20-09-2022 12:36:01

Hakan Özoğuz hasta mı, hastalığı nedir? Hakan Özoğuz kimdir kaç yaşında, aslen nereli?

Bir süredir konserlerde yer almayan Athena grubu gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı ve bir süredir hastanede tedavi olduğu duyuruldu. Haberin duyurulmasının ardından Hakan Özoğuz kimdir, hastalığı nedir soruları araştırılmaya başlandı. İşte Hakan Özoğuz hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
Hakan Özoğuz hasta mı, hastalığı nedir? Hakan Özoğuz kimdir kaç yaşında, aslen nereli?

Athena grubu gitaristi aynı zamanda Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz lenfomaya yakalandı. 45 yaşındaki genç rock'cı bir süredir konserlerde yer almıyordu. Özel bir hastanede tedavi süreci tamamlanan Özoğuz'un taburcu olduğu duyuruldu.

HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Hakan Özoğuz 11 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Athena grubunun gitaristi olan Hakan Özoğuz aynı zamanda Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olarak bilinmektedir.

Hakan Özoğuz, 11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da Fenerbahçe semtinde doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Babası Ahmet Özoğuz’dur. Açıköğretim Fakültesinde okudu. 2007’de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz öldü. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü.

15 yaşında gitar çalmaya merak salan Hakan Özoğuz, 2006 yılında ikiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra’ya gittiler

Futbol taraftarlarının tezahüratı haline gelen ‘Holigan’ ‘ın ardından Athena dördüncü video klibini ‘Tarlaya Ektim Soğan’ adlı şarkıya çekti.

Holigan albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Millî Basketbol takımımız için yaptığı “12 Dev Adam” şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır. Grup asıl başarısını 2000’li yıllarda sağladı ve Tam Zamanı Şimdi adını verdikleri albümden birçok hit çıkarmayı başardı. “Palavra”, “Macera”, “Aşk Meşk Yok” teker teker dilden dile dolaşmaya başladı.

32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası ve Eurobasket 2001’de tüm Türkiye “On İki Dev Adam” ile adeta tek yürek oldu. Athena bu proje için hazırladığı aynı isimli parça ile zirvedeki tek isim olmuş ve kurulduğundan bu yana kariyerinin en başarılı dönemine imzasını atmıştır.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde ikinci en fazla puan alan şarkı oldu.

HAKAN ÖZOĞUZ LENFOMAYA YAKALANDI!

Gazeteci Birsen Altundaş'ın haberine göre Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz Lenfoma'ya yakalandı. Özel bir hastanede tedavi olan oyuncunun geçtiğimiz günlerde taburcu olduğu öğrenildi. Hakan Özoğuz bir süredir konserlerde yer almıyordu. 45 yaşındaki Özoğuz'un hastalığı hakkında henüz bir açıklaması bulunmuyor

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI