11-04-2022 11:04:35

50 TL'lik alışveriş yapmadığı için market servisinden indirilen 80 yaşındaki kadınla ilgili Ankara Büyükşehir harekete geçti

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde iddiaya göre, alışveriş tutarı 50 TL’nin altında kaldığı için market servisinden indirilmek istenen kadınla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Zabıta’nın konuyla ilgili yasal işlem uygulayacağı öğrenildi.
50 TL'lik alışveriş yapmadığı için market servisinden indirilen 80 yaşındaki kadınla ilgili Ankara Büyükşehir harekete geçti

Yenimahalle'de önceki gün meydana gelen olay, büyük tepkilere neden oldu. İddiaya göre bir markette alışveriş yapan kadın, alışveriş tutarının 50 TL'nin altında kalması nedeniyle market servisinden indirildi. Servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterirken, yaşlı kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR HAREKETE GEÇTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gültekin, "Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhal uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Lirası, alışveriş, Ankara, Güncel, Haberler

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI