19-03-2022 11:27:16 Son Güncelleme: 19-03-2022 11:33:16

Yeni Gazinoda Düet Gecesi...

Başarılı sanatçılar Selami Şahin ve Burcu Güneş önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453 deki Yeni Gazinoda sahne aldılar.
 Yeni Gazinoda Düet Gecesi...





Gecenin ikinci bölümünde sahne öncesi melektaşı Burcu Güneş gibi basın mensuplarını kulisinde ağırlayan usta sanatçı Selami Şahin, ''Bu gece Lider'e aynı sahneyi paylaşacağız bu sebeple ayrıca bir heyecanlıyız.'' diyerek oğlu Lider Şahin'i de röportaja davet etti.

''Evlat gibisi yok. Her zaman söylerim, ben arkadaşıma balık ısmarlamam, balık tutmasını öğretirim. Oğlum Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor. En son yaptığı Rezil Rüsva adlı şarkısının son kısmında birlikte düet yaptık. Şarkının geri dönüşleri çok güzel. Telefon yağıyor herkesten, şarkıyı çok beğeniyorlar. Benim çok hoşuma gidiyor. Bir şarkı müzikseverlerin beğenisini kazandığı zaman sevilir. Umarım bundan sonra yapacağı şarkılar daha da büyük tecrübeler kazandırır oğluma” sözleriyle Lider Şahin'in veliahtı olduğunu ilan eden Selami Şahin, duygu dolu anlar yaşadı. Basının bu sözlerine ''Onun sahnesinde on yıl back vokal yaptım. Onunla düet yapmak benim en büyük hayalimdi. Şimdi babamdan ve en önemlisi de sanatçı Selami Şahin'den böyle sözler duymak beni gururlandırıyor. Bugün ilk kez canlı okuyacağız şarkımı ve bu anı ömrüm boyunca unutmayacağıma eminim.'' ifadeleriyle karşılık veren Lider Şahin, hayatının en özel anlarından birini yaşayacağını söyledi.

Röportajın ardından sahnedeki yerlerini alan ikili ''Rezil Rüsva'' şarkısındaki performanslarıyla mekanı dolduran hayranlarından büyük alkış aldılar. Baba-oğul seslendirdikleri şarkıdaki uyumları ile de dikkat çeken Selami Şahin ve Lider Şahin, kendilerini alkışlayan müzikseverlere aynı şekilde alkışlarla karşılık verdiler.

BURCU GÜNEŞ'E YENİ ŞARKI SÜRPRİZİ

Öte yandan Burcu Güneş'le de çok özel bir düete imza atan Selami Şahin, ''Bu gece hem oğlum hemde Burcu kardeşim ile düet yaptık. Allah nasip ederse Burcu kardeşime yepyeni bir şarkı daha vermek istiyorum'' diyerek güzel sanatçının Türkiye'nin tartışmasız en güçlü seslerinden biri olduğunu dile getirdi.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI