, sözlerine; "Bu videonun altında, yardım yapabileceğiniz yerlere ait linkleri göreceksiniz. Böylece gerekli tüm ihtiyaçları temin edebiliriz. Yardım etmek isteyen ve yardım etmiş olan tüm uluslara teşekkürler" şeklinde devam etti.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin'in bu gönderisi, birçok ünlü isim tarafından tekrar paylaşılarak mümkün olduğunca çok yere ulaştırılmaya çalışıldı.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI