13-11-2022 20:23:19

İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin ilk tespit; bırakılan çanta

İstanbul'daki İstiklal Caddesi'nde akşam üzere meydana gelen patlamada can kayıpları yaşandı. Feci patlama güvenlik kamerasına da yansırken, ilk belirlemere göre patlamanın bir kadın tarafından bırakılan çantadan kaynaklandığı belirtildi.
İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin ilk tespit; bırakılan çanta

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ait görüntülere göre; 16.13'te kadın olduğu değerlendirilen bir kişi vatandaşların arasından geçerek banka çanta bırakıyor. Şüpheli kişi, çantayı koyduktan sonra uzaklaşıyor.

BİRKAÇ DAKİKA BANK ÜZERİNDE DURDUKTAN SONRA PATLADI

Çanta bir süre bankta sahipsiz kalıyor. Birkaç dakika sonra ise patlama meydana geliyor. İlk belirlemelere göre; patlamanın şüphelisi olarak bu kadın gösteriliyor.

6 ÖLÜ, 53 YARALI VAR

Öte yandan patlamaya ilişkin son bilgileri Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün saat 16.20'de İstiklal Caddesinde meydana gelen bombalı saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye'yi ve Türk milletini terörle teslim alma çabaları işe yaramayacaktır. Tüm unsurlar ortaya çıkarılarak failler cezalandırılacak. İstanbul Valiliğinden aldığımız bilgilere göre, 6 vatandaşımız vefat etmiştir. Son bilgilere göre 53 vatandaşımız yaralandı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI